Aktív témák
-
válasz
sniper elite #3530 üzenetére
Jó kis meccs lesz ez is.
-
Mach5
aktív tag
válasz
sniper elite #3508 üzenetére
GTX295 is elég jó kártya, legalábbis én puccéran szaladgálnék ,ha hozzám kerülne a GTX295! Tudtomal 2db GTX260, és már önmagába a GTX260 is jó!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
sniper elite #3490 üzenetére
Na látod az ilyen hozzászólások amikre nincsen szükség,de úgy tűnik ezt nem csak én gondolom itt,hanem azért jó páran.Amúgy egy Nv fan,ha ati-t vesz,nem azért veszi,mert elégedetlen,hanem azért mert van jobb alternatíva olcsóbban,de ez nem jelenti azt feltétlen,hogy később nem vehet újra "fekete téglát".
Fekszik a "szerencsétlen" Nv rúgjunk bele még egyet.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Hát nem tudom, a csere oka most nem a fanságról szólt nála. Beo azért van megelégedve a cuccaival mert körültekintően ál a szoftveres részhez is mindkét oldalon.
Ez lehet az oka, hogy mint NV, mint pedig ATI tulajként elégedett tud lenni a hardvereivel. -
subaruwrc
félisten
válasz
most nem azért de neked nem tökmindegy?
-
válasz
sniper elite #3403 üzenetére
Miért, milyenek azok a specifikációk, amitől olyan sokat fogyasztana?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
sniper elite #3403 üzenetére
Nem hiszem, hogy elég lesz a 2 slotos megoldás. Vagy el fog terjedni referenciaként a 2-3 92mm-es ventis megoldás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
sniper elite #3399 üzenetére
Igen nem logikus hogy lett 4890, és lett 4770. Alapesetben már az 5xxx-es szériára kellene koncentrálniuk, erre itt tökölnek a 4xxx-es szériával. Aki most vett 4890-et, arról azt feltételezik, hogy 4 hónap múlva eladja, és vesz egy 5850-est? Miféle hülyeség ez? Pedig ha nem adja ki, akkor az FŐ GAMER-ek, jobban ki lettek volna éhezve valami igazán ütősre. De így egy kicsit ellaposodni látszik az egész.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
sniper elite #3386 üzenetére
Hát én nem örülök neki. Ha fene fenét eszik én akkor is ATI-nak fogom hívni a VGA-mat. Ha kell még most szerzek be ATI matricát, és minden új kártyámra ráragasztom majd.
Nyugodj békében ATI.
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite #3388 üzenetére
CPU téren is jók, lást X3-ak pl... nincs ellenfelük...
Meg lehet jön az X6 is. -
keIdor
titán
válasz
sniper elite #3386 üzenetére
Mindegy mi a neve... AMD Radeon meg amúgy is jót fog tenni a kártyáknak marketing szempontból. Gondolom DX11 már ilyen névvel jön.
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3356 üzenetére
Mi ez a kiralyi tobbes? Csak nem reszegen neztel a tukorbe?
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #3315 üzenetére
Ha kijön az új széria és eladod a mostani X2-et, akkor én megveszem jelképes 5 Ft -ért
-
válasz
sniper elite #3315 üzenetére
arra én is kíváncsi lennék, miből maradt ki schwartz a GTX285-tel
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3313 üzenetére
Keso van mar ehhez... meg kimegy az alom a szemembol ha lereagalom...
-
fagy53
nagyúr
válasz
sniper elite #3310 üzenetére
Szerintem hasomlóan ahhoz, mint amikor kijött az első DX10-es 2900XT, miért lenne másképp?
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite #3282 üzenetére
Szerintem a 4 GPU-t is csak 2560x1600 környékén lehet valamennyire kihasználni, és ha jól tudom, Te "csak" 1920x1200-ben tolod.
Szerintem oda bőven elég lenne a 2 GPU is.
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3282 üzenetére
GeForce GTX 295 egy PCB-vel jövő hónapban? (nem mintha szamitana valamit, hogy hany PCB-s)
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3277 üzenetére
zért arra kíváncsi lennék ha nyáron kijön már az ATI nehézbombázója, akkor mikor jön ki az Nvidiás tégla...persze parasztvakításnak kell is a zöldeknek
A: A nagylaki csata elott. B: Naplemente utan.
C: A zoxigen. D: Intel Core i7 965 Extreme (L)Valaszz egyet...
-
leviske
veterán
válasz
sniper elite #3277 üzenetére
"mi a halálnak?"
Te jó ég! Ezt tőled olvasni?Beszedtél valami influenzát?
-
válasz
sniper elite #2600 üzenetére
Én nem siránkozom, nekem egy ideig még tuti nem lesz ilyen kategóriás kártyám.
A mostani 76gs-t is csak nyáron fogom 96gt-re cserélni, ha lemegy az ára 10-12 köré.
Szívem szerint AMD karit vennék, csak a 3dsmax nem szereti túlzottan.(#2599) Keldor papa: Igen, a víz egy megoldás. Ha lenne pénzem ilyen kártyára, akkor biztosan nem érdekelne, hogy milyen a gyári hűtő, mert akkor úgyis vízzel hűteném az egész gépet.
-
gyiku
nagyúr
válasz
sniper elite #2153 üzenetére
nekem 9.-en lesz, es eleg lesz egy rv740 is
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2155 üzenetére
Szerintem is johetne ennyiert... Dragabb lesz mint a GTX285 igy majd az enyem el tudom adni jo arban...
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2153 üzenetére
Tenyleg azt hiszed, hogy ezert 380 dolcsi jo ar?
( kulonben az nalunk 380 Euro lesz, szokasz szerint)
50-60k egy HD4870 ha jol tudom... -
cizoe
őstag
válasz
sniper elite #2151 üzenetére
Sajnos nem tudom , hogy a linkelt bolt milyen ársávban dolgozik, lehet nem jó viszonyítási alap. Pár hsz-al lejjebb volt infó 300$ nál kicsit olcsóbb árról is.
-
törölt tag
válasz
sniper elite #2074 üzenetére
Akinek a minél nagyobb teljesítmény kell, az nyilván a csúcskártyával jár jól. (Nem anyagilag persze.) Röviden annyit akartam írni, hogy mégsem mindenkinek kell ekkora erő, annyi pénzért, a két GPU-s megoldások által pedig főleg nem.
Középkategória esetén is tartom, hogy nem kell vakon követni a piacot. Persze, mindig lesz egy-két játék, ami kifekteti ezeket a kártyákat, de ezektől eltekintve messze nem csak a következő generáció érkezéséig lehet velük gyakorlatilag kompromisszummentesen játszani, hanem sokkal tovább.
Sőt, ez egyre inkább igaz lesz. Manapság egy középkategóriás kártya is viszi akár 1920-as felbontásban a játékok egy jó részét. Régen ez mesze nem így volt. A játékok gépigénye persze nő (szerintem jórészt indokolatlanul), de a hardverek még úgy is képesek felvenni a kesztyűt, hogy közben egyre növekszik a felbontás. Az 1920 pedig már biztosít olyan részletességet, hogy a játék még 40" környékén se kívánjon nagyobbat. Nagyobb kijelzőt pedig az ember nem kíván, mert szétmenne a feje. -
törölt tag
válasz
sniper elite #2065 üzenetére
Úgy írsz az egymagos kártyáról, mintha azok smafuk lennének. Pedig teljesítményben a játékok 95%-ának nagy felbontásban is bőven elég lesz egy 4890, ár/értékben az X2 felett van, ráadásul sokkal halkabb, s még halkabbá tehető. Az X2-ről ez utóbbi nem mondható el, az már inkább, hogy nagyon hangos - ami sokakat bizony zavar.
