Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
atlagenber
csendes tag
Ez engem is érdekelne, mert most szeretnék venni én is egy Atom-os alaplapot, Router, Print szerver, Web, FTP és File Server célokra. Az asztali gépből már megcsináltam az áhított konfigot, de nekem is fontos a kis fogyasztás. Egyébként Zentyal fut rajta. Nekem nagyon bejött.
Három kérdésem lenne:
1. Milyen passzív hűtésű lapot ajánlatok a mai felhozatalból. (Az Intel D525MW és a D425KT szimpatikus, mondjuk más passzívot nem is nagyon láttam.)
2. Lehetséges-e biztonságosan üzemeltetni egy router gépet, úgy hogy file szerverként is menjen. (Otthoni célokra kell.)
3. Ha WLAN routert szeretnék építeni belőle, akkor a milyen WLAN kártyát vegyek hozzá? (Úgy terveztem, hogy az alaplapi Gbit LAN kártya nézne befelé, Egy 100 Mbit/s-os PCI kifelé, plusz egy WLAN oldaná meg a hogy kötetlen legyek. USB WLAN kártyával érdemes foglalkozni, vagy inkább PCI legyen. Milyen típus?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Crimson Desert
- Proxmox VE
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest