- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Aktív témák
-
válasz
juliabrilke #7631 üzenetére
Hehehe! Egyébként 16 chip-es 800-as NANYA memót vegyél a HTPC-be! Jól tuningolható, gyors, nem melegszik, bírja a fesz emelést is! Az összes ASUS-ba azt rakják:
-
xcbiker
addikt
válasz
juliabrilke #7628 üzenetére
Összefogalava:
Tudom mit érzel... szeretnéd a jók közül a legjobbat. Én is voltam "fiatal", csak az ember hajlamos elfeledni milyen is volt anno...
Én is maximalista vagyok, de rájöttem netezéshez és munkához felesleges pénzkidobás. -
Thusor
őstag
válasz
Az lehet, hogy nem mondtad, de egy notebook-os topikba írtad le....ez mindent behatárol szerintem
-
xcbiker
addikt
válasz
Hát ezen hozzászólásod alapján nehezen gondolnék másra:
"667-es notebook ramokról van szó, 2x1024MB.CL5 Melyik a gyorsabb? A Kingston vagy Corsair a jobb minőségre és/vagy sebességre." -
xcbiker
addikt
válasz
juliabrilke #7626 üzenetére
Notebookba tuning???
Mellesleg a többségében használt alkalmazásoknál biztos nem fogod észlelni a különbséget sebességben sem. A gépet meg nem tesztprogramok futtatására vetted gondolom...De mindegy... mindenki arra költi a pénzét amire még futja.
Nálam az 10év garis CSX memória is megfelelő. Így nem fizetek felárat a Kingston vagy Corsair névért.
Azt a plusz pénzt inkább egy erősebb cpu-ba vagy több ramba, esetleg nagyobb hdd-be fektetném. -
xcbiker
addikt
válasz
juliabrilke #7621 üzenetére
Memóriánál amúgy sem szempont a vásárláskor a hőtermelés, fogyasztás...
Hülyének is néznének ha a boltba ezzel mennél.Azért az élettartam gari sem mindig az életed végéig tart. Ált 5-10év.
-
xcbiker
addikt
válasz
juliabrilke #7621 üzenetére
mondom: Tökmindegy. Annyira elhanyagolható a különbség.
-
xcbiker
addikt
válasz
juliabrilke #7619 üzenetére
Szerintem tökmindegy. Nem azon fog múlni a rendszer sebessége.
-
vbbb
őstag
válasz
juliabrilke #7513 üzenetére
Szétszedtem...de a billentyűzetet hiába öblítettem át többször denszesszel...erősen kukásnak tűnik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
juliabrilke #7465 üzenetére
Régen csináltunk egy ilyen topikot, h az x1950-es VGA-t melyik proci képes kihajtani, az x1950pro az majdnem egy 8600gt teéjesítménye az x1950pro javára, nézegesd: [link]
De amúgy nagyobb proci kéne. -
spyduck
nagyúr
válasz
juliabrilke #7462 üzenetére
Az a helyzet, h én szenvedtem vele sokat és +10 percet bírtam belőle kisajtolni, lehet vmit rosszúl csináltam. Feszültséget kéne levenni de azt meg nemtom hogyan kell. NHC-vel le lehet de csak egyes notikon engedélyezi.
-
spyduck
nagyúr
válasz
juliabrilke #7460 üzenetére
Flerakod az NHC progit és ott csak az órajaleket állítod, a szorzót ő állítja magának. Sztem 7-800MHz alá nem érdemes venni.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest