- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Bazsee71 #45756 üzenetére
Itt is van néked infó, kicsit talán érthetőbben. Lényeg hogy egyes progik 667, mások meg 1333Mhz-esként tüntetik fel. Nem DDR3 sajátosság. Így volt ez már az elődöknél is. A kisebb az órajele, a duplája meg az adatfrekije. Az első oldal alján lévő ábra, ha nincs kedved végigolvasni
-
ravail
senior tag
válasz
Bazsee71 #45773 üzenetére
Igen! Elég ha DDR3-1333-as vagy másként PC3-10600-as laptop RAM-ot veszel. Azonban, azt érdemes lenne megtudni, hogy az általad választottat el fogja e fogadni az Asus N53SV, ugyanis az Asus K50ij-vel jártam legutóbb úgy, hogy csak egy Kingstont és egy Samsungot fogodott el. Semmi mást. Még szerencse, hogy a bolt és én éltünk a "gyanuperrel" és csak próbáltun bele Kingmax-ot, amit nem fogadott el. Bár ebben a laptopban (K50ij) eleve integrálva van 2GB, míg, ha jól látom, a Tiedben az Asus N53SV-ben nincs integrál RAM. Így ha egy gyártótól szarmazó kitt-et veszel az biztos jó lesz.
Ha pedig úgy bővítel, hogy a jelenlegi mellé veszel még egyet, azt úgy lenne jó, ha bele próbálhatnád. Így ha nem menne párban, akkor a megvásárlása nélkül kereshetnél mást. -
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71 #8102 üzenetére
Közben én is keresgéltem tovább, és találtam egy megoldást. Közzé teszem, ha már feltettem a kérdést, hátha másnak is ilyen gondja akadna: fel kell telepíteni a 3D-Analyze nevű programot, be kell állítani hogy mit "pótoljon" szoftveresen, és futtatni vele a programot. (Google segítségével beszerezhető a progi.)
-
BluEyes
őstag
válasz
Bazsee71 #3389 üzenetére
Ez általában nem OS függő fícsör, a notik alapból tudják. Állítsd be a billentyűzettel (kék Fn + Fx) a fényerőt, aztán húzd ki a töltőt, és állítsd be ugyanígy az akkus üzem fényerejét is. Ennyi. A noti megjegyzi a kétféle üzemmód utoljára beállított értékeit. (legalábbis remélem
próbáld ki)
-
Rick4
félisten
válasz
Bazsee71 #3378 üzenetére
ezt ne a videokártya tulajdonságai között kell állítanod, hanem az energiagazdálkodásnál. a notidnak tuti van olyan szoftvere gyárilag, ami külön is vezérli ezeket a funkciókat. ugyanez jön elő, ha a megjelenítés tulajdonságai közül a képernyővédő fülre kattintasz, ott pedig az energiaellátásra. IBM notik ezt a dolgot, meg sok más ilyen hasznosat más a bioból is tudják, nem is kell hozzá oprendszer...nézz körül ott is..
Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest