Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Az még kiderül mennyivel erősebb, bár állítólag a 64bit mindenképp egy nagy előrelépés, meg a DDR3 is...

Az alaplap szolgáltatásaiból a 4db hot-plug al is használható SATA port és az alaplapra integrált 2db giga lan szintén azok amikért a GSEJT-en sokat adtam volna..Sokat dolgoztam-próbálkoztam is az alternatív megoldásokon! A SATA/IDE átalakítókból 3 félét is vettem, "befaragtam" a helyére szépen de annak ellenére, hogy találtam olyat ami ha kap tápot, de nincs rádugva semmi, akkor nem 2x60s -ig keresi a nem létező eszközöket mint a másik kettő, beleuntam abba, hogy buherálni kellett ahhoz, hogy ATA33 helyett ATA100-sebességen menjen, meg hogy lassabb is volt és ha a fogyasztáscsökkentés miatt nem akartam non-stop rajta hagyni az ODD-t, meg a MyBook Home-ot, akkor előbb ki kellett kapcsolni, lehúzni a meghajtókat, aztán újra indítani mert nem volt képes a hot-plug ra!

Na mindegy, szóval a 4 SATA nekem ebben talán a legnagyobb kincs!
64bites rendszeren majd meglátjuk, milyen sebességgel megy a fájlmegosztás, az FTP, a webszerveren a lapok milyen gyorsan jelennek meg, az rTorrent mennyire fogja meg a gépet...stb.. de én jobb eredményeket várok annak ellenére, hogy ezeket a GSEJT azért így is szépen ellátta!

Amit még nem tudom mennyire fogok kihasználni, az a video, meg a hang.
A GSEJT-en az Intel GMA950 van, ezen meg a GMA3150 ez utóbbi ahogy kipróbáltam, 720p-ig akadás mentesen viszi a Youtube videókat, a GSEJT-en sokszor a 480p is akadt.
Eleve ezen lehet 2.1-5.1-es hangszórót használni, aminél a hangminőség a mélynyomó külön szabályozásától már eleve jobb, de van egy régóta dobozban dédelgetett PCI-os SB Audigy2 hangkártyám, amit lehet még melléteszek, ha Ubuntu alatt megfelelően működésre bírható...
Ugyanis anno tervem volt, hogy a szerveren szóljon a háttérzene, amikor itthon vagyok, ami forrása általában webrádió, vagy youtube lejátszási lista, de abban a hangminőségben nem volt valami élvezhető, a youtube meg a videó miatt akadozott..
Amit még szintén nem tudok, hogy melyik feladatok azok amiknél számíthat a több mag.
Mert ugye a 455 csak egy magos, de 1.66MHz-es az 550 két magos, de "csak" 1,5GHz-es... Melyik feladatoknál melyik lehet az előnyösebb? Lehet egyáltalán olyan feladat, ami nem használja ki a 2magot?? Ezekkel sosem foglalkoztam, úgyhogy ebbe bele kell ássam magam, hogy valamennyire képben legyek
Majd Kitakat-tal gyűjtjük a tapasztalatokat aztán megírjuk (én biztos) ide a fórumba..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest