Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
Hát félóra próbálkozás után néztem egy másik telszámot, a lakossági ügyfelest.
Kedves volt a hölgy, azt mondta hogy az adatai szerint elküldték sóskútra, csak itt nem igazolták vissza. Kérdésemre felajánlotta, hogy felveszi velük a kapcsolatot és ha van infó visszahív, habár azt nem mondta meddig tarthat, remélem még ma meglesz a csomagom.
El sem tudom képzelni, hogy ha más szakmában az ember ennyit hibázna... Ha meg lesz betudom figyelmetlenségnek. -
válasz
csuhi17
üzenetére
A Posta logisztika más vonal nem erre gondoltam, nem ezt kell hívni. Nem direkt viszik Sóskútra, de hidd el ott van náluk csak sumákolnak. Amit ott nem írnak be a helyi postán azt nem fogják megtalálni és ez egy ismert postás trükk sajnos. Eleve a logisztikát ember nem tudja mit visz és egy konténerbe, dobozba van minden nem fogja megbontani
-
csuhi17
csendes tag
Szia mostanra sikerült találnom valami telefonszámot.
A korábbi banggood-os próbavásárlásaimnál a "Bp. 5. sz. csomagkézbesítő bázis Sikeresen kézbesítve" volt az utolsó bejegyzés, ezek szerint az 5.sz. bázist kell felhívnom?
5.sz. csomagkézbesítő bázis 30/771-2244 Ez lehet az a telefonszám ami nekem kellhet?
Vagy esetleg lehet hogy azért nincs a másik csomagom követési ifói között, mert közvetlen a Sóskúti postára küldték ki a csomagomat az OLK-ból?
Ha mást nem találok, akkor felhívom, hátha... remélem reggel 8 kor felveszik. -
Alarikman
senior tag
Üdv!
Régen rendeltem már nagy összegben Banggood-ról. Az EU priority line jól szállít manapság?
Tavaly volt ez a németben eltűnt/ellopott cuccok esete. Ez még mindig fennáll, vagy már nem? Kell-e tartani tőle. Öcsémnek lenne telefon rendelve.
Vagy maradjak a drágább cseh raktárnál?
Köszi. -
válasz
csuhi17
üzenetére
Szerintem ott van náluk, ha megtudnád a logisztikai kirendeltség telefonszámát akkor ők megtudják erősíteni hogy "véletlenül" lemaradt az autóról és náluk van, vagy azt hogy bizony reggeli órákban bevitték. De nálunk ilyenkor felhívják a logisztikát és megbeszélik velük ott helyben, nem kell írogatni semmit.
Persze én tudok a logisztikával nélkülük is beszélni és így már volt hogy tudtam mikor lett beszállítva és megkerestettem a bentiekkel és mindig a logisztikának volt igaza. -
csuhi17
csendes tag
Nah tisztázódott egy része, a srác nem tudta értelmezni, hogy mit ír a gép, lehet hogy nála valami angol szöveget hozott, passz...
Telefonon most megmutattam mit látok, meg hogy mit sikerült kiderítenem, a postamesterrel azt javasolták írjak nekik, mert a 30.-i csomagokkal most gond volt, volt aki nem kapta meg és reklamált, majd két napra rá kiküldték. Remélem nálam is csak ez a helyzet.
Állítólag új csomagosok vannak vagymi... -
-
csuhi17
csendes tag
Köszönöm, akkor ahogy lesz lehetőségem felmegyek.
Azt gondoltam mivel a két csomag külön számmal rendelkezik, ha az olk elküldi a sóskútira, akkor az a nyomonkövetésben is látszani fog, de ezek szerint lehet hogy valamiért csak az egyik csomag információját frissítették.
Még egyszer köszönöm az infót. -
válasz
n0rbert0
üzenetére
Azt tudod hogy van egy nemzetközi postai adatbázis abban valamikor beírnak Kínában valamit, az a tétel úgy jelenik meg a Magyar Posta adatbázisában hogy szinkronizálja a rendszerük az adatokat, nem írnak itt be semmit. Természetesen a bejegyzéshez nem a pekingi vagy valamelyik USA időzónába eső beíráskori adatát fogja kiírni.
-
csuhi17
csendes tag
kicsit sűrűre írtam, külön azonosítót kapott.
LL343098455LU via EU Priority Line
LL343098447LU via Priority Direct Mail
A direkt mailos ért ide előbb. A másik még mindig ott dekkol.
régen volt olyan hogy sokáig semmit nem változott, majd hirtelen a visszaküldött szöveg szerepelt, azért is parok, karácsonyra szántam. -
csuhi17
csendes tag
Sziasztok, nemrég kezdtem el rendelgetni banggood-ról és aban szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit tegyek.
A lényeg, hogy rendeltem egy telefont, sajnos kaptam hozzá ajándékot, külön küldték és elvileg mind a két terméket HK-ból. A nyomonkövetési adatok mind megegyeznek "30 Nov 202004:22A küldemény feldolgozása folyamatbanOrszágos Logisztikai Központ"
Namármost az ajándékot "30 Nov 202008:26A küldemény a kézbesítőnél vanSóskút posta" bejegyzéssel folytatva elsején átvettem, viszont a telefonról semmi hír azóta. Ez általános vagy csak nekem van pechem a csúszással?
Nem értem hogy egy szállítmányon bellül hogy csúszhat a két csomag ennyire.
Az miatt aggódom, hogy viszaküldik, és rendelhetem meg újra. Kérdés mikorra érne ki...
Korábban már küldött a posta vissza csomagot mondván nem vettem át és két hétig tárolták, holott se értesítőt nem küldtek ill a nyomkövetés is csak aznap változott...
Ui.: egy másik csomagom ami később került az olk ba tegnap átvettem... Az wish es volt. -
-
válasz
Gabócza
üzenetére
Keresned kellene szervizt aki adna árajánlatot úgy is hogy ők szerzik be és cserélik, vagy te szerzed be és ők cserélik.
Ha van árajánlat akkor a drágább verziót $-ra átszámolva elküldeni hogy ennyi lenne majd és akkor biztos hajlandók-e kifizetni.
A ténylegesen felmerült és némi papírral igazolt költséget szoktuk elküldeni nekik. -
rushty
őstag
Előtte, utána működött. Ezeket valamiért nem sikerült elszámolniuk, még ilyen 10l-es Xiaomi táska, nem mai tétel.
Boxnál csak a pontot kéne beváltani. De elnyeli a kattintást, levonja az összeget és nem adja vissza.
Percekkel előtte rá lehetett nyomni az induló készletre, akkor írt valami te is benne vagy a sorban-szerű szöveget, de milyenbe, ha 1 db van belőle, kiszürkült, majd failra váltott. Ez így csapda. Ciccuka utalt is valamire, hogy fölösleges játék.* Records fail fülnél megjelent, de eddig ott sem volt.
-
yogibear
addikt
26-án rendeltem, mert azt írta 2 napos akció és van CZ raktáron, onnan 33,5 euró lett volna szállítással együtt, másnap törölték a rendelést (péntek), hétfőn délelőtt visszakaptam a pénzt, de szombaton már megint volt raktáron ugyanaz a termék csal már 38 euro plusz szállítás...
Ez van, végül is veszíteni nem veszítettem semmit, de majdnem 15k-ért nem veszem meg, mert 18-ért jobbat is kapnék (újabb proci, több ram), de az csak kínai raktáron...
De az aminél "estimated ship" van írva, az rendszerint sosem lesz... -
válasz
rushty
üzenetére
Nekem simán ráteszi, van már valamennyi összeged rajta?
A $-os account az alap amit létrehoz, a forint vagy € azt külön kell az Add account-al hozzáadni.Hát a másik meg olyan ahogy rod, amikor indul a következő lista akkor az elején kell nyomni rá, de ha menet közben elfogy a darabszám akkor ugrik a pontod szerintem.
Ugyanilyen galádság hogy törlik a snatch-et mert nem voltunk meg, sztornó a pénz is, de nem enged meg egy másikhoz csatlakozni: You have already group this item. Please try other items! írja pedig nincs csatlakozásom. -
rushty
őstag
Snatch
Pending az ordersnél.Box:
Obtaining the qualification does not mean user can absolutely get free goods, only the user who redeems first can get it first. The qualification that has not been redeemed will automatically become invalid. BG-Cash cannot be returned once being deducted.Rányomtam, amire lehetett. Kiírta, hogy sorban állok vele, majd mikor az idő eljött failedre váltott. Pontok mentek a levesbe, mintha soha nem is léteztek volna, nyoma nincs.
-
Sziasztok,
segítsetek kérlek, hogy mit tegyek. Vettem egy Teclast P10HD tabletet még április végén, aminek egyik napról a másikra meghülyült a digitizere, egy oszlopban nem érzékel és szellem érintéseket produkál. Felvettem a kapcsolatot BG-dal, akik elkezdték a szokásos köreiket futni, most elsőre azt írták, hogy keressek nálunk egy szervízt, ami megjavítja. Gyanítom, hogy ilyet nem találok.
A második lenne gondolom a visszaküldés, aminek már a gondolatától is kiráz a hideg. Párszor már végigjátszottam ilyet, az ellenségeimnek sem kívánom. (A legutóbbi küldés röviden: postán kellett harcolnom, hogy hogyan akarom feladni, majd visszapattant Kínából, újra fel kellett adnom, az meg elveszett...) Ahogy itt visszaolvastam, a visszaküldést is nekem kellene fizetnem, ezért nem biztos hogy ezt szeretném.Szóval most jönnének a kérdéseim. Mi van, ha bemondom nekik, hogy egy szervíz megcsinálja x ezer forintért? Kérik róla a számlát? Utánanéztem, $10 lenne egy digitizer Kínából. Az is eszembe jutott hogy megveszem és azzal csináltatom meg valahol.
Mi a véleményetek? Mit javasolnátok?
Köszi előre is...
-
válasz
rushty
üzenetére
Nincs pontosan ilyen, a játék szabályainál fordulhat elő valami kapcsolatfelvétel. Bár függ a problémától is.
Szerintem a Pre-sale és a Other inquiry& more information for web oknál nem erre gondoltak, de az állna közelebb hozzá.
Van még a Product inquiry és annál a product coupon&new activities és a hot sales.
Bár ha a snatch en nyersz tehát a vásárlás érvényes lesz akkor a vásárlásokra vonatkozó szabályozás az életbe lép.
Ha a problémát is írtad volna lehet hogy lett volna egyszerűbb és pontos magyarázat. -
rushty
őstag
Futó játék reklamacioja melyik contact menüponthoz tartozik?
-
-
Alu
senior tag
Rendben. Köszönöm a segítséget!
#19042 yogibear: Számomra nagyon új ez a helyzet. Kb. 2-3 évvel ezelőtt volt, hogy sűrűbben rendelgettem ebayen kínai eladóktól. Ott olyan érzésem volt, mint ha az eladók bármit megtettek volna, csak nehogy rossz értékelést adjak nekik. Lekopogom amiket rendeltem, azokkal szinte soha nem is volt gond. Ahhoz képest elég gáznak tartom ezt a "kiírják, hogy van raktáron" közben a háttérben meg kitudja mi az igazság, illetve hogy random módosítgatják a feladási határidőket típusú játékot. Kicsit ahol tudjuk lehúzzuk az embert szaga van...
Ha már feljött az Ali: olyan már fordult elő veletek, hogy a feladást követően egy héttel a tracking szerint a csomag vissza lett szállítva az eladóhoz? Mert nálam jelenleg ez a helyzet. Írtam az eladónak, válaszolt hogy utána néz, de azóta néma csend..Szerk.: a szombaton CZ raktárból megrendelt terméket banggood szerint tegnap reggel feladták. Kicsit hihetetlennek tűnik, hogy pont vasárnap, de legyen így. A kínai raktárból való rendelésem még mindig feldolgozás alatt van, pedig ma van a feladási határidő. Kíváncsian várom.
-
válasz
Csörsz
üzenetére
Akkor nálad a vásárlásnál nincs Cancel? My Orders, az Order No: 9999999 számra kattintás utáni képernyőn?
Ha nincs akkor a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell kérni a törlést, megadva a vásárlás számát és az okot.
Order&tax és bal szélen Cancel order, No longer needed és Email Us a 2. pontnál -
Csörsz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 11.11-i rendelést törölni, ami még processing állapotban van. Egy robottal "beszélgetek", szerinte:
"Please click "My order"-"Apply for Refund" to cancel the item/order you want"
De nincs ilyen lehetőség sehol.
Az összefoglalót is elolvastam, de a képernyőképeken látszó lehetőségek nekem nincsenek. Talán azért mert még folyamatban van?
Szerintetek hogyan tudom törölni a megrendelést?
Köszi. -
-
tlala
addikt
Banggoodról október 2-án rendeltem cseh raktárból egy e-inkes órát (Xiaomi Mijia), másnap fel is adták állítólag ("Standard EU shipping").
Viszont a mai napig sem kaptam meg.
Ebben a kovidos időszakban mennyi idő után illik náluk reklamálni?
Köszi. -
yogibear
addikt
Aminél "estimated" van az sok esetben olyan, mint a kutya vacsorája... naponta tologatják az időpontot, nemrég 2 hét után untam meg a tologatást, sikerült online biodroidot találni, az meg 50 pontra akart rábeszélni, hogy tartsam már még a rendelést... kösz nem pénz vissza... mert alin is rákerestem és már ott sem volt elérhető a termék.
De "in stock" esetén is mellé lehet szaladni, lejátszó, cseh raktár, in stock... aztán egy nap múlva meggondolták magukat és "repurchase" lett... most arra leszek kíváncsi, hány nap alatt utalják vissza a pénzt... -
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Nov. Közepén rendelt cucc eredeti nov 24-i feladását ma módosították dec 6-ra.
Úsznak mint sz@r a vízen.
Ez volt az eldő rendelésem kínából, de azt hiszem ezt a témát elengedem.
Üdv -
Alu
senior tag
Köszönöm! Kicsit viccesnek tartom ezt a 3 hetes feladási időt...
Lenne lehetőségem ugyan ezt a terméket hasonló árban cseh raktárból rendelni. Annál azt írják, hogy 24 órán belül küldik és 6-8 munkanap a szállítás. Ezt mennyire lehet elhinni? Banggoodról még nem rendeltem, emiatt nincs tapasztalatom a szállítási időkkel viszont nagyon jó lenne, ha legkésőbb december közepéig megérkezne. (Ez volt a terv a kínaival is, de így, hogy csak most fogják feladni -ha egyáltalán feladják nov. 30.-ig- ezt elengedtem.)
-
Ha jó áron veszed és elveszne akkor az hogy a PayPalon keresztül visszakapod a pénzed nem biztos hogy jó, mert arra amit megvettél gondolom szükséged lenne és esetleg nem tudod ugyanolyan kondíciókkal megvenni. Persze csökkenhet az ára is. Az angol raktárra már csak 3 hétig számolj, mert ha január 1 után esik be a csomag, az már az EU-n kivüli beszerzésnek fog számítani és nem tudni hogy az esetleges trükközésük (EU Priority line ezekre) miként fog működni
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
UK-s raktárból rendelnék egy projectort 190 dollárért, "EU Tracked Shipping"-t ír szállításnak.
Van értelme biztosításnak("Shipping Insurance") ha Paypallal fizetek vagy nyugodtan kivehetem a pipát? CZ az cseh raktár? Azzal szoktak gondok lenni igaz? -
Alu
senior tag
Sziasztok!
11.11 -én rendeltem egy BlitzWolf BW-SHP6 Pro okos konnektort, azóta semmi hír róla. A rendelés jelenleg szállítás előtti "processing" állapotban van és azt írják, hogy "Estimated to ship before November 30, 2020". Ez most azt jelenti, hogy még fel se adták, de legkésőbb nov. 30-ig fel fogják?!
Köszi előre is!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
EU Priority line-al rendeltem két telefont November 14-én, LU....LL trackingot kapott, azóta semmi hír, ez az utolsó bejegyzés, November 16-án:
Package has been sterilized and shipped out.
Ez így rendben van, hogy azóta semmi? -
Torony 1.
tag
sziasztok.azt tudja esetleg valaki,hogy meddig tart a pénz nyomós játék az oldalon? folytatódik decemberben is,vagy lejár a hónap végen?sehol nem találtam erre utaló szöveget.
-
ecaddsell
senior tag
A Feucht-ben eltűnt (ellopott) csomagom kapcsán 6 napja vettem fel a kapcsolatot a Banggoodal. Mikor érdemes újra rákérdezzek vagy ilyenkor automatikusan jelentkeznek, amikor a DHL beismeri, hogy nem tudják előkeríteni a csomagot? Mennyi idő ez az egész?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán rendeltem egy Blitzwolf fülest, azonban nem Eu PLine-al, hanem Bangood expressel. Most akkor kell vámot fizetni? Vagy hogy néz ki ez? Soha nem rendeltem még erről az oldalról.
-
Pancsermeste
őstag
Igen, ezen az útvonalon haladva küldtem az emailt. Csatoltam a hibáról a video linket. Kíváncsi leszek, mikor és mit válaszolnak.
A Return/Repair pont alatt nincs semmi "no items found"
Nem tudom, milyen bug lehet ez, de már régebben is észrevettem, hogy amit a sztógépen beteszek kosárba azt a mobilon nem feltétlen látom, ill. fordítva is előfordul, igaz csak ritkán.
Ez a mostani szappanadagolót mobilon tettem kosárba, ott rendeltem meg, és csak ott tudtam követni. Most, hogy megérkezett, most is csak ott látom. Számítógépen a rendelésszámra rákeresek, akkor sem találja.
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem mindkét helyen láthatóak a vásárlások.
A mobil app-ban az Account-ra bökj Services rész és ott a Contact Us, ott az Email Us és a Product received with wrong-nál jelezni, képeket meg amit még lehet csatolni és küldés. Közvetlen visszajelzés ahogy a böngészős verziónál sem itt sincs, majd a megoldásról értesítenek.
Ugyanott van a Return/Repair is
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy szappanadagolót, ezzel kapcsolatban több problémám is van.
1.) Kivételesen mobil appból adtam le a rendelést (mindig asztali gépről szoktam)
A mobilon látszik a rendelés, az asztalin nem. Ez mitől lehet? (A számítógépről megrendelt eddigi cuccaim látszanak mobil appban is.)
2.) A termék nem működik. Mobilról hogy tudom ezt jelezni? Resending & Refund & Repair menüpontot nem találok. Help centernek (elvileg) küldtem egy emailt YT linkkel. Ez elegendő, vagy hogyan jelezzem a problémát? Hogyan tudom megnézni az elküldött levelet? - ezt sem találom..
3.) Mik a kilátásaim? Vissza kell küldenem a terméket? Mire számíthatok ezzel kapcsolatban? -
törölt tag
Ezt írták ma:
Dear Customer,
Thank you for shopping on Banggood.
We have arranged a refund of your order 91430352 as you requested.
Refund amount: full refund
Estimated refund arrival time including the approving time:
PayPal Express Checkout - Within 3 business days
We apologize for the inconvenience caused by this issue.
If you have any questions, please do not hesitate to contact us. We will do our best to assist you.
Best regards,
Molly
Ez most mit jelent? -
válasz
gahor72
üzenetére
Cáfolom, mindig küldenek. Persze le lehet tiltani hogy ne kapj.
Az e-mail tárgya: Thank you for your order 91290989 with Banggood és ezzel indul Your Order has been Generated!
A szállítási meg Shipped Out Successfully! Check Your Order 85742486 Now! és Your Order Now is On Its Way to You!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi az infót, akkor mégis csak cseh raktár lesz biztosítással...