- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
Sziasztok!
HD 5450
HD 5650
HD 5670
HD 5850
HD 5870Ezek a kártyák kb. melyik mai kártyával lehetnek majd egyszintűek, és kb. hány százalékkal?
-
Mach5
aktív tag
válasz
sniper elite #3508 üzenetére
GTX295 is elég jó kártya, legalábbis én puccéran szaladgálnék ,ha hozzám kerülne a GTX295! Tudtomal 2db GTX260, és már önmagába a GTX260 is jó!
-
Mach5
aktív tag
Köszönöm szépen mind 2-tőknek!
-
Mach5
aktív tag
Az Nv kíváncsi vagyok mit fog lépni mert ha nem lép akkor nem lesz sok Nv párti szerintem! Ati kártyákból lejebb mennek az árak+jön ki csomó új kártya!
-
Mach5
aktív tag
Igen, mondták hogy kb. 100dollár, de nem biztosra mondták azt mivel még nem jött ki a kártya, és gondolom azóta már több mindent tudnak róla! Amúgy nekem ne mondjad,hogy nem olvasok, mivel amióta registrálok tömöm magamba ezerrel az infókat olvasok ezerrel meg fejlődők!Lehet még nem vagyok olyan tapasztalt mint te, sőt biztos, de probálok fejlődni ezért kérdezőskődők! Amúgy régebben alig olvastam, de mint leírtam előbb is amióta regisztálok, azóta olvasok számítástechnikát prohardveren, és most nincs kedvem megint veszekedni, szóval nem nagyon fogok mostantól, és ha akarod töröltessed moderátorral az utobbi 2-3 kommentemet!
-
Mach5
aktív tag
Talán nem arról szól ez a topik, hogy infókat szerezzünk videokártyáról, vagy valamiről, meg kérdések? Csak azért írtam le, hogy majd írjanak legalább HD 4770-ről ha tudnak valami infó-t! Amúgy neked mániád belém kötni?hm? Csak, hogy tudd amikor belém kötsz akkor te se értelmeseket kérdezel, meg nem ide illőket! Szóval te is gyűjtőd a hsz-t! Én legalább szóltam valamelyik nap moderátornak, hogy törölje két hszmet, mert nem akartam, hogy belém kössenek, de te mindig belémkötsz!
-
Mach5
aktív tag
Már kíváncsi vagyok milyen árba kapható majd a HD 4770! Ha 26-27 ezer alatt amit nem hinném, akkor szerintem új kártyám az lesz nyáron, de ha nem annyi lesz csak drágább, akkor szerintem HD 4830at veszek! Remélem 26-27 ezer alatt lesz a HD 4770!
-
Mach5
aktív tag
Köszönöm mind kettőtöknek pontosan így a akartam megtudni, köszönöm! Akkor lehet nyáron HD 4770et veszek mivel olcsobb is lesz szerintem mint HD 4830 és kicsivel jobb is!
-
Mach5
aktív tag
Nem tudjátok még mikor jelen meg a HD 4770 és, hogy kb. melyik kártyával lesz egyszintű,és milyen árban lesz kb.? Dollárban vagy forintba.
-
Mach5
aktív tag
Nem tudjátok még mikor jelen meg a HD 4770 és, hogy kb. melyik kártyával lesz egyszintű?
-
Mach5
aktív tag
Hallottam hogy megjelent a hd 4890 valaki birna irni ide tesztet a kártyáról? Meg stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest