- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
válasz
klambi #47193 üzenetére
Nem. Én már ott tartok, hogy belehugyozok a notimba.
Bekapcsolás után 10-15 percig azzal szórakozik, hogy eldobja a WIFi-t (tök mindegy az AP)
Kapcsolat bontása-kapcsolódás ez megy egy ideig, majd "beáll" és onnét fogva semmi baja.
Már inkább egész éjjelre bekapcsolva hagyom a gépet. Erre este 3-kor frissített a Winfos és újraindította
Várom én is az új drivert, de ha Neked van valami ötleted; szólj lécci -
-
Dell XPS
veterán
válasz
klambi #44127 üzenetére
"prime 95" az megfeszíti az biztos, és amit mértél az nem egészséges. Amennyiben láttad és elolvastad a többiek hozzászólásait, és úgy ítéled meg hogy minden rendben vele, akkor én Muerte75 kollégára hagyatkoznék, mert leírta és ért is hozzá. Szerintem nem kell CPU csere, egyeztessél vele és meg fog oldódni a melegedési probléma.
-
Dell XPS
veterán
válasz
klambi #44094 üzenetére
Igen, abban van programozva, hogy mikor kapcsoljon be, lassan, majd gyorsabb fordulatszámra, a tesztek, majd a megjelenést követően a visszajelzések alapján. Természeten vannak letölthető programok, amin Te ezt, a magad szempontjaid szerint beállíthatod, szabályozhatod. SpeedFan, stb....
-
Dell XPS
veterán
válasz
klambi #44071 üzenetére
Hali,
Szerintem is ez túlzott érték, itt valami más lesz a probléma, még akkor is ha alultervezett esetleg a hűtése, és ezek a CPU-k melegszenek Valóban felvetődik a kérdés a hűtésnél (még gyári pasztázásnál is) hogy minden rendben van ezen a területen? Amit kolléga is említ, ill. a ventilátor szabályzás megfelelő? BIOS egyébként a legfrissebb, mert lehet hogy a legújabb verzióban már a visszajelzések alapján javítottak a szabályozáson....
-
eketomy
senior tag
válasz
klambi #35106 üzenetére
Ami még eszembe jutott, nemtudom, lehet hogy hülyeség de ha megint előjön a csipogás akkor egy próbát megérne sztem:
a bios-ba vannak olyan beállítási lehetőségek a hdd-nél, hogy 32bit data transfer mode, ill. hdd smart! ezeket ki-be lehet kapcsolni, lehet hogy nem úgy kezel valamit a win7 a hdd-n ahogy kellene (vagy nemtom) de lehet ha kikapcsolod egyik vagy másikat akkor elhallgatna a csipogás!
na mind1, ez csak egy feltevés, igazából lehet nem sok köze van hozzá, de ha én lennék a helyedben én már mindent megpróbálnék, hátha -
eketomy
senior tag
válasz
klambi #35102 üzenetére
klambi:
neked azt javaslom ha van türelmed ill. időd ezzel szórakozni, hogy valamilyen ismerőstől vagy valahonnan beszerezni egy másik winyót, és arra feltelepíteni egy windows-t és megnézni, hogy azzal is csipog -e, mert ezt másképp sehogy nem lehet kizárni és ha azzal nem csipog akkor tuti hogy valami nem százas az eredeti winyóval, (sőőt akkor sanszos hogy előbb-utóbb meg is állna az a hdd) ha meg azzal is csipog akkor valószínű, hogy nem a hdd-ből jönnek azok a hangok! -
DigitalAngel
tag
válasz
klambi #35100 üzenetére
Itt egy lista igaz angol de érthető, a különböző márkájú HDD-k jelenségeiről és a hiba okáról.
-
DigitalAngel
tag
válasz
klambi #35096 üzenetére
Értem, nagy baj akkor nincs ezt nyálazd át hátha neked is segít.
-
DigitalAngel
tag
-
eketomy
senior tag
-
eketomy
senior tag
válasz
klambi #33428 üzenetére
hmmm, hát ez nem hangzik valami jó. egyébként az lett volna a köv kérdésem, hogy csak a windows-ba csipog -e! biost próbáltál már frissíteni, lehet nem tetszik neki a proci csere és egy bios frissítés megszokta oldani a dolgokat. a másik még amire gondoltam, hogy lehet melegszik a gép és azért csipog, de ha kitisztittotad akkor ez is kilőve. és fagyogatás olyankor nem fordul elő? a biost próbáld meg ha van hozzá új firmware
-
eketomy
senior tag
válasz
klambi #33423 üzenetére
milyen gyakori a csippanás? ill. rendszeres vagy rendszertelenül fordul elő? csippanásról már hallottam ez valamihez köthető pl. beragadó billentyűhethet vagy hardverhez pl usb port leválasztás, csatlakozás vagy bármi egyéb hardverhiba, érintkezés, kontakt.
ha sűrűn előfordul akkor könnyebb rájönni ha ritkán akkor nehezebb, mióta csinálja ezt? nem vettél telepítettél valami konkrét progit ami után egyszer csak elkezdett csipogni? stb... akármi ami eszedbe jut fontos lehet, mert ezt a hibát iszonyat nehéz lesz szvsz megtalálni.
jah és még valami nem fagyogat a gép amikor csipog?
-
-
zdanee
őstag
válasz
klambi #22346 üzenetére
Nem surun szoktak notiban vidkarit cserelni, max ugyanarra ha elromlik. Az MXM videokartyak ritkak es dragak, amugy a gyartok modellenkent kulonbozo formatumokat es csatlakozokat hasznalnak, vagy egyszeruen az alaplapra integralnak mindent. Cserere alapbol akkor van max remenyed, ha ugyanaz a modell kijott masik vidkarival is (pl 5470-->5650), de ekkor is bele kell kalkulalni, hogy egy erosebb kartyat a hutesed nem biztos, h elbir. Arrol ne is almodj, hogy egy ujabb generacios kartyat tudsz beletenni a gepbe, ha 3xxx van benne, 100%, h nem fogsz 5xxx-es atit talalni hozza.
Ha meghalt a vidkarid, keress bontasra varo gepet apron es vedd meg abbol, esetleg bontokban korulnezhetsz, de nagy mak kell, h pont ilyen modellt talalj. Ha FuSi szervizbe viszed, valszeg gondolkodas nelkul ravagjak, h alaplapesmindencsere, es 50eFt, ez kb a geped ertekenek a 75%-a lehet mostanaban.
Es csak h vegleg elkeseritselek, anno volt egy HP notim, aminek a videokartyajat nem lehetett ugyanolyanra sem kicserelni, mert a BIOS-ban ossze voltak sorszam alapjan parositva a vidkari-alaplap kombok es ha nem stimmelt a sorszam, nem kapcsolt be. -
attrax
aktív tag
Nem is hinnéd hogy néha iszonyat banális dolgon múlik hogy valami működik vagy sem.
Persze ezt a kis apróságot megtalálni.....Bios elemet cseréld ki,mérd ki.Tápról se megy?akksiról sem?Nyáklapot(alaplap) alaposan átnézni.Tápoldalon szokott probléma lenni.Nagyító alatt kell megnézni.Hardverek?Memó?Hogy ment tönkre?Írj meg mindent priviben ha kell a help.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Diablo IV
- Autós kamerák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest