- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
válasz
LALA_kiraly #48627 üzenetére
El tudnád hozni hozzám? Szerintem valami bődületesen egyszerű dolog lesz a géppel...
-
Ruszki
senior tag
válasz
LALA_kiraly #48627 üzenetére
Lehet....
Ezért javaslom próbáld megy egy Ubuntu live cd-vel,hogy azzal mi a jelenség!!
Kíváncsi vagyok rá! -
Ruszki
senior tag
válasz
LALA_kiraly #48613 üzenetére
Ha ez előbbi írásodat olvasva 3 fordulaton pörög akkor szerintem a PWM-el nincs gond!
Általában pc indításakor mindig max. fordulaton megy a ventilátor!
Nézd meg nem e fut a háttérben valami ami leterheli a CPU-t ezzel megemelve a ventilátor fordulatszámát a windowsban.(Feladatkezelő)
Esetleg egy linux kipróbálást javaslom(boot CD-ről) ha ott nincs változás akkor szerintem a géppel lesz valami!Anno nekem is volt,hogy futott valami a háttérben 50%-on volt a CPU kihasználtsága és ez miatt zúgott a ventilátor.
-
ravail
senior tag
válasz
LALA_kiraly #48607 üzenetére
Szia!
Igen, e miatt a kettős jelenség miatt írta neked KillHates kolléga, hogy elképzelhető a szabályzó modul meghibásodása. (Hidegen bekapcsolva megy alap fordulaton, hiába kapja a megnövekedett hűtésigény miatt a magassabb fordulatszámra utasítást, nem hajtja végre. Utánna melegen bekapcsolva a magas hőmérséklet miatt pörög maximumon, majd a lehűlés miatt hiába kapja a kissebb hőmérséklet miatt az alacsonyabb fordulatszám jelet, nem csökkenti a sebességét.)Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
válasz
LALA_kiraly #48592 üzenetére
Nem kapcsol be időben a venti és amikor meg újraindítod, akkor pörgeti a maximumon?
Ez lehet magának a ventilátornak a meghibásodása is; a PWM modul szállt el benne. -
nussa5
aktív tag
válasz
Az Asus Power 4Gear szabályozza a ventik fordulatszámát a beállított energiasémának megfelelően. Persze ahogy már írták egy takarítás és pasztázás sem ártana a gépnek, pláne ha már elmúlt 2 éves.
-
Ruszki
senior tag
válasz
Bios beállítás esetleg!?
Mondjuk Silent-re!?
Mármint a ventilátor fordulatát. -
Muerte
addikt
válasz
HWiNFO-t próbáld ki,bár nem tudom Asus-t támogat-e.[link]Esetleg írsz Mumak-nak hátha tud segíteni.
-
válasz
Tudtommal nincs ilyen.
Kitakarítani és pasztázni kell a gépet.
Más megoldás nincs. -
válasz
LALA_kiraly #39063 üzenetére
Szerintem ilyet nem lehet csinálni mert nincs rá megfelelő progi.
Amit tudsz tenni az az hogy szétszeded a gépet kitakarítod, újrapasztázod, esetleg teszel alá jó minőségű notebook hűtőt. -
válasz
LALA_kiraly #36189 üzenetére
Nekem nem sikerült az Xpress 200M-et beüzemelni Windows 7 alatt, elvileg van hozzá Vista driver, de azzal sem ment. A noti gyártója már nem supportálja a típust (eredtileg is XP only volt). A megoldás engem is érdekelne, már ha lesz...
-
eketomy
senior tag
válasz
Igen-igen, használd a google-t mivel alapból win7-es driver nincs hozzá, szal próbálj meg vista-sat keresni hozzá és azt feltelepíteni, úgy sztem működni fog!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Szerintem picit régi az a vga. Valószínű, nem is lesz már hozzá frissebb driver.
-
Z86
őstag
válasz
LALA_kiraly #25808 üzenetére
Nem fogtam fel, hogy két programot látok
Én is ezt a kettőt ismerem.
Viszont ha tényleg nem működik az L2, akkor a gépnek jelentősen be kellett lassulnia. Ha ez nem történt meg, akkor nem tudom mi lehet a gond. Olvasni olyat, hogy ezt le is lehet tiltani, talán az a gond. -
Z86
őstag
válasz
LALA_kiraly #25805 üzenetére
Vagy a programmal van valami gond, vagy a procival. Bár utóbbi esetén talán nem is működne. Nézd meg másik programmal is.
-
fulcrum
tag
válasz
LALA_kiraly #10359 üzenetére
CF-re ha tudsz is telepíteni Win-t, hamar össze fog omlani, nem bírja hogy folyton írsz rá és olvasol róla (hiába az elmélet, a gyakorlat más).
1. vagy csak bootolásra használod a CF-et, és utána ne írjon rá
2. vagy valami nemWindowssal próbálkozz... -
válasz
LALA_kiraly #10359 üzenetére
a kérdés inkább az - mivel öreg notit említettél -, hogy a bios szerint boot képes-e arról?!?!
-
netmesterke
aktív tag
válasz
LALA_kiraly #6575 üzenetére
http://tisztaszoftver.hu/index2479.html?akt_menu=251#milyen_term%C3%A9kek_vannak_campus_csomagban
Ezek szerint Businnes... -
válasz
LALA_kiraly #4639 üzenetére
Inkább privátban!
-
válasz
LALA_kiraly #4633 üzenetére
Nincsen kiskeres haverod? Le kellene bélyegeztetni vele, meg egy számlát kellene kiállítania (majd persze azonnal lestornoztatni) mert csak így fogják garanciáztatni.
-
válasz
LALA_kiraly #4624 üzenetére
Saját géped?
-
válasz
LALA_kiraly #3295 üzenetére
Akkor a Te életed sem egyszerű.... Én 12 évig javítottam notebook-okat
-
válasz
LALA_kiraly #3291 üzenetére
Jesszus! Döbbenet ült ki az arcomra!!
Hol dolgozol?
-
válasz
LALA_kiraly #3272 üzenetére
Hát, lehet, hogy gagyi műanyagból van, de repedt fedelű DELL-t sem nem láttam vagy 3 éve. A CPI sorozattal együtt ez a probléma meg is szűnt. A régi D600-as sorozatnak a csuklópánja viszont törik rendesen
Hát itt is vannak gagyibb és tutibb modellek. Én azért a Toshibára esküszöm (bár az utóbbi időben azok is siralmasan sz@rok...) -
cucka
addikt
válasz
LALA_kiraly #3272 üzenetére
az inspiron sorozat az valóban gagyi műanyag. volt szerencsém közelebbről megnézni egy insp6400-ast és hát elég trágya a burkolata. (bár sok gép még annál is szarabb ilyen szempontból). latitude-oknak azért elég igényesel ilyen szempontból. (meg sok ember tapasztalata alapján megbízhatóságban sem rosszak)
-
kapcs-ford
őstag
válasz
LALA_kiraly #3157 üzenetére
LI-on, kiszárad ígyis úgyis ha használod ha nem. 60% -on 10-15fokon tárolva egy kicsit elhúzható a tartama.
-
R
senior tag
válasz
LALA_kiraly #3202 üzenetére
lehet hogy külön táp kellene neki?
nem tudom, de sajnos valami van vele, mert ha azon keresztül használnám az eszközt nem működik -
R
senior tag
válasz
LALA_kiraly #3199 üzenetére
Az jó, csak ah elfogy az USB, milyen USB HUB-ot ajánlasz (ami most van az egyszerre több esközzel nem akar megbírkózni
)?
-
válasz
LALA_kiraly #3193 üzenetére
Hali köszi!
Memóriákat kicseréltem, vinyót kicseréltem, vga fix, alaplap fix
Érdekes, hogy csak oprendszer alatt csinálja (XP, VISTA, UBUNTU)
Akkor lehet, hogy vga? -
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #3147 üzenetére
sejtettem én, miről van szó, de egy jót nevettem rajta...
-
KaYaK
tag
válasz
LALA_kiraly #3142 üzenetére
Nem sajnos azt nemtom állítani! Ráztam valamennyire illetve mozgattam de nem segített rajta, ma vittem be servizbe mert garis de nem nagyon kérdezősködtek hogy mi és hogyan történt én meg magamtól nem mondtam el "pontosan" hogyan volt!
Majd meglátjuk mi lesz!
-
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #3132 üzenetére
mármint a C2D-vel? mint Core2Duo?
-
Ryan927
tag
válasz
LALA_kiraly #2968 üzenetére
Nekem azt mondták h rosszabb lesz a kép minősége...
Ez igaz?
Néztem még egy 14,1" 1440x900 felbontású gépet is.
Erről mi a vélemény?
És melyiket lenne érdemesebb megvenni? A 15,4" (1920×1200) vagy a 14,1" (1440×900) -
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2876 üzenetére
elvben lehet notimemó 512MB saját memóval, de kérdés, tényleg van-e értelme. 1 giga rendszermemóból elvenni a video miatt még 256ot a 256hoz vicces, azzal tényleg lassabb lesz..
-
Onton
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #2780 üzenetére
nem értem miért mondod,hogy a Go 6100 jobb,mint az X1150,hisz a X1150 minden 3dmarkban több pontot ér el notebookcheck szerint...és mégis a Go 6100 alatt több játék is szembetűnően jobban megy mint a X1150 alatt...
-
Onton
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #2777 üzenetére
Ok köszi.
És mennyire jelentős,hogy 1 játék nv-re van-e optimizálva? ahogy szétnéztem 9/10 játék nv-re van optimizálva...haveromnak csak peche van,hogy fele olyan jól megy pár játék ATI kártyáján,mint 1 nv-sen,vagy ez minden ATi kártyával így van?Másik dolog,hogy 8400M GS 3dmark01 és 03-ban több pontot ér el,viszont 05 és 06 alatt a HD2400XT veri a Geforce Go 8400M GS-t...ennek mennyire van jelentősége ha nekem főleg játékra kellene a noti?
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2765 üzenetére
Ebben tuti! LINK
-
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2765 üzenetére
még mindig jobb, mintha az oprendszer ragadna be egy kisebb zárlat miatt...
-
RedWing
aktív tag
válasz
LALA_kiraly #2754 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
xcbiker
addikt
válasz
LALA_kiraly #2734 üzenetére
965 van benne, mivel csak az kezeli a 800-as cpu-t.
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2700 üzenetére
vagy 59Hz... ! bár nem tudom, h mi értelme van ennek az 59Hz nek, de miután feltettem az ATI CCC t kiírta lehetőségként az 59 Hz et!!!
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2668 üzenetére
jah gyakoroltam eleget..... de jó lenne, ha most már egy kicsit többet bírna ki a winfosom, mint egy 6 os ásványvizes pack... (nálam az kb 1 hét)
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2515 üzenetére
most úgy néz ki, h szalad a gép... !
majd holnap lecsekolhatod...! -
válasz
LALA_kiraly #2526 üzenetére
köze tényleg nincs hozzá, de mivel mostanság a pci-express a menő, a gyors...stb, így kiírják, hogy van benne, mert tettek bele... hagy vakítódjon a paraszt
láttam már olyan notit, amiben a webcam megy pci-e sínen... -
válasz
LALA_kiraly #2522 üzenetére
elolvastam
azért is van a költői kérdés végén kérdőjel helyett más arcocska...
csak hát az is kérdés volt, hogy van-e benne pci-e; van!
amúgy az én notimban is go 6100 van, annyira nem vészes... -
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2507 üzenetére
én sem láttam még ilyet, főleg azt, hogy maga a fagyás ilyen módon jön ki (csíkos képernyő) ezt nekem is személyesen kellene látnom..
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2515 üzenetére
ok
gyere -
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #2507 üzenetére
windows update esetleg? az szokott felpakolni érdekes dolgokat, illetve akármilyen (automata) frissítő is lehet, csak általában a windows update, ami lelőhetetlenül nyomul.
-
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2505 üzenetére
akkor visszacsere vistára. erre a képre mit mondanál? nála az a szó, hogy kifagy, nem ezt jelenti...
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2462 üzenetére
god morning...
Igen rendben volt vele minden, egészen addíg, míg reinstallt nem hajtottam végre a masinán...! Amit tök szabályosan tettem! Vinyó format, xp fel, driverek fel, progik fel! Röviden ennyi! S azóta megfagy ha sokat netezek (sokszor mondjuk 10 - 15 perc után is kifagy)!
Mi lehet a hiba...??? -
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2455 üzenetére
nah jah.... ne szurkoljanak... hanem jöjjenek az ötletekkel...
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2142 üzenetére
#2139 re légyszi!!! Köszi!
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2124 üzenetére
de miért teszi készenlétbe a gépet??? azt állítottam be, h leállítás!!! ezt nem értem
Másik: A power gomb mellett vannak gyors billentyűk/bombok: wifi, net, silent mód na egyik sem működik!! sőt fn nel sem tudom bekapcsolni a wifit! ez azért már naon gáz! xp alatt be lehetett állítani, h mi legyen az alapértelmezett böngésző ha a net gombot megnyomom, s a wifi az meg ment rendesen, de most ha megnyomom, nem csinál semmit se ! a wifi állapotjelző ledje sem világít!!! szoval xar ez a vista pista ugy ahogy van!!! tud mindent, de nem jó semmire sem!!!
amugy miért híres a gépem??? jó gép nagyon,... ha megy, nem kapcsol ki, ha ki lehet kapcsolni, ha nem fagy ki, ha működik minden... bár ez mostanában elég ritkán fordul elő
-
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2127 üzenetére
mennie kell, egy csomó dolog ugyanúgy fut azzal is, mint xpvel..bár tény, hogy nincs odaírva a vista mellé...
-
polip
addikt
válasz
LALA_kiraly #2061 üzenetére
minden valamirevaló notiban így van.....
-
demars
addikt
válasz
HP kézikönyvében benne volt h hol vannak a slotok?? mert ha nem akkor az is szép munka lehetett!! legalább új gépsárkány volt?
-
BluEyes
őstag
válasz
Egyet raktak hátra, egyet a billentyű alá. Sok észlény...
Ez csak a te szempontodból logikátlan. Valójában - majd egyszer mérd meg vonalzóval - a lehető legoptimálisabban, szorosan egymás mellett vannak elhelyezve ily módon a memóriák. Épp csak az alaplap két oldalán. Csak neked tűnik úgy, hogy állati messze vannak egymástól, hisz meg köll kerülni hozzá az egész gépet.
-
Rick4
félisten
válasz
nincs azzal semmi baj. alapesetben a vásárláskor benne levő memó figyel a bill alatt, ehhez jó eséllyel soha életében nem nyúl a user, a másik meg alul azonnal cserélhető. mi nem tetszett rajta?
-
demars
addikt
válasz
LALA_kiraly #2018 üzenetére
Neked is köszi a segítséget!
Üdv: demars -
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2018 üzenetére
ok, úgy értem, hogy egy normális gyártó nem csinál olyan gépeket, amik annyira hibásak, hogy valamiért újraindul, és biosfrissítéssel részben orvosolható. az ilyen újraindulások vagy oprendszer, vagy alkatrészhibákból szoktak történni, más logikus dolog nem fogadható el erre..
-
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #2000 üzenetére
ha újraindul, az másik biossal is újra fog indulni, hacsaknem valahogy sikerült egy másik gép biosát ráerőltetni...de csak nem..
-
demars
addikt
válasz
Már 2. napja nem indult újra a gép! lehet h csak a LAN drivert kellett volna cserélnem! Ha minden jól alakul, akkor akár vissza is tehetem az ATI ccc drivert nem? Egyébként nem lesz most BIOS frissítés.., dolgozok a gépen, nem szeretném, h ha valami nem jól sülne el és elszállna az egész!
Üdv: demas -
sssent
senior tag
válasz
LALA_kiraly #1999 üzenetére
BIOS-ban screen expansion (vagy vmi ilyesmi) opció
-
demars
addikt
válasz
HI!
Már rég leszedtem ezt !!! flash t is és egy exe file t is!!! Mindegyik friss BIOS!! Mondjuk el nem indítottam.. nem mertem.. majd max vasárnap este.. -
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #1948 üzenetére
melyik játék? van valahol a telepített mappában, vagy a start menüben egy video konfig rész, azt keresd meg. esetleg az elindított játékot konfiguráld ( video settings vagy ilyesmi)
-
Rick4
félisten
válasz
LALA_kiraly #1932 üzenetére
hogy érted a kérdést? játékoknál ált. a video menüben van olyan, hogy felbontás+ frissítés...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #1855 üzenetére
Tehát éjjel nappal hálozaton legyen és hetente egyszer meg lemeríteni. (Kikapcsolt állapotban is legyen a hálózaton?)
-
lúzer
veterán
válasz
LALA_kiraly #1352 üzenetére
Jó kis parasztvakítás!
-
lordjancso
senior tag
válasz
LALA_kiraly #1361 üzenetére
Max 140k-t fogok ráálldozni, de olyan gépet szeretnék, amin azért lehet játszani is (persze nagyon ritkán játszok, meg arra ottvan az asztali, csak a koleszba kell a noti), de azért legyen olyan erős, hogy az asztali után le legyen kínszenvedés ülni előtte.
Eddig szimpatikusak az Acer gépek. Az Acer topikban már kérdezősködtem is, de ha tudsz ajánlani valamit ami szerinted jó és nem Acer, örülnék neki! -
csaabz
őstag
válasz
LALA_kiraly #1061 üzenetére
Köszi,
a 8600assal csak annyi problémám van, h 1 olyan notebook 320k-nál kezdődik. -
khalox
őstag
válasz
LALA_kiraly #712 üzenetére
Hiába... az OEM azt jelenti, hogy a hardverrel együtt érvényes csak a licenc.
-
khalox
őstag
válasz
LALA_kiraly #707 üzenetére
Egyébként sokan azért választanak másik típust egy adott szérián belül, mert nem akarják hozzá a Windows Vistát, hanem maradnának a jól bevált XP-nél. Csak így nem lesz nekik jogtiszta, hacsak meg nem veszik az XP-t, a Vistát meg így a hajukra kenhetik.
-
sssent
senior tag
válasz
A gépedhez kapott OEM windows csak azzal a géppel használható legálisan, amihez adták. Ha máshova telepítve használod, az pont annyira legális, mintha lehúztad volna torrenten.
-
khalox
őstag
válasz
Szerintem nem, csak a hardverrel együtt adható-vehető.
-
polip
addikt
válasz
LALA_kiraly #626 üzenetére
nem csekkoltam vistán még...
majd 2 év múlva felrakom a vistát, mire lesz értelmes supportja -
polip
addikt
válasz
LALA_kiraly #619 üzenetére
én! íme:
Release Notes of Notebook Hardware Control
NHC 2.0 - Pre-Release-06 (04.05.2007)
- add support for Windows Vista
- add new function in the ACPI Control System
- add most available ACPI Control System source files to the NHC installer
- add Thermal Zone support in the ACPI Control System
- add 2D/3D detection and process filter (Professional Version)
- add better support for dual-core CPU's
- extend the support for ATI Powerplay
- fixed the errors in the NHC 2.0 Pre-Release-05 (only 3 hours online)
- fixed a lot of problems and bugs
- To-Do: prepare the release 2.0 and AMD Voltage Control support -
xcbiker
addikt
válasz
LALA_kiraly #338 üzenetére
Valószínűleg keszelni fogja. A Hp-k tuti kezelik.
-
Imy
veterán
válasz
LALA_kiraly #49 üzenetére
Elvileg kompatibilis lefelé.
-
Imy
veterán
válasz
LALA_kiraly #47 üzenetére
Akkor vegyél bele nagy 333-ast
Amugy a több 333-as memó többet ér mint a kevesebb, s kicsit gyorsabb, szerintem. -
Imy
veterán
válasz
LALA_kiraly #45 üzenetére
Az 1*1G melett az szól, hogy akkor megmarad még egy foglalatod, és a jelenlegi memókból is még med tudsz egyet tartani, tehát több memód lesz. Asztali gépben az egyik haveromnak egy 256-os és egy 512-es memó is ment Dualba.
-
Imy
veterán
válasz
LALA_kiraly #42 üzenetére
Szerintem meg vegyél bele 400-asat, ha tényleg lekezeli 400-asként.
[link]
Én is azt vetem volna bele, ha az i852GM chipset megenné. -
Imy
veterán
válasz
LALA_kiraly #40 üzenetére
Én vettem Sergio-tól, de ha 400-as kell az is van ennyi pénzért, vagyis ha lesz, csak én meguntam már a 2 hetes várakoztatást. Sergionak pont volt 2 Db párban, és az pont jó nekem. A szombathelyi annyiban lett volna jobb, hogy elmentem volna, és helyszinen kiproszáltam volna. De igy is jó, ha nem megy a memó akkor visszaveszi.
400-assal biztossan valamelyest gyorsulna. -
Imy
veterán
válasz
LALA_kiraly #31 üzenetére
A Chipseted mekkora memóriákat támogat? Ha csak 333-ast akkor 333-asként ismeri majd fel. Én most rendeltem memót, ezért csak 333-asat, mert az enyim is max 333-ig látja, tehát a 400-asnak nem lenne értelme.
Nézd meg Chipsetgyártód honlapját! -
Pompi
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #29 üzenetére
''Esetleg vki hasonlóval tudna everest eredményeket küldeni?''
Notebook rendszer teszt eredmények [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest