- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
POWERIVÁN
tag
válasz
xcbiker #8786 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááá
Nahh most elmagyarázom miért is kell nekem ilyen
EZÉÉÉÉÉÉÉÉRT -
doddencs
senior tag
válasz
xcbiker #7665 üzenetére
Hmm ez sem rossz, legalább itt is megvan a vevőegység helye.
Usanotebooknál nettó 6.000 Ft, ez már barátságosabb ár. És ez is ilyen picike, notebook-egér?
"Egyetlen elemkészlettel 6 hónapig, vagy az automatikus be- és kikapcsolással akár tovább is használhatja az egeret."
Ezt azért túlzásnak tartom, tapasztalatok? -
válasz
xcbiker #7633 üzenetére
Ez az notebook-egér Isten:
Kaptam egy ilyet ajándékba, nem is akartam nagyon használni, de aztán elgyengült a gyári ASUS egerem és munkára fogtam. Megy minden felületen, nem laggol, és a ledkerekes-automata görgetés valami besz@rás jó dolog. Főleg itt a fórumban jön jól!!
Mod: Ja igen a vevőt bedugod a gépbe és elfelejtheted! -
válasz
xcbiker #7627 üzenetére
A CSX magyarországi képviselete két hónapja megpattant mint az aranyér. Én is CSX ramokat vettem és az egyik elromlott (öööö.... leejtettem) még tavasszal. A Vision nem is tudta kicserélni Kingstone-t adott érte. Megy most a kavarás, nem is ajánlgatják a CSX memókat, pedig van nekik dögivel raktáron... Pedig nagyon jók! Mennek minden gépben, jó a PCB-jük, és olcsók!!
-
juliabrilke
veterán
válasz
xcbiker #7633 üzenetére
Kb. Én igazából azt akarom mindig elkerülni, hogy veszek most egy vackot, ami meghal 13 hónap múlva és akkor vehetek helyette másikat. Inkább megadom érte azt az 500-1000Ft különbséget, de legyen rajta rendes garancia és ne bánjam meg a vételt esetleges kompatibilitási problémák miatt.
-
Füge007
senior tag
válasz
xcbiker #4531 üzenetére
Köszi!
Viszont minnél kevesebb dolgot akarok magammal cipelni, a repülőtéri súlyhatárok miatt. Meg a pakolóhelyem is adott méretű. A laptop mindenképpen jön, merüléstervezéshez kell, meg fotóarhiváláshoz, egyébb adminisztrációhoz. Így vele akarom megoldani a helymeghatározást.
-
-
válasz
xcbiker #4348 üzenetére
Talán nem is ezzel van a baj, bár mondjuk Te tudsz szerezni HP-khoz alkatrészt, de egy egyszerü ügyfél nem. Inkább a garanciális ügyintézésük hagy némi kívánnivalót maga után. Többször jártunk úgy, hogy a visszaküldött HP gépekről letörölték az operációs rendszert (ha rossz a gép, hogyan backup-oljon az ember?) meg olyan is volt, hogy az utólagosan bővített ram tünt el, (de ez előfordult az IBM-nél is), de ami meglepőbb, hogy küldtek vissza úgy gépet, hogy leejtették és ezért nincsen rá garancia. Pedig a gép null kilóméteres volt, egyátalán nem kapcsolt be, miután kibontottuk, ráadásul ez egy ZD7000-es volt, ami akkor több mint negyen millió volt.
Szóval inkább Lenovo...
(És mostantól minden HP-s kérdésben Téged zaklatlak)
-
K3NZO
senior tag
válasz
xcbiker #3887 üzenetére
na ne örjíts meg, tegnap rommá kerestem xp-s chipset drivert de sehol nem találtam. Vagy a sata meg ezekre gondolsz mert minden megvan csak küln a chipset driver-t hiányolom, vagy azok laptopok esetében másképp alakul?
Elnézést sok lámaságért nagyon új mototor vagyok még...
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
xcbiker #3648 üzenetére
[Acer Aspire 5520]
Még garis, tehát nem akarom szétszedni. -
-
fwgoze
aktív tag
válasz
xcbiker #3598 üzenetére
Igen, ezt tudom...ezért gondoltam én is a KillHates álltal leírt márkák (Toshiba, Dell) egyikére...viszont a kérdés továbbra is az, hogy megéri-e Angliában vásárolni notit (mondjuk ilyen márkájú gépek esetében...)?!
szerk.:bocsi..most látom csak a válaszodat KillHates...nem frissítettem...KÖSZÖNÖM!
-
-
Rick4
félisten
válasz
xcbiker #2723 üzenetére
asszem pont olyan az én 1.5ös centrinom is, amilyet a kolléga venne...a noti indításakor bekapcsol a venti egy nagyon rövid időre, és képes egész nap csöndben maradni....ehhez képest 42-43 fokon van a proci, a másik notimban meg 1.73as centrino van, ami rendszerint 800MHz-en megy, sajna a ventit nem tudom leállítani szinte folymatosan megy, igaz hol lassabban, hol gyorsabban, de az is 42-43 fok körül van. akkor most mi számít jobbnak?
-
Rover623
félisten
válasz
xcbiker #2490 üzenetére
Nem erről beszéltél...
A PCI-e Card egy olyan eszköz, ami 1x, 2x, 4x, 8x, 16x kialakítású PCI-express foglalatba megy...asztali gépekbe.
Az ExpressCard egy kombinált bővítőaljzat, USB és PCI-express csatlakozási felületttel.A két dolog nem ua...
Abban a notiban a maradék PCI-e "slotok" némelyike tartozhat még az Expansion port-jához, mivel a DV sorozatú notikhoz ajánlott XB3000-es dokkolóban rengeteg periféria van, amelyeknek a "meghajtása" nem lehetséges USB-n, az alaplap komplett buszának kivezetése pedig már nem divat...ergo pl. a dokkolóban lévő HDD vezérlő PCI-express csatolójú lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest