- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
válasz
Dr.Ádám #7403 üzenetére
Szia! Láttam fentebb a kérdésed, és én is azt tudom csak mondani, hogy nincsen olyan notebook illetve laptop ami kijelzőjét monitorként tudnád használni egy számítógéphez. Ez azért van:
A VGA chip mint minden digitális eszköz digitális jelet ad ki ami egy notebook esetében megy közvetlenül a kijelző panelba (TFT-be) egy úgynevezett LVDS áramkör feldolgozása után. A számítógép VGA kártyáján a chip-ből kimenő digitális jeleket egy másik chip átalakítja analóg jelekké és ezek mennek ki a gép hátulján a dugókon. Hiába kötsz rá TFT monitort (itt a monitor szón a hangsúly) mert abban van egy IC ami az analóg jeleket visszaalakítja digitálissá majd ezeket a digitális jeleket kapja meg a monitorba épített TFT panel feldolgozó áramköre az LVDS áramkör. LVDS kimenetes vidókártya nagyon ritka (ipari felhasználásban van sok) de olyan notit tuti, hogy nem találsz amiv van LVDS bemenet. Lehet, hogy ez egy kicsit zavaros, de ami a lényeg a fenti problémás nem megoldható.
Illetve lenne rá egy megoldás, ha a notebook-odba veszel egy TV kártyát amin van analóg bemenet és ezt rákötöd az asztali géped TV kimenetére. De az így kapott kép minősége mindent alul fog múlni!És a notebooknak mindig be kell kapcsolva lennie, ha az asztali gépet akarod használni.
És ennyi plusz pénzből tényleg tudsz venni egy használt TFT monitort.
Remélem tudtam segíteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest