- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
kendeee
aktív tag
Szia!
Itt érdeklődj alkatrész felől, hátha bont valaki, én nem találtam semmit. Nézd meg a #18887-es hsz-t ott, látni fogod milyen problémák adódhatnak. Lehet még jó a venti, csak kell neki egy tisztítás. Ahogy néztem a videót, teljesen 'szét kell bombázni' a gépet, hogy hozzáférj a cooler-hez. Inkább bízd majd a cserét gyakorlott kézre.
-
evil's boy
csendes tag
hi, igazabool , tenyleg jool jangzik a totyika noti , de ezek az asus uj modellei , es baromi joo kepuk van a ledes lcdjének , illetve nem tudom hallottatok e de olyan a haz hooelvezetese hogy pl a burkolat nem melegszik stb + ez barom ira nem mérvadó de jool is nez ki
csak ugye en is egy intel proci es ati kari parosra gondoltam de ilyen opcsön meg nincs
:S
sajnos!
Amugy a pontos arakat megneztem az amd-s lenne 158 e brutto , a core2 meg 185 ugyhogy olyan 30 e van inkabb koztuk , de en azt hallottam hogy ezek a go-s vidikarik ratyik
nekem tudom az asztali nem osszehasonlitas , de ott van egy 7600 gt vidikarim 256os , meg egy 2,1 es 6400 as elsoo szerias core2 es messze kifullad a vidikari amikor meg aproci birna nem tudom ertitek e tehat gyak. nem hasznalom ki a procitr ezert lehet jobb lenne egy olyan konfga ami gyengebb proci de kemenyebb vidikari , de azt sem akarom hogy a loo tuloldala legyen mee az sem szep ha mindig 100% a proci lefoglaltsaga!
Szal ezert gondoltam kikerem masok velemenyet is , Igy mit szoltok hozza ?
koszi meg1x
-
SirKero
őstag
Lehet,hogy én értelmezem rosszul de ez a táblázat szerint a HD4570 sokkal jobb kártya mint a G 102M. Magasabb osztályba is van sorolva / Class2 - Class3 / és 33 másik kártya van köztük!!
kép ha ehhez hozzáadjuk,hogy az Intel T6500 szerintem sokkal erősebb mint az AMD TURION X2 RM-74 2.2 GHZ akkor szerintem megéri a 40 000 forintos különbséget.
Nálam a T6500 HD4570 páros megy 2X2GB memóriával Win7 alatt tökéletesen. Tudom ajánlani a Toshiba L500 14-Z 166 000Ft. bruttó amig lehet kapni!! -
evil's boy
csendes tag
KOszi szepen , en is az amd-s verziora tippeltem amugy a két teljes konfig:
I.:
- GYÁRTÓ: ASUS
- KIJELZŐ: 15.6"
- PROCESSZOR: AMD TURION X2 RM-74 2.2 GHZ
- MEMÓRIA: 4 GB
- MEREVLEMEZ: 250 GB HDD
- VGA: RADEON HD4570
- OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
- OP. RENDSZER: LINUX
- WLAN: B/G/N
- WEBCAM: 1.3 MPIXEL
- KIMENET: VGA
- LAN: 10/100/1000
- AKKUMULATOR: 6 CELLÁS
- GARANCIA: 24 HÓNAPII.:
15.6" HD felbontású LED kijelzõ
Intel Core 2 Duo Processor T6500
4GB DDR2 memória, 320GB merevlemez
NVIDIA® GeForce® G102M VGA kártyaill reszletesebben:
ProcesszorIntel Core 2 Duo T6500
Memória méret2 x 2GB
Merevlemez kapacitás320 GB
Kijelző15.6" HD (1366x768 HD, 16:9), Color Shine - LED háttérvilágítás
Webkamera1.3MP
W-lan802.11b/g/n
USB4
Akkumulátor6 cellás (2200mAh) Li-Ion
CsomagtartalmaHálózati adapter, hordtáska és egér
Garancia2 év világgarancia + háztól-házig szolgáltaEzek kozulk kellene eldonteni hogy melyik a jobb , gémelni is , amennyire lehet vagy azert erosebb hasznalatnak kiteve!
Tanacsokat elore is koszonom!
-
Pedig ha valaki megkérdezne a Samu vinyókra esküdnék! a 250-320 MB-osak már PMR rendszerűek és nagyon fürgék! A folyadék csapágyazásnak köszönhetően bárhogy beépíthetőek. Csupán az odakorcolásra érzékenyek. Ebben a Seagate Momentus MR sorozat ami mindent kibír: 125 G operating shock 900 G non-operating
magyarán menet közben földhöz vághatod, vagy kikapcsolva belelőheted valakibe!
MOD:
Közben most látom a .5-ös sorozat már 350G operating (ennyit bír a Samsung non-operating!!!) és 1000G non-operating "koccanást" bír ki! -
Régen a VGA kártyákon külön voltak még a memória illesztő áramkörök. A SGram megjelenésével már mindent a GPU-ba integrálnak. Utoljára egy Diamond FireGL kártyán láttam kb 10 éve külön Intel gyártmányú ramdac-ot.
Szerintem is az aluminium süni alatt figyel a 8400-as.
Nekem is volt már mindenféle gépem, de legjobban egy Uniwill223-as fossal voltam megelégedve. Olcsó volt és ahhoz mérten egy igénytelen fos is, de baromi sokáig elment akkuról, és volt rajta egy szuper fícsőr, ha megnyomtál egy gombot levette a sebességét harmadára (mondjuk fullon is elég lassú volt, de ez a sebesség netezni tökéletes volt) és leállította a ventijét.
Ezután vettem egy HP 2699-es SE-t és utáltam mert állandóan tekert a ventije, mint késöbb kiderült nem a T7500-ös proci miatt, hanem a 8400GS fűtött benne állandóan.
Most van a kamu-ASUS-om amiból kivettem a T7500-ös bazi procit, majd kicseréltem egy T5450-re. Azóta a hangját sem hallom, még filmnézés közben sem. Jó lenne szerezni egy U7200-ast! Az tényleg kussban lenne és elmenne a gép 5 órát is. -
Mint írtam nem találkoztam még külön nyákon 8400-assal. A DELL meg más történet; valami speckó illesztési felületet használnak. A Vostro-kon tértek csak át a szabványosra.
A RivaTuner nem fogja tudni megmodani, hogy fizikailag milyen illesztésű a GPU. Szerintem ezt csak az Everest tudja. (de lehet, hogy az sem) Egyébként látszik a legtöbb gépen, hogy integrált vagy külön VGA kártyával rendelkezik, mert a külön kártyás gépek elég vastagok. (kell a hely nekik)
Egyébként ha dönthetnék, hogy DELL vagy HP akkor a DELL-t választanám. Bár igazából mindkét gépet a Compal gyártjaMost is egy kicsi 12"-os ASUS-on gépelek és az is Compal gyártmány. Az ASUS is már csak a prémium gépeit gyártja saját maga...
-
Szerintem alaplapra integrált, a 8400GS-t nem szokták mini PCI-E addon kártyára rakni. Inkább a 8600-tól felfelé. De ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Ha jól tudom az Everest kiírja. Nehogy szétszedd a garanciális géped, a HP szervizesek eléggé alergiásak rá. A legkisebb buzerálásra visszadobják a garos gépeket.
-
Hali!
Az AERO folyamatosan buzerálja a GPU-t, és sajna a 8400-as nem rendelkezik fejlett energiagazdálkodással mint pl a 8600-as. Én is küzdöttem ezzel, a megoldás végül is az volt, hogy lekapcsoltam az AERO-t és lejjebb ment a meleg. Aztán a pics@ba letöröltem a pistát, és visszaraktam az XP-t, amire feltettem a Transformation Pack-ot.
A 8400 GS elméletileg 80-90 fokig melegedhet, a GPU bírni fogja, de a körülötte levő komponensek szerintem nem. -
spyduck
nagyúr
-
ABE
őstag
MXM-ből is van több méret, szóval nem ilyen egyszerű a dolog. Elég nehéz egy ilyen kártyához hozzájutni, de ha mégis felhajtasz egy ilyet, akkor sem valószínű, hogy az árával arányos lesz az általa nyújtott teljesítmény növekedés. Ha sikerül belerakni a gépbe, akkor sem biztos, hogy a gyári hűtés megbírkózik vele. Ezeket gondold végig, mielőtt ilyenen spekulálsz, hogy majd később fejleszted.
Kis olvasnivaló: MXM
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest