- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrbst
tag
Sziasztok!
Kezd üzemképessé válni a szerverem/routerem. Kívül - Belül A korábbi táp problémám megoldódott egy új picopsu vásárlásával. Sajnos hibás volt az első klón, így tanulva a hibából vettem egy eredetit. Ezzel már szépen a +4-es csati nélkül is szalad az 525MW.
Most a router funkciókkal küzdök. Egyelőre ott tartok, hogy wifi AP-ként működik a masina, de nem olyan eredményekkel, mint amikre számítottam. A jel erőssége kb megegyezik a képen látható routerével, ami az antennák méretét tekintve nem túl jó eredmény. Lehet ezzel kezdeni valamit? Az antennák TP-LINK TL_ANT2408CL típusúak, a pig-tail-ek pedig a 16.-os sorszámúak. A kártya Atheros AR5008.A másik a sebesség. Bár az eddigi routeremmel 1 MB/s fölé nem nagyon tudtam menni (és ott is szakadozott), ezzel 3,4 MB/s-ot tudok elérni stabilan, de ezt megintcsak keveslem. A laptopomban 150 Mbit/s-ra képes kártya van. iw scan parancs kiadása után a "Bit rates" sorban 54 Mb/s a legnagyobb érték. Nem menne az N mód?
Hostapd-t használok a kártya hajtására, a konfig beállításokat pedig Lacától kölcsönöztem.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest