- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atlagenber
csendes tag
Milyen tv kártyával és szoftverrel oldottad meg a felvételt? Annó régen még én is foglalkoztam vele, de egy Pixelview kártyával, meg egy ChrisTV nevezetű szoftverrel addig jutottam még XP alatt, hogy frankó minőségben tudtam TV-t nézni. A felvétellel már megkínlódtam a különböző kódólások miatt. Aztán beleuntam. Most is itt porosodik valamelyik fiókban a TV tuner. Ha mondasz valami bíztatót, lehet hogy előkeresem és leporolom.
-
atlagenber
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok egy részletes leírást, a tűzfal konfigurációjáról. Tök hülye vagyok hozzá, de szeretném a gépet a router helyett használni.
Kösz előre is! -
atlagenber
csendes tag
-
atlagenber
csendes tag
Az alaplapról készült kép jobb oldalán ott van a sata adat mellett a sata táp is.
Meg ha megnézed a táp csatlakozó mellett is van egy gyanús fehér csatlakozó. -
atlagenber
csendes tag
válasz
Laca 012 #7319 üzenetére
No csináltam egy kis tesztet. Két fogyasztásmérővel:
DÜWI SilverCrest (Lidl)
(Monitor nélkül / Monitorral)Ubuntu idle 27 / 21 17 / 35
Win7 idle 27 / 17 17 / 35
Kikkapcsolva 6 / 12 1 / 3Két féle mérést végeztem. A mérések alkalmával kihúztam a monitort a konnektorból (a / jel előtti érték), ill. elvégeztem ma mérést monitorral is (a / jel utáni érték). Szerintem a DÜWI megpösszenhetett, mert kevesebbet mutat monitorral, mint monitor nélkül. Nem tévedés. Ezért gondolom, hogy a "Lidis" SilverCrest-tel mért adatok a valósághoz közelebb állhatnak.
Én is örülök, hogy a JetWay mellet döntöttem, mert ha emlékszel ezen az N2800-ason én is nagyon gondolkodtam. Mondjuk, abból (a Te tapasztalataidra alapozva) valszeg egy médiacentert csinálnék Win7-tel.
-
atlagenber
csendes tag
válasz
Laca 012 #7180 üzenetére
Sziasztok!
Lassan megy ez a Jetway Project de azért halad.
Sajnos nem értek igazán a tápegységekhez, ezért segítséget szeretnék kérni a választáshoz. (Most rendelném meg.)
Mi a főbb különbség az alábbi termékek között a teljesítményen kívül?
PicoPSU-90 12V DC-DC ATX
PicoPSU-120 12V DC-DC ATX
A külső táp természetesen a többek szerint olcsó és jó LC PSU ITX75W External PSU lesz.
A teljesítménye szerint elég lenne a 90-es, de későbbi "kitudjamithozazélet" felhasználás miatt gondolkodom a nagyobban. Ja és persze most a nagyobb akciós ára kevesebb mint a kisebbé. Érdemes-e a nagyobb tápot választanom ilyen teljesítménynél, vagy esetleg a teljesítménye miatt rosszabb lesz a hatásfoka? -
atlagenber
csendes tag
válasz
Laca 012 #7144 üzenetére
A fogyasztás mérésre visszatérve...
Egyelőre ATX táppal hajtom meg a Jetway-t és 39 Watt körül mutat az én fogyasztásmérőm. (Düwi márkájú) Ha a Jetway laphoz adott MyGuard progival beállítom (Win7 alatt), hogy ne a Bios szabályozza a CPU és a SysFan1-et, hanem pörögjön a két ventillátor ezerrel, akkor meg lemegy a pillanatnyi fogyasztás 19 Watt-ra! Heeeee???!!!Teccikérteni!? Mer' én nem! Bár nem is vagyok villamosmérnök.
-
atlagenber
csendes tag
Nekem is szükségessé vált a tápegység vásárlás. Az LC Power külső táp az okés, mert sokan elégedettek vagytok vele. De milyen paneltápot ajánlotok hozzá?
-
atlagenber
csendes tag
A korábban már említett Intel 4965 AGN. Linux alatt simán megy, csak azt nem tudom, hogy AP mode-ot tud-e.
-
atlagenber
csendes tag
És van valami egyszerű recept megtudni hogy működik-e AP mode-ban, vagy szervert kell telepíteni és konfigolni? A vége egyébként úgyis ez lesz, csak azért kérdem, mert lassan áll össze a cucc. És ha lenne rá valami egyszerű mód, akkor letesztelném gyorsan, hogy megtudjam kell-e szereznem másikat?
-
atlagenber
csendes tag
Sziasztok! Wan egy Intel 4965 AGN wireless adapterem. Ez működik AP mode-ban? Router építéshez kéne. Ha nem, akkor milyet javasoltok?
-
atlagenber
csendes tag
Ez engem is érdekelne, mert most szeretnék venni én is egy Atom-os alaplapot, Router, Print szerver, Web, FTP és File Server célokra. Az asztali gépből már megcsináltam az áhított konfigot, de nekem is fontos a kis fogyasztás. Egyébként Zentyal fut rajta. Nekem nagyon bejött.
Három kérdésem lenne:
1. Milyen passzív hűtésű lapot ajánlatok a mai felhozatalból. (Az Intel D525MW és a D425KT szimpatikus, mondjuk más passzívot nem is nagyon láttam.)
2. Lehetséges-e biztonságosan üzemeltetni egy router gépet, úgy hogy file szerverként is menjen. (Otthoni célokra kell.)
3. Ha WLAN routert szeretnék építeni belőle, akkor a milyen WLAN kártyát vegyek hozzá? (Úgy terveztem, hogy az alaplapi Gbit LAN kártya nézne befelé, Egy 100 Mbit/s-os PCI kifelé, plusz egy WLAN oldaná meg a hogy kötetlen legyek. USB WLAN kártyával érdemes foglalkozni, vagy inkább PCI legyen. Milyen típus?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest