- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
fradi81 #17146 üzenetére
Szia!
"Mivel játszani nem akarsz, és kis fogyasztású gép kell így egyértelmű lenne egy noti."
Én is így gondoltam!
Egy laptop azért a kevesebb fogyasztásra jobban rá van állva, mint ha vennék egy mai asztali komplett gépet.
Szerintem egy mai asztali konfiguráció pedig simán megeszik 150-180W körül monitorral, de ha 5-10%-on fut a proci, mert nem használom ki, akkor mi értelme lenne?
Akkor csak lopja a zsebemből a pénzt!!!"de ha neked a filmnézés jó úgy hogy ha ott ülsz előtte mondjuk egy fülessel, akkor én a notit venném"
Nekem egy elég komoly fejhallgatóm van, régebben szabadultam meg a 2.1-es hangfal szettemtől, mert a szomszédok nem tolerálták a hangerőt.
"Ja és használtan egy erős közepes filmnézős gép szerintem max 80ból kijön."
Asztalira gondoltál, vagy laptopra?
Azt hozzá tenném, hogy az örök kedvenc sorozatomat a GTA IV-et szívesen kipróbálnám.
Tudom, itt viszont most jön képbe az asztali konfiguráció.
120k-ból meg aztán elég jó asztalit lehet összerakni, monitorral együtt, ami viszi a GTA IV-et is.Csak most gondolkodok, hogy mit is szeretnék valójában . . .
Így játékkal viszont azt tudom, hogy most az asztali felé fogtok akkor inkább húzni, de megértem.Viszont akkor közelítsük meg máshonnan a dolgot.
Egy gamer notebook tegyük fel, kerül 250k-ba. Egy asztali 120k-ba.
Mennyivel fogyasztana több áramot, egy 22"-es monitor+gép? -
ABE
őstag
válasz
fradi81 #8570 üzenetére
Mint Krissz22 is írta, egy tisztítás is segíthet. Sajnos az olcsó notikon nem mindig megfelelő minőségű a billentyűzet, hamarabb megadják magukat. Barátnőm FuSi gépén is elég gyenge a billentyűzet, gyakran ropog, nem nyomódnak le teljesen a gombok. Én ilyenkor egyenként végignyomkorászom rajta (mármint a gépen, nem barátnőmön...
) a gombokat alaposan, és legtöbbször helyre is jön, mert általában csak a mechanikájuk "csúszik szét". Tegyél egy próbát, hogy kicsit erősebben lenyomva hátha visszaugranak eredeti állapotukba a billentyűk.
-
Krissz22
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest