- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Nem sokára megyek ausztriába(síelni
) ,lehet veszek egyet ha addigra reális áron nem lesz itthon. Nem tudjátok véletlen,hogy a Hegyeshalmi határhoz merre van a legközelebbi szamtech bolt??Az a 184 Euro nem vészes sztem, ennyi nálunk sztem majd csak januárban vagy februárban lesz,sajnos..
-
Ceko
senior tag
A Catalyst már nagyon régóta támogatja a CrossFire-t!Én is CF megoldásban gondolkodom két 3870 társaságával.Csak legyen már itthon is elérhető,ami szerintem talán majd a köv héten lehetséges a szemfülesek számára,már csak azért is, mert nem hiszem, hogy elárasztanák a magyar piacot az új kártyák.
-
Ceko
senior tag
-
Ceko
senior tag
Én nagykerből szerzem a cuccokat aki hozza viszi az árut,tehát engem a posta költség nem érint.Így nekem nem érné meg kintről megvenni,csak azért hogy 2 héttel korábban meglegyen.Ráadásul Én baromi szerencsétlen vok,mert eddig 4 Ati kártyából 3-at rögtön vissza kellet küldenem,mert gyári hibás volt!
-
Ceko
senior tag
A "Crossfire X" miben különbözik a "Crossfire" -től??
-
Ceko
senior tag
Pontosan mikor is jelennek meg a kártyák?(sorry ha már volt)Mert ha nem kell sokat várnom akkor megvárom az Ati-t,és nem veszek 8800Gt-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest