- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
ForRedGlory #3286 üzenetére
Én csak egy Sennheiser PC 320 Gamel tolom , és én még egy csalóval sem találkoztam , akkire azt mondhatnám hogy ez biza csaló , az biztos messziről is úgy leszedem a csipást M4A1-el hogy csak pislog
elég patent lett a sebzés
-
Tomko78
őstag
válasz
ForRedGlory #3255 üzenetére
ha nem fülesel tolod , akkor véged van , míg a 2.1 hangrendszert használtam , úgy ledaráltak csak lestem , már azt hittem tele van csalóval , node mikor felvettem a fülest , akkor az ellent olyan messziről meg lehet hallani ha csörtet feléd , mindig elkezdem falon át célozni , hadd legyen csak ideges , higgye csak azt csaló vagyok
meg itt már óvatosan kell mozogni
, nem csak szaladni össze vissza mert ledarálnak , már a 0.8 K/D , kezd ilyen lenni
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3277 üzenetére
Akkor meg valószínűleg az van, hogy neked is új a mostani rendszer a játékban. Megszoktad hogy rush előre és dara meg 360 no scope, és most szembesülsz azzal hogy ez ebben a részben ez nem így van. Nem baj, mert ha van kitartásod, akkor meg fogod tanulni. Nekem is szoknom kell, holott 12 éve, mondhatni sikeres teljesítménnyel játszom, de az idei év játékát nem úgy nyitottam én sem, mint szoktam. Nem baj, menni fog ez.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Soha nem volt csalómentesebb ennél a játék a PunkBuster "éra" vége óta. Most, hogy Battle.net alól fut a játék, eléggé be van biztosítva ilyen szempontból.
Nem kell boldog boldogtalanra csalót kiáltani. Egyrészt tudomásul kell venni hogy ezt a játékot nem úgy kell játszani mint a korábbi részeket, lassabban, átgondoltabban kell mozogni. Másfelől érdemes átgondolni, hogy biztos elég kipihent vagy ahhoz hogy a játékot játszd, lévén fáradtan nem is lehet jó eredményeket elérni, és azt is jobb tudatosítani, hogy "mindig van egy nagyobb hal", és nem mi vagyok a CoD -os tápláléklánc csúcsán. Néha akadnak jobb játékosok ellenünk, mint mi magunk vagyunk. A lényeg, hogy attól még nem a víz a hülye, hogy a kacsa nem tud úszni, és ezt nem bántásból mondom. Lehet ez nem a te játékod. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Fülesen játszok, sokszor hallom a lépteket, ki honnan jön.Nem egy killem van így.
-
Xaels
félisten
válasz
Van drón amivel lehet spotolni és akkor mutatja egy vörös pont merre rohansz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
En is sokszor felhördültem aztán átgondoltam és mérlegeltem. Keves/nincs csaló jelenleg, ez a vege. Crossplay-t se engednék ha nem lenne megfelelo odafigyeles erre...
-
Kanczy
veterán
válasz
Én is észrevettem 1-2 WH-s csodát, de azért szerintem nem ennyire rossz a helyzet...
-
válasz
mielött ezt kijelented, nézz rá, hogy az UAV aktív e az enemynél. Az a legkönnyebben megszerezhető streak és nagyon sokan, akik most jöttek COD ba vissza vagy át, vagy éppen most kezdték el , nem tudják hogy működik. KB én már úgy tudom használni, hogy még golyót sem küldök mellé amikor el kezdek lőni a kanyarban BO 4 ben,de itt is már kezdem kiismerni úgy a pályákat , hogy egy UAV tud eredményezni kb 3 killt, ha nem lőnek be közben.falon át kanyarban simán. Érdemes megtanulni a használatát.
-
shotika
őstag
válasz
ForRedGlory #2330 üzenetére
Hm, én még nem indítottam el a kampányt, de nem lehet hogy azért akad, mert akkor tölti be a pályát? Asszem az Infinity Warfare élt hasonló megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest