- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Sorry, I didnt look at your address (England). The person I recommended is so flexible, I am sure
he could be with you first thing tomorrow morning.
Here in Hungary we provide an excellent service :-)Anyway, why are we struggling here with repairing the motherboard, when in England you can go and get a refurbished
one for not a lot of money (I think).
Regards -
Dell XPS
veterán
Elég érdekes kihívásokat kapsz, én még nem találkoztam ilyen jellegű CPU problémával.....Gondolom, nem láttál semmit, hogy valami nagyobb hőt kapott a kelleténél? Paszta volt még alatta?
Szerk: Nekem is az a gyanúm, amikor említetted, hogy "úton" van, akkor is ez volt a tipp..
-
Dell XPS
veterán
Nekem az a tapasztalatom (nyilván más is lehet), hogy vagy fix hibás megjelenítés van, vagy "csont" fekete halál, és még egy opció: rohamosan, idáig való eljutás, szerelés, megbontás közben......amíg ez, vagy az meg jelenik, ráadásul különbözőképpen, addig én nekem nem egyértelmű.
-
Dell XPS
veterán
Így, hogy kapom az infókat, azt gondolom, hogy át kellene nézni, minden egyes csatlakozási lehetőséget, és megmozgatni az LCD kábelt, LCD elektronikát, mert ez elég "érdekes" eset. Amit elsőre írtál, az egyértelműbb volt!
Szerk: Nem szokott, majd ha visszaadtad, újrakezdi...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest