Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi6600
tag
Sziasztok. Egy hete sikerült megrendelni a kiszemelt OP8 Pro készüléket,ami sajnos 2.ára már nem volt készleten. A weben azt írták 14.e előtt postázásra kerül.Viszont, most nézem, hogy újra van nekik raktáron. Akkor nekem is feladják ma/holnap? Illetve ha igen akkor kb 2 hét a szállítási idő? Minden tariff opcióval jön HKból BG logó nélkül.
-
válasz
BigBear
üzenetére
Az tényleg bosszantó hogy Feucth-ból 10-12 óra és itt van a Magyar Postánál, ha 2 munkanapon belül nincs itt, akkor biztos hogy eltüntették.
Ha 1 hét múlva megkeresi őket a BG hogy a vevő reklamál, akár azonnal letudná igazolni az elvesztést, mert a postai szállítólevélen ez a tétel nem szerepel, zavarja ki a raktárba a handlangert és kerestesse, vegye fel a kapcsolatot a magyar a postával aki azt válaszolná hogy csesszétek meg, de ezt nem küldtétek ide, így át sem tudtuk venni. Lényeg az hogy 1 héten belül le tudná igazolni, nem teszi mert ez asok lopás már menthetetlen, csak időhúzásra játszanak. -
válasz
BigBear
üzenetére
Nem néznek hülyének. Elmagyarázom. Nem a Banggood az aki vacakol.
Úgy szól a szabályuk hogy ha elveszik a csomag és letelt a várható szállítási idő, te visszakérheted a pénzed vagy újraküldést kérhetsz, ha a szállító leigazolja az elvesztést, ez esetben a 24 órán belül küldik a pénzt vissza, ha azt kérted. Az új postázás az pár nap, ha van készleten.
Itt a német posta az aki nem képes észszerű időben leigazolni és addig kapod ezeket az üzeneteket, mert a BG nem igazán tud mit csinálni. Nem ők "vesztik el" a csomagot, hanem a szállító. lehet itt őket szidni, de sok értelme nincs. -
válasz
Razermazer
üzenetére
Pontosan úgy van, nekem legutóbb egy ilyen szállítás júliusban 15 nap alatt itt volt.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Lenne egy rendelésem, LL340074486LU semmi összeg, de priroity direct mail-el kértem CN raktárból jön.
Szeptember 2-án adtam le a rendelésem és szeptember 4-én streilizálták és postázták agyrém pfff.
Jól gondolom, hogy azért nincsen még semmi róla, mert ez ilyen konténeres egybe dolog lesz, aztán mikor ideért Luxemburgba, akkor fogok kapni róla értesítést? -
BigBear
senior tag
Eddig szerencsére nem volt Banggood gondom, de most belefutottam én is a feuchti rémbe.
Július 25-én rendeltem egy tabletet, CZ warehouse, EU Priority Mail.
Szállítási idő lejárta után jeleztem. Várjak még 10 napot. Vártam 2 hetet. Aztán megint. Aztán még pár napot. Számomra egyértelmű, hogy nem fog megjönni, de ez mindig ilyen kínlódás a Banggoodnál? Most azt írták, kérdezzem meg a postát, hátha ott van. Hülyének nézik az embert...
Az utolsó bejegyzés trackingben az 07.29 Feucht (The shipment will be transported to the destination country). Azóta semmi.
Meddig szokott tartani a refund náluk? -
zagloba
aktív tag
Rendeltem egy táblagépet és hozzá egy tokot! Egyben küldik v külön? Egy hét után a tok már Belgiumban van! A gép még el sem indult!
-
-
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Egy pozitív eset, BG proaktív volt rám írt, hogy egy csomagom elvesztését jelezte nekik a szállító vállalat mit választok, visszatérítés v. újraküldés. UK rendelés volt. Máskor pedig futjuk velük a felesleges köröket pl.: Feucht. -
luciferk
senior tag
Szevasz V/ topic gazda😉Szerinted az újrakűldött csomagom LB925926280BE kb mennyi idő múlva érkezik meg belgiumba, hogy végre a magyar posta trackingjában is megjelenjen?
-
skroy
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nem valószínű, hogy Kínába kell küldeni, itthoni szervíz elég lesz. Gyártási hiba, tuti kapnak pár Redmi Note 9-et mostanában javításra hasonló hibával.
-
válasz
PainKiller13
üzenetére
Szerintem nem kéne bemenni, ha a hátlapot nem gyakran szeded le, de ez nem hiba egyébként. A karbantartása a telefonnak még nem hibajavítás.
Nincs rá speckó fólia? De van a szerviznek telefonszáma hétfőn hívd fel. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok ha innen rendelek Redmi Note 9 Pro telefont és bemegy a por a kamera alá akkor javítja az itthoni xiaomi szervíz vagy kínába kell küldeni?
-
válasz
ssarosi
üzenetére
Nem igazán van utalás a visszatartásra egy luxemburgi csomagot csak átengedik a vámon, persze foglalkoznak vele, vannak bejegyzések de nem vámolják és az hogy a nyomkövetők miket írogatnak még hozzá az nem érdekes Persze nem azonnal továbbítják.
Az átlag magasságuk egyébként 170 cm, Peking környéke 174 cm, nem igazán kicsik nincsenek benne a 25 legkisebb átlagmagasságú nép közt, akik 160 cm-ig tekinthető kicsinek. -
sambenez
addikt
válasz
ssarosi
üzenetére
Ez érdekes mert itt nincs semmilyen vám. Nem tudom mit írt a kínai.Várj nyugodtan.
Na parcelsappon már megjelenik a vámhatóság, de szerintem ez jönni fog tovább, ha nem rontották el a címkét EU-ba érkezéskor. -
ssarosi
tag
Sajnos nem tudok angolul, csak fordítóval próbálom kihámozni, amit a Banggood-os "kici" kínai írt. Azt, hogy vám visszatartotta a csomagom. Ha visszaküldik vagy megsemmisítik akkor kártalanítanak.
A Banggoodon ezt látom:
A posta nyomkövetésén meg ez van:
Ilyenkor mi a csuda van? Van valami teendőm, vagy csak várjak?
Honnan vette a feladó, hogy vámolják?
Köszönöm az infót ha válaszol valaki. -
sysrq
őstag
Augusztus 15.-én rendelt és 17.-én feladott csomagom még nem érkezett meg, kezdjem megszokni hogy már más használja? UK raktárból kértem, és EU warehouse látszik a feladásnál. Valamiért azt gondoltam nem kell taracking, tévedtem?
-
lacko6
senior tag
Hi.
Chuwi hi 9 plus om esik szet.1 ev garancia van ra a bangoodon? -
petipetya
nagyúr
Alulról-felfelé: a szerencsés Feucht szállítás. Korábban 2 nap kellett ahhoz, hogy kijusson onnan, most 1 is elég volt. A posta oldalán belépve szállítási súly ki van töltve, de a csomag fajtája nem. Volt olyan is, hogy 3 nap után láttam mozgást feucht után, és persze veszett már oda csomagom általa.
-
Beni2360
félisten
GYEREKEK MEGSZŰNT A BELÉPÉSI PONTSZERZÉS?
Se mobilon se gépen nem találom.

-
vandor01
senior tag
ezzel a szallitassal minden csucsot megdontottem LL772794009LU
banggood express 4 nap alatt a kezbe landolt!!??? hihetetlen!!! -
válasz
scott_free
üzenetére
Hogy jön ide a német Amazon? Azt is Magyar Posta normál csomagként kézbesíti (nem az MPL szállítja) és a küldemény a német postán (Feucht) keresztül jön?
-
scott_free
senior tag
-
bl4ze
veterán
talán valaki ismeri, tudja : DHL e-commerce USA-val mi a tapasztalat ? Mennyi idő alatt érkezik meg, hol
trackelhető? USA-ból jön : GM54532248404227xxxx -
kuntics
aktív tag
sziasztok!
most kb mennyi idő a szállítás cz raktárból? aug közepén rendeltem egy töltőfejet,de még nem érkezett meg. Mostanában nem vásároltam külföldről, nem tudom mennyi idő után érdemes felvenni a kapcsolatot az eladóval.
-
petrson
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
Ezt én is megtettem volna, ha előre tudom... Szombaton fogok újraküldést kérni a tabletemre, levélben akkor megkérem őket, hogy mellőzzék a logót. Van még valami, amit érdemes nekik írni, hogy biztosabb legyen nem lopják el? A szálítási módot úgyis ők fogják megválasztani, szerintem.
-
tomi6600
tag
Na. Sikerült megrendelni a készüléket. Bepipáltam, hogy nem kell a dobozra banggood logó illetve eu priority line és tariff insurance shipping insurance-el. Viszont ezt írja már a kifizetett cuccnál: Tracking Info: No tracking number via EU Priority Line akkor csak az oldalon tudom nyomon követni?
-
válasz
scott_free
üzenetére
Én is javasolni szoktam, volt amikor rikító narancssárga Banggood zacsival próbálkoztak, de amikor megnövekedett az ilyenbe csomagoltak eltűnései leálltak vele.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
No, hogy ne csak a rémtörténetek legyen itt: tegnap megjött a cseh raktárból rendelt tabletem!
Feuchton keresztül, de szerencsére semmi gond nem volt.(Leszámítva, hogy az ígért 2-5 napból 6 lett.)
Nem tudom, hogy ez számított-e, de a rendelésnél én kipipáltam, hogy ne legyen rajta Banggood logó/felirat. ("Remove Banggood logo from the package") -
Feri 59
csendes tag
Sziasztok!
Ez mit jelent 6 napja elindult Hongkong reptér megérkezett postázóba:
GMTC. Mi az a GMTC?
köszönöm -
tomi6600
tag
Sajnos én is így vagyok vele, mert volt már samsungom de meg fogadtam,hogy többet nem veszek de ez mégis megfogott... Egy nagy gond van még ott, az pedig, hogy egy oneplus sokkal jobban tartja az árát. Nehéz döntés...mondom itt hátha van valakinek mind kettő és tudna mit mondani

-
válasz
tomi6600
üzenetére
Nem vagyok Samsung párti, de az S20 ultra technikailag lényegesen jobb, nekem a processzor és a kamera ami választási szempont és annak ellenére hogy az Android PassMark - CPU Mark szerint gyengébb a S20, de nem hiszem el , így S20 ultra global az amit megvennék a kettő közül. Bár a wifi az tényleg lassabb 2000MBits/s helyett 1000MBits/s
-
válasz
tomi6600
üzenetére
Igen, de állítsd át a jobb felső sarokban, a Ship to zászló maradjon magyar, de Currency az $ legyen, azzal kerüljön a kosárba. Ott jelöld a Remove Banggood logo from the package opciót.
Az összesítő oldalon azért ellenőrizd hogy a szállítás az EU Priority line legyen, mert néha a kosából nem ezt a beállítást veszi át.
És mielőtt fizetnél a bankodban nézd meg a fizetési limitet, nehogy 150K legyen, mert akkor elszáll a kupon meg a fizetés is és ha van PayPal fiókod amihez hozzárendelted a kártyát, akkor azzal lenen célszerű fizetni, jó az a +vásárlói védelem. A kártya pedig a PayPal-on banki váltással menjen.
Nézd, napról napra változik a szállítási helyzet lehet hogy te 8 nap alatt megkapod vagy 3 hét, nem tudni. -
Beni2360
félisten
-
-
válasz
tomi6600
üzenetére
Csak a Glacial green van most raktáron. A többi szeptember 11.
Itt is ingyenes a tariff insurance, a shipping insurance az ugyan 19.98 $, de én nem hagynám ki.
Várható érkezési idő, így ez mindig igaz, mert van nem várható rész is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ugye nem forintra állítva akarsz fizetni? Mert az alap ár akkor 307471 Ft, míg a nálam a bankom váltásával $-ról az 300443 Ft -
válasz
tomi6600
üzenetére
Sajnos pontos válasz nem lesz.
Igen, megjön. Ha elveszne és ennél is van Shipping insurance akkor újból küldik.
A szállítási idő a szállításnak megadott érték felső határa, de lehet 5-10 nap csúszás
A GLS nem biztos, de nézd meg hogy automatikus-e a Tariff insurance, (ha nem akkor jelöld) mert ha mégis vámeljárás alá kerül akkor kifizetik a + költségedet. De egyébként igaz hogy áfa és vámmentesen veszed, mert legfeljebb utólag kifizetik.
Még egy dolog, a 899 $-ost azt szeptember 11 után postázzák -
tomi6600
tag
Sziasztok. Kinéztem Banggoodon egy OnePlus 8 Pro készüléket. A telefon HKból jönne,EU Priority Lineal. Van ebbe valami buktató? Meg fog jönni? Mennyi idő a szállítás kb? Olvastam, hogy elvileg GLS hozza a csomagot majd és adó/vámmentes is a cuccos. Ezek igazak? Köszönök mindent.
-
Csak emlékeztetőül:
Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) -
PainKiller13
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem fogadja el.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
BG9N9P64?
-
válasz
luciferk
üzenetére
Jön ez folyamatosan, már Dostykból is elindult és Szmolenszk lesz a következő megálló, azután Vilnius, de persze majd Belgiumból fog ide megérkezni. Valamiért a légiszállítás le van csökkentve és ezért ez a lassabb szállítás, de nem kell sokat várnod rá. Más kérdés hogy a belgák milyen címkét nyomnak rá és itt miként értékelik vámolásilag.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
[link] Ehhez a telóhoz nem tud valaki kupont? Volt pár napja de sajna lejárt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- Telefonjavítás, szerviz
- Hardcore café
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Láttam ez a paraméter is téma a feucht esetén, de ezek szerint ezzel sem lehet egyetemes szabályszerűséget felállítani rá, hogy előre tudni lehessen a csomag sorsát.

Az első általában tényleg EU elsőbbségi levél EU-ban feladva, amaz meg mindig Kínából, Hong Kongból jön és az EU-ban átcímkézve küldik tovább.