- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Innox
tag
válasz
murphy27 #6750 üzenetére
Értem, és próbáltad már azt hogy beállítod a windows asztal kiterjesztését a másodlagos monitorra? Mert akkor külön lehet állítani a felbontásokat. Nálam például úgy megy, hogy 1024x768 a noti, és a kiterjesztett meg 1280x1024... De lehet nem jó irányból közelítem meg a kérdést. Bár nekem a külső monitort plug and play nek kezeli és akkor elméletileg olyan felbontást adsz meg amilyet akarsz.
Aztán amikor már beállítottad a kívánt felbontást, nyomsz egyet az elsődlegesre a külső monitoron és megcseréli.
-
Innox
tag
válasz
murphy27 #6745 üzenetére
Szia!
Én ha kiteszem a notit külső monitorra, akkor vagy billentyűkombinációval (gépfüggő) kell aktiválni, vagy a windows képernyőkezelőjében kell beállítani a második monitort. Legalábbis XP-nél így működik. Ha azt akarod, hogy a külső monitor legyen a 1-es számú, akkor ezt egy elsődleges kijelző pipálós négyzettel meg tudod adni.
Ha nem érthető írj és megpróbálom kifejteni jobban.
Üdv
-
xcbiker
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest