Új hozzászólás Aktív témák

• Szia

-A bootscreen képednél én nem látok semmi rosszat.

-A Bios nevű képednél semmiféle hibaüzi nincs, az egy warning hogy vigyázzál mit állítgatsz, mert nem megfelelő működést eredményezhet a ténykedésed.

-A kék csík: "Lásd a hibaüzenetet, az is arról pofázik, de nem találom a megoldást." Lásd előbb. Nekem nem ilyen deszkám van, de sztem az a kék csík sem hiba, de majd egy sejt tulaj sztem minnyá megírja a frankót, ha esetleg mégis..

-RAR CRC hiba: Minden rarral ez van ?? Ha csak 1-2vel próbálkozol... tuti hogy jók azok a rarok? Netről töltött fileok esetén nem ritka hogy az átvitelnél valami hiba volt, és megsérült a file. Adj linket és megnézzük mi is azokat a fileokat. (később írtad a ram problémát. persze amiatt is lehet ez a CRC hiba jelenség, de őszintén szólva nem hiszem)

-Satás AHCIS probléma : nincs ötletem, nálam tapasztaltabbak majd megmondják.

-Gigabites hálózati sebesség: Ez elég összetett probléma (is tud lenni). Sok dolgon múlik a sebesség, pl kábel tipusa, minősége, csatlakozó hogy van feltéve, hogy épül fel a gigabites hálózatod, van e switch, router, milyenek a gépek hálókártyái, amik között te gigabittel szeretnél másolni, milyenek az oprendszerek. Nem kötekedésképpen -félreneértsd-, de ha 10 "megabájtperszek" re gondoltál, akkor írdd 10 MBps-nek.
    Nálam pl az volt, hogy xpvel (mármint xp-win7) elég béna sebességeket tudtam csak elérni, win7 alatt (win7-win7) viszont jóval többet (60 MBps). Az Én tippem az hogy 2 "modernebb" oprendszer között a sebesség is nagyobb lesz. Még egy fontos dolog, hogy amikor azt mondod 12-15 MBps, akkor azt hogy méred? Ugye nem úgy, hogy fogtál valami 100 megás filet és totalcmd vel átmásoltad, és nézted, mit írt sebességnek ?

-memtest fagyás: hát tulképpen amíg ilyen fagyás van, addig nem is érdemes bármi máson görcsölni. Ez legyen a top priority, szerezd be a végleges ramjaid.

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák