- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Shomci
tag
ingyeres win7 van fent, az elozo format elott (ugyan ezen oprendszerrel) mukodott..
most ha elhuzom a gombot, mar nem is vilagit narancssargan..a necnel az a helyzet, hogy fn+f1 re aktivalodna, de nem teszi meg
acer oldalarol a chipset drivert, meg minden mas egyebet leszedtem, feltettem es semmi.
honnan szedhetnek meg ilyen illesztoket?
-
BalaNce87
addikt
Szerintem IDE, mert simán felment rá a Win 7 amit a boltban adtak hozzá. Asszem októberi lejárattal ilyen próbaverzió
De akkor rendben van, köszi a segítséget. Majd vmi partíció kezelő progival leformatálom. Nem az enyém a gép, szóval nem tudom, hogy egyáltalán látja e a win azt a partíciót, amin a linux van.
-
andorra
őstag
Igen, töltőre van dugva.
Az eredetileg hozzá tartozó telepítő Vista Home Basic-el feltelepült a Epowering amivel valóban lehetett szabályozni a processzor teljesítményét is.
Ezzel az oprendszerrel problémák voltak és lecseréltem.
Ezt az Epowering programot így elveszítettem, mivel az a rejtett partición van.
A Vista Performance-ben, illetve a Windows Mobility-ben ami hasonlónak tűnik mint az Epowering lehet fényerőt, hangerőt stb állítani, de nem látok lehetőséget a processzor sebességének szabályozására. -
ABE
őstag
-
kem
addikt
Erről a vinyóról kellene lementenem az adatokat, de nincs 2,5"os sata rackem.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest