- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtphu
csendes tag
Üdv!
Van arra vonatkozóan objektív infód, hogy tényleg kevés-e a 256 mega, és mit jelent pontosan a "mai játékok"? Konkrétan melyik játék, mekkora felbontásban, mennyi memóriát igényel?
Komolyan érdekel a kérdés, és nem tudok dönteni, mert nagyjából mindenhol azt olvasom csak, hogy kevés úgy általában...de ez meg nekem kevés. :-)
-
cyborg88
csendes tag
-
Gorneck
legenda
Én mindig igyekszem kiskerben gondolkodni, ha árról van szó...így fer így reális, ha árról beszélünk...rühellem mikor egyesek dobálóznak olyan árakkal, ami jó, de valóságban kiskerben nagyon nem annyi...persze Én is a lehető legolcsóbb forrást keresem és ott vásárolok...
-
Komplikato
veterán
Egyébként amig az Nvidiának van pénze, addig neki lesznek gyorsabbak a kártyái.
Miért?
1.) Meggyőzik stexel a játékfejlesztőket, és ő karijukon jobban megy? (Kivéve amikor nem.)
2.) Fogják a drivert "megoptimalizálják", és olyan fasza lesz, mint a 8800GT a Crysisben, kivéve ha átnevezzük az exe-t?Amúgy nincs itt semmi baj, megjött az új X1950pro kártya. ;)
-
wwenigma
Jómunkásember
Hja, nem én vagyok az egyetlen, aki a tények (ATi hardware) ellenére ugy latja, valami nem stimmel. Krva jo GPU oszt' mégse ennek megfelelően teljesít nV-vel szemben.
Bár megjegyezném , az adataimnal talalhato karival a Timeshift 1024x768-ban (minden fullon illetve bekapcsolva) siman megy 25-40 fps-t!
-
7600GT
senior tag
Hát igen... Az alapórajeles ellen. De reméljük, hogy azért az Rv670-t is lehet húzni, bár ez ATI-nak sosem volt nagy erőssége. Addig nem nagyon lesz esélye az Rv670-nek, amíg ilyen alacsony a játékokban az shader: tex arány ill. ameddig a float/float2 alapu ps kódok dominálnak.
-
FragMaster
addikt
-
ez_meg_emaz
őstag
Tudom. Csak a te hsz-edre reagáltam azért idéztem azt.
Interceptor: Tudom nem szép dolog, de rákényszerültem énse azért csinálom mert jopoén. Ha igy nézzük ati is átvert mert megvettem és 1 honap mulva fele annyiba kerül. Az már más hogy ez független az atitol max annyi köze van hozzá hogy kénytelen árat csökkenteni. De hidd el a világon senki nem beszél soha maga ellen, nemcsak a magyarok. Hazudni meg nem hazudok senkinek ezzel.
-
-
ez_meg_emaz
őstag
Jáj hát erröl beszéltem én nemrég. Ma délelött épp sikerült lebeszélnetek hogy eladjam a 2900xt-met amig még lehet normális áron. Erre ma egész nap arrol irtok hogy 2900xt szarabb mint 8800gt és hogy valszeg a 3870is az lesz
Énmeg már töröltem a hirdetésem isLátjátok ennyire bizok és hiszek bennetek. Mondjuk eddigis csak a pletyi ment és most sincs másként. Ha napokon belül lesz teszt ph-n akkor azt még megvárom. Ellenkezö esetben hülye lennék nem lecserélni a karimat egy olcsobb és jobb vga-ra. És most ne kezdjétek megint hogy mi a fenének. Egyszerüen azért mert ha most cserélek marad pénzem is és több helyen is arrol irnak hogy nem éri el 8800gt szintjét az uj ati.
Amugy elsö nagy csalodásom ez az r600. De ez a dx10 felhajtás miatt van leginkább ugy érzem. A köritése miatt viszont nem bántam meg(sok szoftver ami a karihoz járt). De szürökkel borzalmas. Azota se tudom felfogni hogy lehet ekkora baklövést elkövetni? Mit gondolt ati, hogy kiad tök uj technologiára épült szürést(laikus nyelven - az sbaa-ra értem) és majd minden játék hirtelen átáll arra és nv szarba marad? Álomvilágban élnek. 2évvel elöre meg egyszerüen ostobaság tervezni. Abu85 sokkal jobban ért hozzá mint én mégis dicséri r600-at állandoan. Vagy joszinben tünteti fel. Egyre inkább kezd vicces lenni a helyzet. Mert hiába szépitünk rajta akárhogy ati r600-a nem volt nyerö. Egyetlen dolog amiért vettem mert gts-nél jobb volt és 8800gtx-re nem volt pénzem. Ha lett volna egy árban vele jobb teljesitményü nv akkor lehet nem ati-t veszek. És ien se volt még. De lehet most eljött az ideje. -
Dare2Live
félisten
Egy 160/192SPs új GTX nek lehetne értelme csakhát már a 8800GT is 754misi tranyo, így selejtarány miatt szinte kizárt.
Evvel szemben állítólag 8800GTmagbol eszement mennyiséget rendeltek NVék, 8800GT láthatóan elég kis fogyasztású, SLIben már elég rutin gyűlt össze: Ergo semmi akadálya, hogy csináljanak egy egykártyás, egymagon belül 2mag alá INTEL "SLIt", mintahogy már hasonlót csináltak is GX2vel és ahogy ATI is ilyet akar az R680al.
ekkor pedig: Selejtszám alacsony, teljesítménye eszement. (ld 8800GT SLI teszteket.) és a fogyasztása elnézve a 8800GT fogyasztását még mindig GTX szintű.
-
Gaboman
nagyúr
Ha ez így lesz akkor nem tudott az ati megint semmi plusszot belevinni a kariba mitöl igazán beindulna a kártya.
Hiába a magasabb órajel és a Dx10.1 ha nem tudja majd kihasználni.
Kár pedig tényleg az ATI mególdásai inkább jövőbe irányulóak csakhát minden hiába ha nem nekik kedveznek a gamek.
Ha úgy fogom látni hogy érdemes lesz rá beruházni mert annyival gyorsabb lesz akkor miért ne! -
Gaboman
nagyúr
Az csöppet sem biztos hogy 2x annyi lesz az ára!
Meg kell várni a januárt azt kiderül,én addig nem veszek mást azt tudom,nehogy akkor nézzek egy nagyot.
És azért azt kötve hiszem hogy a 3870 50-60 között lesz!Én is úgy tudom hogy 1nyákos mególdás lesz ezeknél,de hát még messze vannak jó lenne róluk valamivel többet tudni!
-
leviske
veterán
Nem nagyobb off, mint sajnos szegény Eaglelake..... nagyon rosszul sikerült, valszeg töröltetem.
Túl hamar készült...
Én már akkor is egy ideje ugy érzem, hogy a 3800 után kéne még egy karinak jönni, x1000 szériánál is a 900as volt a csúcskari, meg a hd2000-esnél is, de aztán majd meglátjuk.
MOD: amugy attól tartok, hogy nagyon beleéljük magunkat, hogy odavág a kari... aztán meg kiderül, hogy max GT szinten megy, vagy annyin se.
Mikor lesz? Még ebben az évben, vagy 2008?
-
-
szacsee
nagyúr
Hát igen!
Azt nem tudom miért nincs semmi infó?
Lehet most dobják ki netán?Tényleg, ha már az off-nál tartunk mien VGA lenne elég krízishoz, ami 1280x1024-ben kiszolgálja olyan beállítással, ami közel úgy néz ki mint a full?
Ja és a Very High DX10-nél törnek csak a fák, meg az ilyen fícsörök, vagy Pista alatt DX10-ben high-on is? -
-
Def26
félisten
Jah, amit linkeltél az egy 3870, vagyis XT. Finom nagyon.
Ha volt már akkor sorrry...
Vátozások:
HD 2950 XT --- HD 3870
HD 2950 Pro --- HD 3750
HD 2950 GT --- HD 3730
HD 2600 XT --- HD 3570
HD 2600 Pro --- HD 3550
HD 2400 XT --- HD 3370
HD 2400 Pro --- HD 3350Valami oka csak van, hogy elnevezés szerint ugranak 1 kategóriát.
-
Gorneck
legenda
Hihihi...ez kimaradt az életemből...Én a kalózképekre gondoltam...
-
keszegduda
őstag
Ez viszont jó hír, csak ne az legyen mint az R600-al, húzzák-vonják a dolgot...igaz itt már vannak konkrét adatok,(akár 2900Pro kiszórása) képek, amik alátamasztják hogy igenis lesz, de ki tudja...híresek ATI-ék ilyen szempontból...
Abban viszont reménykedem, hogy jobb lesz mint a 2900PRo legalább olyan teljesítménnyel, és kevesebbet is fogyaszt majd, ami valóra is fog válni hála a gDDR4-nek és az 55nm-es gyártástechnológiának.
Elsőre tetszik, de erre is kell várni és persze újdonság lesz ezért meg is fogják számolni elejinte...p*csába. -
rocket
nagyúr
Levetkoztettek a kartyat teljesen
Ops melle nyomtam nem valasz akart lenni, hanem uj hozzaszolas
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest