Keresés

Aktív témák

• Coccer

tag

válasz Abu85 #3146 üzenetére

Üdv.,

Az elmúlt napokban is folyamatosan nyomon követem az itt "elhangzottakat", de még ma reggel sem említette senki - egészen mostanáig, a te kivételeddel :) - a CF lehetőségét AMD oldalon.

A kérdés bennem is felmerült, AMD + PHII + CF hogyan is nem jöhet szóba, pláne egy ATI -s (ami ~ AMD) totyikban? :O

Ugyan a konfigom végett nincs ilyen tapasztalatom (ami késik az nem siet... ;] ), de olvasatom annál több, így nem igazán tudom elképzelni, hogy pld. egy PHII X3 710 -es alapfeszültségen húzva egy normális lapban (akár AM2+ akár AM3) ne lenne elég egy 4830CF vagy 4770 CF majdnem tökéletes kihajtásához.

Megítélésem szerint ez a teljesítmény már a napi felhasználáshoz is bőven sok, játékra meg a magasabb felbontásokat és beállításokat is "vígan" elviseli.

Árában szvsz. ennél jobbat nem igazán kapni mostanában, de persze mindig vannak kivételek (olcsóbb forrás, külfüld, nagyker, stb... ;] ), de most a "hagyományos" beszerzést nézzük.

Azért az e feletti anyagi beruházás szvsz. az érte kapott teljesítménytöbbletért nem "indokolt" az esetek 90%-ban (ez csak egy hasraütés, nem a szám a lényeg, a mondanivalója). (pláne olyan embereknél, akik maguknak teremtik elő az összes élettel járó és felmerülő költségeket, mint pld. vagyunk néhányan itt ezzel, ahogy a hsz.-ekből kiolvasom).

Igen, van az a 10%, akik ennél többre is vágynak vagy csak megtehetik vagy vegyesen (mind1, hogy hívom), nekik is van alternatíva még feljebb (X3, X4.), a kékeknél meg i7 és társai.

Bármilyen színnel is nézed a világot, van NEKED való megoldás.... :K

Minden háztartásba egy "ilyet"... és boldog a nép! :DD

Ütemekben gazdag vasárnap délutánt nektek!

UI: és most mindenki egyszerre feláll és kollektíve kimegy a szép időbe.... :))

mod: kicsit rövidebben megfogalmaztad közben mit akartam mondani! :) vagy mi, szerintem nemtuom, legfeljebb mér' ne! :C

• Coccer

tag

válasz szacsee #2179 üzenetére

Ezt olvastam én is visszább, de ugye egy szülinap előtt és után 8 nappal illik inni... ;]

Az utóbbi nekem már-már túl sok lenne minden szempontból.

Az a 6 nap már nem oszt nem szoroz nálam, úgyis melózom reggeltől estig. :D

gyiku: én meg ugyanúgy mint te, azért írtam... és én iszom... hm, de csak módjával. itt a tavasz, zöldül minden ;]

• Coccer

tag

Jöhetne már az a 40nm -es 740es, mert egyenlőre üresen áll a pci-e -em.... :O

Jót tenne a szememnek már egy kis látványvilág.... :C

gyiku: 9.-én akkor két ok lesz az ivászatra..... :))

Aktív témák

Hirdetés