Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrTechnoid

őstag

válasz BandiHUN #9665 üzenetére

Nekem a mai napon hajnalban lett bizonyos hogy a kontrolleres ellenfelek ellen lényegesen könnyebb nyerni. A crossplatformot ilyentájt bekapcsolom mert lehetetlen reggel 4kor a ruszki iskolába induló srácokon kívül PC-s játékost találni,és általában nem vágyok a 150es pingű laglények társaságára. Tehát indítottam egy krosszplatformost , és már a meccs indulása előtt láttam hogy rajtam kívül mindenki controlleres konzol accounttal , így kiváncsian vártam hogy mi lesz ebből mivel ilyen homogén elosztásra nem emlékeztem eddig. Javarészt csak HC FFA -t játszok , azt gondoltam hogy az automata célzójuk ellen sok esélyem nem lesz , lévén majdnem minden hit instakill egyben, de a valóság az lett hogy majdhogynem simán hoztam a 30 killt , a 2ik hely kb 10 killel jött mögöttem.Egy átlag péntek-szombat-vasárnap jó ha napi egyszer kétszer becsúszik egy első hely, PC-sek ellen.Mozgékonyságban toronymagasan egy kontrolleres fölé lehet kerekedni , ami ebben a játékmódban sokat számít pl a melee is azonnal öl egy core partihoz képest , de azt vettem észre hogy kontrollerrel nem tud olyan gyorsan fordulni mint pl én egérrel.

Új hozzászólás Aktív témák