- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
birrbert
tag
válasz
DavidDay
üzenetére
Helló. Kicsit későn ébredtem az ünnepek után, de íme pár ötlet

1. Elég az 1 giga RAM is, de, ha a költségvetés engedi, jobb befektetés a 2 giga. Az Intel D525MW alaplapba DDR3-as RAM-ok járnak, vagy 800 Mhz-esek vagy 1066 Mhz-esek. Adatlap itt! Nekem pl. nagyon hasznosnak bizonyultak az Intel PDF dokumentumai az alaplapomról

2. Én a házat is saját magam készítem plexidből

4. A 7200-as fordulatszámú merevlemezek gyorsabbak, tehát neked kell eldöntened, hogy ez kell inkább, vagy az, hogy keveset fogyasszon, és halkabb legyen. Mellesleg a noti (2.5 inch-es) vinyók mindössze 2,5 Wattot fogyasztanak a 3.5 inches normál vinyók 7,5 Wattjával vagy a green vinyók 5 Wattjával szemben. Mindenesetre, nálad elég sok terrabájtról van szó, tehát én a 7200-as fordulatszámú noti vinyók mellett voksolnék, még akkor is, ha valamivel drágábbak. A laptopom sokszor megy éjszakánként ugyanabban a szobában, ahol alszom a barátnőmmel, és panasz sosem volt a hangerőre. Egészen közel kell hajoljak hozzá ahhoz, hogy halljam, igaz, csak 5400-as.
5. A kártya, melyet szponzor linkelt be szerintem is jó. Csak egy megjegyzés, hogy a laptop PCMCIA slotjába kell becsúsztatni, ha nem lenne elég nyilvánvaló

A hűtéshez kapcsolódóan, Laca linkelte be a Scythe Kama Flex 9cm ventilátort. Meggondolandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest