- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Szeptember végén rendeltem egy 256 GB kapacitású BlitzWolf memóriakártyát. Mivel 1 hónapig semmi nem történt, érdeklődtem, hogy mi újság a rendelésemmel.... Az ügyintéző közölte, hogy sajnos nem tudják mikor fogják tudni küldeni, mert készlethiányos a termék. (Ez egyébként nem igaz, mert a rendelés után folyamatosan raktárkészleten volt a termék, csak jóval magasabb áron...) A lényeg, hogy felajánlott egy másik, Lenovo kártyát, némi extra pénzért cserébe... Mivel már nagyon szükségem volt a kártyára, bele mentem... Így összesen kifizettem ~58 USD -t. A kártya december végén meg is érkezett, január elejétől használtam kb. 3,5-4 hetet, ekkor tönkrement a kártya.... Semmi nem ismeri fel semmilyen formában.... :/
Írtam a supportnak videóval, képpel, ahogy kell... Erre most benyögte, hogy nagyon sajnálja, fel tud ajánlani 5000 Ft fájdalomdíjat, amit vissza utalnak a számlámra. Ezt természetesen nem fogadtam el.Szerintetek bajlódjak még vele, vagy inkább jelentsem a paypal irányába?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan tabletet, ami megbízhatóan üzemel valamilyen úton módon falra is szerelhető és nem drága?
Arra kellene, hogy a házban lévő "okos" dolgokat a saját appjukon belül könnyen elérjük (vízmelegítő, hőszivattyú, lámpák, kamera, később nyitás érzékelők, stb....)
Nem egy erőgépre lenne szükségem, csak a megbízható működésre :)
A segítséget előre is köszönöm -
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv ismét!
Erre nincs valakinek valami jó kuponja?
[Waterproof 8W led wall light] az se lenne baj, ha eu raktárból jönne...
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Vásároltam egy nagyobb összegben banggoodon egy porszívót... Ki is fizettem, csak figyelmetlen voltam és csoportos vásárlás opció alatt vettem meg a terméket...
A termék nem került még be a megvásárolt termékek menüpont alá, az összes vásárlás alatt látom, alatta, egy visszaszámlálóval, illetve, hogy léptessek be valakit a csoportba....Mi lesz, ha letelik a visszaszámlálás? Elég kellemetlen hibába estem bele, pedig nem ez az első rendelésem az oldalról..... :/
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest