- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
A kijelzök szabvány szerint készülnek.Amennyiben a méretük és a felbontásuk egyforma úgy 99 százalékos biztonsággal lehet használn,illetve cserélni öket.
Nos ebben az esetben mindkét gép 15,4" WXGA glear kijelzövel rendelkezik,tehát gond nélkül fog menni az Acer kijelzö a Fusiban -
[-HERO-]
senior tag
Igen, énis erre gondoltam, de nem is találtam hozzá frisebb biost
Mondjuk ez a 2,5 giga elég nagy hülyeség volt tőlük...Azért ha tud még valaki valami megoldást akkor várom szeretettel
Egyébként most vista ment rá, és semmi driver nincs hozzá
Vista az unsupported nekik... -
Illidan
tag
Örök hálám a segítségedért, sikerült hangot kicsikarni a gépből. Feltelepítettem az első két linken található fájlt és ezután megjelent az eszközkezelőben a két Audio Device on High Definition Audio Bus, igaz kérdőjelesen. Ezután próbálkoztam a Realtek oldalán található driverrel. Eredménytelenül.
Ekkor már kezdtem feladni a dolgot. Egy reménytelen kísérletképpen újra nekifutottam a Lenovo oldaláról letöltött meghajtónak és csodák csodájára sikerült működésre bírni.(Az egyik eszköz ugyan még kérdőjeles maradt, de egyelőre annak is örülök, hogy van hang.)
- A Bluetooth driver a Lenovo oldaláról letöltötthöz hasonlóan kicsomagolódni sem akar, ezért újra letöltöm majd. Illetve raktak fel egy újat is a gyártó oldalára, azt is megnézem.
- A LAN probléma nélkül feltelepült.Még egyszer köszönöm a segítséget. Remélem, tudom majd viszonozni is.
-
sgery
őstag
nem úgy van amúgy, ha feltöltött akkor nem is tölti tovább??
Amúgy pedig a régebbi fajta nikkel akkukat kellett sokáig tölteni, a lithiumosokat már nem kell. Nem is szabad túltölteni, és teljesen lemerülni sem szabad hagyni. Viszont nem árt neki az, hogy bármilyen töltöttségi szintnél kezded újra töltnei.
Ez szerintem legalább olyan tévhit, mint hogy tilos telefonálni a benzinkútnál
-
04ahgy
nagyúr
Pontosan!
#10202: Hogy egy desktop hasonlatot is adjunk lúzer szájába: Notebooknál nincs tuning, minden alapórajelen megy. Az, hogy a te géped 667MHz FSB-n megy, nem jelenti azt, hogy csak arra képes, és lefele nem tud skálázódni.
Mint pl. egy P45 chipsetes lap. Ha E8500-at teszel bele, akkor 1333FSB fog beállni, magától, mert a lap kiolvassa a prociból, hogy mennyin akar menni. E6500 esetén már csak 1066MHz lesz az FSB, és E4500 behelyezésekor meg csak 800MHz. Ha az E8500 után teszed be a legkisebbet, akkor sem marad 1333MHz az FSB.
HGyu
-
MPowerPH
félisten
-
Spidee
senior tag
Energiagazdálkodás tulajdonságai:
Aktuális energiaforrás Akkumulátor
Akkumulátor állapota 53 % (Ismeretlen)
Teljes akkumulátor élettartam Ismeretlen
Hátralévő akkumulátor élettartam IsmeretlenAkkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Egyedi azonosító Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 88800 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 71514 mWh
Jelenlegi kapacitás 37888 mWh (53 %)
Feszültség 11067 mV
Elhasználódás mértéke 19 %
Energiaállapot Merülés alatt -
netmesterke
aktív tag
A HP-val beszéltem. Nem tűnt egyértelműnek, hogy mikor ugrik a gari. Nem akarom azt se kockáztatni, nemtom mi lenne a jó. Ajándékba vettem a gépet, de már megbántam. Lehet a Pavilion helyett Az Amilo Pa3553 lett volna a jobb választás, 37k-val olcsóbb lett volna....csak féltem a FuSi-tól....erre tessék. Lassú és melegszik. Ha a csavaron nem látszik meg hogy szét volt kapva a gép, akkor a pasztázáson észreveszik h szétkaptam?
-
Atkaa80
csendes tag
Persze. Annyira kezdő nem vagyok. Van setting.xml fájl, csak az a sor nem egyezik benne amit módosítani kellene.
- <map>
<key>Comment</key>
<string>Enable object culling based on occlusion (coverage) by other objects</string>
<key>Type</key>
<string>Boolean</string>
<key>Value</key>
<integer>0</integer>
</map> -
-
_ak_
addikt
Van ráció abban amit mondasz, de a CCC sem települ, maga az egész úgy szar ahogy van.
Vagyis látszólagosan most sikerült megcsinálni, azzal, h nem a programok hozzáadásából töröltem, hanem az elindított setupnál választottam az eltávolítást, majd megint telepítettem és bár most úgy tűnik, h gond nélkül felment, de én már nem hiszek neki
-
_ak_
addikt
Igen de épp ez lenne a lényege, h a régebbi drivert tudjam használni, ettől függetlenül, h az ati telepítője nem fut le, oda bekerül a telepített driver. (tehát ha a régit teszem fel akkor frissíthető az újabbra manuálisan, de ha az újat akkor ki is írja, h legfrissebb van fent)
-
eterke
csendes tag
Köszi a válaszokat, de azért ennél picivel komolyabb a probléma...ennyire azért nem vagyok hülye a gépekhez, előre jelzem
most telepítettem ujra, telepités közben tökéletesen ment aksirol, amint bejött a win, meghalt...nézem az eszközkezelőt és alapjáraton 20% környékén mozog a proci, de van, amikor 40-50% között van , ugy hogy nincs fent semmi program....
és ha visszadugom töltöre, akkor meg tökéletesen mukodik.
az asus forumon is olvastam, hogy van iylen probléma, és azt irták h vistával már nincs ilyen hiba, de nem szeretnék vistát feltenni... -
spyduck
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest