Új hozzászólás Aktív témák

• birrbert

tag

válasz DavidDay #5297 üzenetére

Helló. Kicsit későn ébredtem az ünnepek után, de íme pár ötlet :)

1. Elég az 1 giga RAM is, de, ha a költségvetés engedi, jobb befektetés a 2 giga. Az Intel D525MW alaplapba DDR3-as RAM-ok járnak, vagy 800 Mhz-esek vagy 1066 Mhz-esek. Adatlap itt! Nekem pl. nagyon hasznosnak bizonyultak az Intel PDF dokumentumai az alaplapomról :)

2. Én a házat is saját magam készítem plexidből :B

4. A 7200-as fordulatszámú merevlemezek gyorsabbak, tehát neked kell eldöntened, hogy ez kell inkább, vagy az, hogy keveset fogyasszon, és halkabb legyen. Mellesleg a noti (2.5 inch-es) vinyók mindössze 2,5 Wattot fogyasztanak a 3.5 inches normál vinyók 7,5 Wattjával vagy a green vinyók 5 Wattjával szemben. Mindenesetre, nálad elég sok terrabájtról van szó, tehát én a 7200-as fordulatszámú noti vinyók mellett voksolnék, még akkor is, ha valamivel drágábbak. A laptopom sokszor megy éjszakánként ugyanabban a szobában, ahol alszom a barátnőmmel, és panasz sosem volt a hangerőre. Egészen közel kell hajoljak hozzá ahhoz, hogy halljam, igaz, csak 5400-as.

5. A kártya, melyet szponzor linkelt be szerintem is jó. Csak egy megjegyzés, hogy a laptop PCMCIA slotjába kell becsúsztatni, ha nem lenne elég nyilvánvaló :)

A hűtéshez kapcsolódóan, Laca linkelte be a Scythe Kama Flex 9cm ventilátort. Meggondolandó.

Új hozzászólás Aktív témák