- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20
üzenetére
Azt a bugot én úgy olvastam,már tavaly javították,viszont egy dolog megmaradt,ha életben maradsz,jöhet vezérelt killstreakból is a maradék kill,legalábbis a 4. 10est én wheelsonnal pótoltam ki,vagyis 7 valós kill mellé 3 kellett,és beadta!
Viszont nem jár a Merciless kiírás és pont,van olyan szintes feladat,azt nem csináltam meg vele,oda tényleges valós 10 kill kellett.
Egyébként nem baj,ha kihívósabb,úgy is jó dolog,hisz végülis saját kézzel ölés számít,auto killstreakkal is megy,HA kill chain perk van bent!De irtó feszültség,meg sok halál pl.shipmenten csinálni,tuti valaki megtalál,egy random gránáttal akár.Rust jobb,ott ha jobb a csapat,DOM-ban stabilan lehet az ellen pontjánál szerezni 7 killt.
Mostanában amúgyis jobban megy a játék,megszerettem a normalt.Mega ez meglesz,már úgyis lazulás lesz,jó lenne PH-sokkal többet játszani,szintre is meglett a 130,ma már meglesz a feladatokra is az 50-es csillag,halad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont nem jár a Merciless kiírás és pont,van olyan szintes feladat,azt nem csináltam meg vele,oda tényleges valós 10 kill kellett.