Azt végképp nem értem, hogy miért kellene 2-3 hónap után újat vennie. Én inkább azt mondom, hogy ha megveszi, lesz egy olyan kártyája, amit akár 2-3 évig is használhat. Lehet, hogy a 2-3 év túlzás, mert akkorra csak sok-sok kompromisszummal tudná az új játékokat futtatni, de cserélni normális ember nem akkor cserél, mikor kijön egy újabb, hanem mikor a régi már nem felel meg neki.
Abban igazat adok, hogy ha augusztusban jön a HD5xxx, akkor érdemes lehet megvárni: kb. fél év, s jóval kedvezőbb áron kap X teljesítményt az ember, illetve növekszik a megvásárolható maximum teljesítmény is. (Neked pl. ez a fontos.) Én is az RV890-re várok, a 4890 "valamiért" nem nyűgözött le.
A ForceWare féle szarság szöveget pedig a 8800 GTS-em üzeni, hogy kikéri magának és bekaphatod az összes tranzisztorát!
-
Tomate
veterán
válasz
sniper elite #2059 üzenetére
Nem. Sima 4890ből!
-
Tomate
veterán
válasz
sniper elite #2047 üzenetére
Jah, de ha már 4-et fogsz belőle venni, bele kell nyúlnod a tárcába, de gondolom nem lesz probléma...
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2051 üzenetére
Hát ez még eléggé a jövő zenéje, de majd kiderül. Mindenesetre itthon tuti 100k felett lezs az x2, ebben biztos vagyok. Válság ide vagy yoda, pl a core i7 965 se 2 fillér...
-
schwartz
addikt
válasz
amúgy 120k nem olyan iszonyatosan nagy összeg
Jah...pont ezt mondta a baratnom is mikor a fizujat kezbe kapta... csak majdnem sirva.
Mondtam is neki, hogy ennyiert igazan nem erdemes emberi eleteket mentsen... Varjon inkabb a kopenyre egy nagyobb zsebet...
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Sajnos mo. -n 120k igen csak a minimál bér felett van, így itthon szerintem nagypénznek számít.
Hát a remény hal meg utoljára...Bocsi a 2. db hsz -ért, picit fáradt vok és elnéztem h még tudtam volna szerkeszteni az elsőt..
na mind1 -
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2040 üzenetére
Ne haragudj, de én még idén leszek 18, iskolába járok így nehéz lenne dolgoznom, napközben. De egyébként van munkám. Közepes szintű php programozó lennék vagy mi a szösz
Van benne pénz, de azért annyi nem hogy fél évente megvegyek egy csúcs VGA -t.
Mondjuk neked nem csak a vga(i)d felső kategóriásak, ahogy látom. Szép dolgod, hogy van rá pénzed, meg tudsz dolgozni érte és futja rá. Nem tudom mennyi idős vagy, de ha lakás, család és egyéb kiadások mellett tudsz ilyen gépet venni, fejleszteni, - rendszeresen - ,akkor te ecsé' jól tolod. Én nem tehetem meg és a ph! közösségének 95% szintén nem.Kicsi on: Az X2 kártya minimum induló ára 120k lesz, szerintem. Szóval közelében nem lesz annak a szónak, hogy olcsó.
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2040 üzenetére
Kell rá gyűjteni és tudsz venni te is amire kijön, vagy csináld azt mint én és dolgoz meg érte
Sporolt penzbol venni csucskategorias VGA-t a legnagyobb baromsag. Az mas kerdes ha meg tudod keresni az arat es futja arra is...
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2029 üzenetére
Gépedből ítélve TE megteheted, hogy neked x2 -es csúcs vga -d legyen, már bejelentés után 3 nappal. Azt a 3 napot is csak a futár cég miatt kell kivárnod.
De sajnos, a LEGTÖBB EMBER azért nincs ennyire eleresztve pénzügyileg.Ha így lenne nem itt tartana az ország, de ez már egy másik téma...
Bocs az OFF-ért. -
cizoe
őstag
válasz
sniper elite #2029 üzenetére
Nem lesz nekem annyi pénzem, maradok az erős középkategóriánál.
Departed: Nincs olyan új játékcím nyár végéig (főleg ami mint jó játék érdekelne is) ami miatt ne bírnám ki ezzel a vgaval highon 1280ban AA nélkül. Aztán majd utána váltás 1680x1050-re, addig bőven jó lesz.mod: Nekem amúgy sincs az évből CODmw2, Alan Wake, Bioshock 2 SoD (talán), Mafia 2 , Prey2-n kívül ami nagyon várós lenne.
-
Bluegene
addikt
válasz
sniper elite #2017 üzenetére
okos beszéd!
én is rv770-ről max rv870re váltok, ugyanazt nem veszem meg 2X
-
gyiku
nagyúr
válasz
sniper elite #2015 üzenetére
ne keseredj el, kiprobalhatod a 295 sli-t
-
szacsee
nagyúr
válasz
sniper elite #1980 üzenetére
Várj a következő sorozatig... 4890x2 nem lesz!
Ezek nem nevezgetnek mint a ződek....gyiku: Várjuk ki a végét, bár nemrég még láttam 27K-ért 4830-at, ha ezt 30K-nál drágábban adják, akkor kell a fenének..
-
gyiku
nagyúr
válasz
sniper elite #1101 üzenetére
ha megeri, ha nem, ugyis valtani fogsz, nem birod ki
-
gyiku
nagyúr
válasz
sniper elite #576 üzenetére
napi 1 ora kb. majd cserelgetem a kartyakat, mint az alsogatyat, ha nyerek a lotton
-
gyiku
nagyúr
válasz
sniper elite #566 üzenetére
2600xt-rol miert lenne mar hulyeseg valtani?
-
leviske
veterán
válasz
sniper elite #570 üzenetére
Előrejelzések szerint a piac csak 2009 végén kezd majd megindulni. Ha tényleg a lassú RV770 eladások miatt tolják az RV790-et, akkor egyáltalán nem lehetetlen, hogy az RV870 is tolódik az év végére.
Nincs semmi okuk kilőni maguk alól az RV770-et, miután elvileg a GT212 is tolódik, vagy meg sem jelenik.
Így is csak reménykedni lehet, hogy az előrejelzések jók voltak és nem tolódik tovább a válság 2010-ig...
(Bár kérdés, hogy így mi lesz a nyár végi/közepi "LEO" debüttel?
)
-
vers
tag
válasz
sniper elite #528 üzenetére
90% a valoszinüsége hogy lesz 4 gpu-s változat, bár nem ugy ahogy a képen van
sebesség szempontjábol az lenne a leggyorsabb ha lenne egy központi vezérlö chip , ropokkal és egy nagy framebuffer cache-el, memoria vezérlövel,
és a shader egységek erre csatlakoznak
ezzel a megoldással az AA ingyen van , nem lassitana semmit , és a több chip lineárisan skálázodna
valoszinüleg lesz X1,X2,X3,X4 -es megoldás iskiváncsi vagyok az ati meglépi e ezt az architrecturát , ha igen akkor megalkotja a tökéletest
, és visszaküldi az nvidiát a kökorszakba
nvidianál most nem lesz ilyen még , tul sok a fejlesztési idö, ati könnyebb helyzetbe van mert az xbox-ba hasonlo megoldás van csak át kell copyzni , és már fejlesztik a microsoft követketzö generácios konzol gpu-ját is
-
Erdei88
veterán
válasz
sniper elite #528 üzenetére
Nem tudjuk még a GT300 milyen lesz, de ha az X4 kijön nyáron és az Nvidia nem lép semmit, akkor az Atinak lesz ismét a legerősebb karija
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest