- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #24854 üzenetére
Jogod van az árát visszakérni, vagy ha olcsóbb karit veszel, akkor a különbözet JÁR. A levásárlás csak egy másik opció, az előbbit nem szeretik közölni a vásárlóval.
Ne vegyél 2 magos VGA-t. Vegyél egy 2 tápcsatis, dupla hűtős Galaxy 8800GT-t (érdeklődj utána G92 topicban), csak annyit mondok: 3DMarkban 6000 fölött van mindkét 3D pontszáma. Gyakorlatilag játékokban közel akkora a teljesítménye, mint a 3870CF-nek (X2-nek), és nem csak néhány támogatott játékban, hanem MINDENBEN. Ez azt jelenti, hogy a tuningolt 3870-esemnél SM2-ben 30, SM3/HDR-ben 20%-kal gyorsabb. CF a legtöbb game-ben +0%, azon kívül 15-60% között mozog.
Így még marad is több mint 60.000 Ft-od, amiből akár lapot és procit is fejleszthetsz.
adatlap... adatlap... adatlap... -
Kecuhun
senior tag
válasz
SlaveDealer #24506 üzenetére
Az a baj, hogy a 8.4-es Catalystot nem ismeri fel a Riva 2.08! De egy pár napja azt mondta itt vki, hogy a 2.06-os Rivatunerrel működik a ventivezérlés 8.4-es Catalyst alatt! Próbáld ki a 2.06-ost szerintem.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
SlaveDealer #24496 üzenetére
Próbáld meg az új ATT-vel. Korábban linkeltem én is
Amúgy ilyenkor ahogy proci985 is mondja a legjobb mindent teljesen leszedni DriverCleaner+Easycleaner+Ccleaner... meg esetleg egyéb registryt pucoló progikkal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SlaveDealer #24496 üzenetére
rivatunert lepucoltad catalyst frissítés előtt? nekem is voltak hasonló bajaim amiatt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SlaveDealer #24493 üzenetére
MSI 3870 TD512-OC?
mert azzal nekem is meggyűlt a bajom, mire legalább valamennyire stabil lett...
és elnézést a dupláért itt még moddolni kellett volna az előzőt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SlaveDealer #24484 üzenetére
ha alapból is szemetel, az vagy driver konfliktus (pl rivatuner ütközik a közben frissített driverrel), vagy túlmelegszik, vagy túl van húzva és a mem nem bírja.
a vga hűtője nagyon sokat számít. nekem is sikerült túlmelegítenem a kártyám, pedig szintén remek szellőzése van a házamnak. (csak elfelejtettem pár dolgot beállítani rivatunerben...)
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Pedig ez nagyon is olyan mintha túlmelegedés miatt lekapcsolna. A házhűtés nem annyira lényeges egy aktív, ráadásul kifelé fújó VGA esetében. Jobb lenne, ha meg tudnád emelni a VGA-FAN fordulatszámát. Igaz, hogy hangosabb lesz a gép, de valószínű, hogy megoldja a problémát.
Az Overdrive pedig felejtős. Monitorozáshoz ne azt használd. A Riva az jó lesz.
-
Kelvin
őstag
válasz
SlaveDealer #24490 üzenetére
Húzva van a karid?
A táp bőven elég... -
illusiON
őstag
válasz
rivatuner mondja az igazat, CCC lassan frissiti magát ahogy észrevettem
arra gondoltál hogy talán nem elég a táp neki? bár én ezt a részét annyira nem ismerem de meglehet hogy nem kap eleget a kari és azért adja fel..
najé most nézem azért 550es táp csak elbírja
-
SlaveDealer
tag
válasz
Elnézést kérek hogy nem köszönetem:
Jóestét all! -
rucinho
tag
válasz
SlaveDealer #23803 üzenetére
azért 20 fps mert nem használja a játék a cf-et!
de az a 20 az nagyon kevés! -
zkiss0
tag
válasz
HI!
32-es vistán nyomtam én is az AC-et 1680*1050, és minden max-al. ( nem dobozos nem gyári a game), ( gXci-krva szép...) el sem hittem ati x1300 után...
Semmi gond nem volt sose, igaz eddig két chaptert léptem előre...de nem hiszem, h. később gubanc lenne... szerintem is a 64-gyel van baj... Ha visszaolvasol látod a konfigom...Próbáld ki szerintem is xp-n vagy telepítsd újra 32-sel!
megj.: egyik win 64-es verziót sem találtam eddig szerencsésnek, lassabb, nincs driver, maceráshajrá:zkiss0
-
HarryPotter
őstag
válasz
történetesen itt van előttem az assasins creed eredeti pc-s kiadása (tegnap vettem át a galaxisnet-nél); még nem telepítettem, de elég egy pillantás a dobozra: "támogatott op. rendszer: Windows XP/Windows Vista (32 bites KIZÁRÓLAG)".
szerintem ez a helyes megoldás, Vágó úr. -
Kelvin
őstag
válasz
Ha valaki azt mondta milyen jól fut (40-60fps) az nem jelenti ,h mindent maxra tolt és nagy felbontáson játszik.Sajnos én még nem próbáltam ki, pedig szívesen segítenék neked.
Amúgy ez már végleges (kiadott) verzió v az a feltört félig végigvihető?
Szerintem az a Pista64bit is elég meredek....nem tudom mért nem xp32-n játszol -
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #23032 üzenetére
Hogy nem kapcsolod be a hangfalakat, esetleg lehúzol pár ventit, beépítéstől függően, hogy halld a VGA-t.
-
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #23011 üzenetére
Lehetnek (terhelés). Szem 8.1 az MSI-is, mert 10-e körül adja ki az ATI a drivereket, szóval hagyd. Kéne játszanod néma módban, hogy erősödik-e a zaj, amikor kilép. Persze a legjobb az volna, ha egy másik karival is tudnád tesztelni.
-
edeleny
őstag
válasz
SlaveDealer #23012 üzenetére
Na egy sorstárs.
Az MSI oldalán,csak XP.és Vista driver van,mindkettöben benne van a 32,és a 64 bites driver is.Szerintem ez még a 7.12-es.
Vista x64 alatt,nekem is csinál furcsaságokat.
Van ugy hogy 1 perc után belefagy a Crysis-be,aztán ujra inditás után meg órákat megy.
Xp alatt frankón megy a D.O.T.,Vista alatt viszont aktiv,de nem lehet semmit kezdeni vele.OFF.
Ki milyen Vista X64-et használ? -
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #22952 üzenetére
Ált. kell a gyári driver, ASUS-szal is így voltam. Ezenkívül MSI CCC-ben gyárilag vannak tuningopciók direkt MSI karikhoz, tehát bizonyosan nem lesz 100%-os ref. driverrel. MSI oldaláról tölthetsz le drivert, az övék Catalyst 8.2-es, ha jól tudom (8.45). Csak válogass a szerverek közül, mert vagy nem mennek, vagy lassúak, de asszem a 4. ált. működik, onnan pár óra alatt lejön a csomag. (De ha az van a telepítődön, akkor ezt megspórolhatod.)
MSI: Szívesen máskor is.
Crytek: Sztem erről páran párszor már linkeltek be eredményt.
-
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #22944 üzenetére
A kulcskérdés: MSI driver van-e fönt?
Kondizajjal meg cseréltetheted, ha reprodukálható (azaz tényleg nem szűnik). -
lsc
nagyúr
válasz
SlaveDealer #22708 üzenetére
-
rocket
nagyúr
válasz
SlaveDealer #22108 üzenetére
Regebben volt egy jumper a nyakon amivel allitani lehetett a NTSC-PAL modok kozott, nezzel korbe hatha
-
pisti
őstag
válasz
SlaveDealer #22100 üzenetére
Ásszm ez a fekete-fehér kép annak a jele, hogy NTSC jelet ad a kártya, neked meg ugye PAL rendszerű TV-d van.
Nemtudom, hogy tényleg ez-e a baj, meg ha az akkor lehet-e kezdeni vele valamit. De hátha segít elindul ez a tipp a jó irányba. -
WesTM
őstag
válasz
SlaveDealer #21593 üzenetére
tedd fel a 2.08at
-
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #21312 üzenetére
Milyen csati van a TV-n? Ha más, akkor venned kell kábelt.
Gombcomp leírása alapján RGB-n kiviszed a képet, a hangot meg a hangkártya/alaplap kimenetéből. -
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #21306 üzenetére
Az az RGB kábel, RGB csatlakozóba. (Red Green Blue - színeket viszi)
Én a 3870-hez kaptam S-Video kábelt (az fekete/sárga).
RCA-ba (piros-fehér-sárga) hiába dugdosod őket, csak mert azonosak a dugóik. Ahhoz meg RCA csatlakozó kéne (audio jobb/bal, azaz sima sztereó és videó jel). Az S-Videoból nálam a képet ez vitte 1950XT-n, hanghoz kell a piros/fehér RCA, na most ehhez nincs átalakító a csomagban. S-Video S-Video-nak kéne működnie, ha TV-n van csati (de az is sztereó+video). -
katt777
félisten
válasz
SlaveDealer #21304 üzenetére
Az az opció nem is lesz neked 2.08-ban, mert nem ott kell megadni a profilokat, hanem a schedulerben, range-eket választva. A cikk régebbi verzióval készült.
Ha semmit nem szabályoz, akkor nem ismeri fel a VGA-t (drivert). Riva 2.08 hivatalosan 8.2-ig ismeri a Catalyst-eket, ahogy ATT is, ha ez nem megy, próbálkozz az utóbbival. -
gombcomp
senior tag
válasz
SlaveDealer #20363 üzenetére
Igen! Mind a kettőt,de ha csak 2 db 6 pinest akkor is működik,csak nem lesz Overdrive
a CCC.-ben.Valaki a fejébe vette,hogy a PCe 2.0 szabvány pótolja a tápegységet....A 300W-ot is megkérdőjelezem (WATT (P)= Fesz.(U) szorozva Áram (I) azaz :300W=kb 3 volt szorozva " X" Amper?)
Kissebb fogyasztásra méretezték mint egy VGA tápot (de többre mint az 1.0-át). -
Foxmulder89
senior tag
válasz
SlaveDealer #20348 üzenetére
Szia, igen, próbáltam nélküle én is de ugyanúgy hibát jelez.
Így nemtudom mi értelme a 300? wattnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest