- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
Füge007 #31102 üzenetére
sziasztok.
köszi a választ
rádugtam, bios felismerte a 40gb-t de sajnos az asztali win7 nem bootolt be amikor a 40gb laptop vinyó is rajta voltElőtte utánna simán megy az asztali
simán a 'zászlós' résznél megállt, lefagyott, még a numlock sem reagált.
sajnos nem tudom mit lehetne tenni.
az egy dolog, hogy laposba veszek másik vinyót, de sajnos volt rajta egykét fontosabb cucc (nem kürt-ösen fontos de jó lenne nem elbukni) nah keresek egy másik topicot, hátha..most néztem vinyó árakat, hát nagyon el vannak szállva.. 10 alatt nem nagyon van
-
NetRolller3D
csendes tag
válasz
Füge007 #31036 üzenetére
A sütőmódszer inkább Nvidiáknál működik, ahol az ólommentes forrasztással van baj. Tapasztalat szerint ólmos forrasztású Ati X300-as és X700-as kártyákra nem hat.
Egy rendes BGA-zást azonban megér - feltéve, hogy az nem kerül többe, mint egy új MXM.
(Megjegyzés: a csere-MXM-et ne szervizben/szervizek oldalain keresd, típusszám után, mert úgy ki@&!%ott drága lesz. Inkább az itt, a Hardveraprón hirdetett MXM-eket tudom ajánlani.)
-
Mr. Teddy
őstag
-
tevfik
tag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Füge007 #16189 üzenetére
Szia!
Valószínűleg be van állítva egy felhasználói jelszó is és egy adminisztrátori jelszó is a BIOS-ban. A felhasználói jelszóval csak korlátozottan tudsz állítani dolgokat. Nem minden funkció elérhető így.
schulzz: Szedd le a Fuji honlapjáról a legfrissebb drivereket és azokat rakd fel. A LaunchManager-t pedig mindenképpen rakd fel!
ChrYsler
-
válasz
Füge007 #4528 üzenetére
Igen.
Szoftverek pl a DestiPC, MapMonkey, MS Autoroute, Route 66
De általában kamionosok szokták csak a navigációra használni a gépet, meg arról megy akkor a digitális routing is. A központ tud feltölteni új címeket stb.
Csináltam már pár ilyet, de kocsiba inkább valami egyszerű PNA-t javasolnék.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest