- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Ferrarer
tag
Hali
Egy oan problémám lenne hogy a notimban /hp nx6310/ eltört az usb műanyag /ami belül van, 4 csatlakozót tart/. Ezt hogyan lehetne megcsinálni? Ragasztani vagy lehet kapni ien modol ami 2 usb-t tartalmaz és azt beszerelni?
Ha ragasztani kell akko rmivel lenne érdemes? Pillanat, technokol vagy vmi speciális?
thx -
Ferrarer
tag
válasz
KillHates #3560 üzenetére
Ez arra válasz hogy akkor van ien univerzális dugó?
Csak az a baj h elég különböző noti csatlakozók vannak és ennek nem tudom a típusát, max az átmérőjét. Egyébként köszi ne küldj semmit, majd inkább pesten keresek ien elektronikai boltot ahol biztos lesz ien dugó és majd megpróbálom megcsinálni.
Pákám az már van pillanat meg ien "normál" 30w-os is.
De mi az a sniccer -
Ferrarer
tag
válasz
KillHates #3558 üzenetére
Ha az tövét mozgatom, akkor semmi baj nincs, csak ha a törésgátlónál, úgyhogy szerintem biztos ezzel van a gond, szerintem ott szakad meg az egy ér vagy az egész, mert azt írja ki, h kicsi a táp teljesítménye, de ha megmozgatom véletlenszerűen és beáll egy bizonyos pozícióba akkor jó.
Nem tudom h kapható -e olyan lengőalj vagy dugó / nem tudom mi a hivatalos neve/ ami ilyen szabvány, mint ami a 3.5-ös jackből is van, ami ugye bármilyen két vezetékre rászerelhető.
-
Ferrarer
tag
Hali
Egy olyan problémám lenne, hogy a hp nx6310 notim vezetéke kontakthibás és már nincs rá gari. Pont a notiba befutva a csatlakozónál rossz az érintkezése. Mit lehetne tenni? Ki lehet cserélni ezt a vezetéket vagy új táp kell? Vagy vágjam szét a csatlakozónál és barkácsoljam meg?
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest