- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Coccer
tag
Üdv.,
Az elmúlt napokban is folyamatosan nyomon követem az itt "elhangzottakat", de még ma reggel sem említette senki - egészen mostanáig, a te kivételeddel
- a CF lehetőségét AMD oldalon.
A kérdés bennem is felmerült, AMD + PHII + CF hogyan is nem jöhet szóba, pláne egy ATI -s (ami ~ AMD) totyikban?
Ugyan a konfigom végett nincs ilyen tapasztalatom (ami késik az nem siet...
), de olvasatom annál több, így nem igazán tudom elképzelni, hogy pld. egy PHII X3 710 -es alapfeszültségen húzva egy normális lapban (akár AM2+ akár AM3) ne lenne elég egy 4830CF vagy 4770 CF majdnem tökéletes kihajtásához.
Megítélésem szerint ez a teljesítmény már a napi felhasználáshoz is bőven sok, játékra meg a magasabb felbontásokat és beállításokat is "vígan" elviseli.
Árában szvsz. ennél jobbat nem igazán kapni mostanában, de persze mindig vannak kivételek (olcsóbb forrás, külfüld, nagyker, stb...
), de most a "hagyományos" beszerzést nézzük.
Azért az e feletti anyagi beruházás szvsz. az érte kapott teljesítménytöbbletért nem "indokolt" az esetek 90%-ban (ez csak egy hasraütés, nem a szám a lényeg, a mondanivalója). (pláne olyan embereknél, akik maguknak teremtik elő az összes élettel járó és felmerülő költségeket, mint pld. vagyunk néhányan itt ezzel, ahogy a hsz.-ekből kiolvasom).
Igen, van az a 10%, akik ennél többre is vágynak vagy csak megtehetik vagy vegyesen (mind1, hogy hívom), nekik is van alternatíva még feljebb (X3, X4.), a kékeknél meg i7 és társai.
Bármilyen színnel is nézed a világot, van NEKED való megoldás....
Minden háztartásba egy "ilyet"... és boldog a nép!
Ütemekben gazdag vasárnap délutánt nektek!
UI: és most mindenki egyszerre feláll és kollektíve kimegy a szép időbe....
mod: kicsit rövidebben megfogalmaztad közben mit akartam mondani!
vagy mi, szerintem nemtuom, legfeljebb mér' ne!
-
Coccer
tag
válasz
szacsee #2179 üzenetére
Ezt olvastam én is visszább, de ugye egy szülinap előtt és után 8 nappal illik inni...
Az utóbbi nekem már-már túl sok lenne minden szempontból.
Az a 6 nap már nem oszt nem szoroz nálam, úgyis melózom reggeltől estig.
gyiku: én meg ugyanúgy mint te, azért írtam... és én iszom... hm, de csak módjával. itt a tavasz, zöldül minden
-
Coccer
tag
Jöhetne már az a 40nm -es 740es, mert egyenlőre üresen áll a pci-e -em....
Jót tenne a szememnek már egy kis látványvilág....
gyiku: 9.-én akkor két ok lesz az ivászatra.....
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest