- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
DarthZolee #29721 üzenetére
Na, erre az okosságra nem mondok semmit. Csak: "visszamennyé..."
-
Macka
veterán
Akkor megkérdem még egyszer: Az új driver mekkora gyorsulást hozott az X2-nek?
-
Macka
veterán
Az X2 mennyit gyorsult az új driverrel?
-
Macka
veterán
Szerintetek egy agyontuningolt 2900 PRO és egy 3870 között mi a különbség teljesítményileg?
-
Macka
veterán
Szegény topik!Megtámadta a Bundás-métely....
-
Macka
veterán
Szerintetek melyik lenne jobb választás? 3870X2 vagy 3870 CF?
-
Macka
veterán
válasz
BPFeri #21613 üzenetére
Most egy 460B Zalmanom van. Ahogy így gondolkodom, akár elég is lehet, de ettől függetlenül körülnézek magasabban is.
Most 8800GT-m van, de P35 lapban. Szóval, ha SLI-t akarnék,akkor lapcsere+ még egy 8800GT, CF-hez pedig "csak" 2 3870 vétel, és egy 8800GT eladás kell. -
Macka
veterán
Sziasztok.3870CF-hez mekkora táp kell? Ja,akad még egy Q6600-is,1.46 volton.
-
Macka
veterán
válasz
Mákos7észta #6044 üzenetére
Az a baj ezzel az eredménnyel, hogy nem erdeti... A GPU-z ből, és a CPU-d adataidból semmi nem látszik, ráadásul a CPU-pontjaid is érdekesen jelzi a Mark...
-
Macka
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5370 üzenetére
De engem igen...
-
Macka
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5363 üzenetére
Mark06-ot kukkantottál már?
-
Macka
veterán
-
-
Macka
veterán
válasz
katt777 #3823 üzenetére
Szerintem megint a hazai kiskerek,akik keverik a sz@rt.És ha jól látom, ezek PH!-bazáros árak,ami azt jelenti, hogy a kiskerekben legalább 5K-val drágább lesz minden.
Az ATI-nak az lett volna az aduásza, ha jóval olcsóbb lesz,mint a GT, de így, hogy alig van pár ezer forint különbség, a GT jobban meg fogja érni, mint a 3870-es. -
Macka
veterán
Lehet már itthon kapni valamelyik ATI-t???
-
Macka
veterán
Ha pedig lesz 3870-es 50K körüli árban,akkor egy CF-en is el lehet gondolkodni,nem????
-
Macka
veterán
válasz
Sztojcsi #671 üzenetére
Meg amikor hatalmas betűkkel felírták a 9200 SE Radeonra, hogy 128 MB VRAM.... És ezt a VGA-t anno egy hardware-bolt vezetője és egyben eladója ajánlotta,mert jó futnak rajta a gamek....
És én is néztem, hogy a COD1 miért nem fut rendesen. Azóta inkább utánaolvasok, és magam rakok össze gépet. -
Macka
veterán
Igen, és az X800 széria után nem is nagyon terveztek újat.... Azt nem értem, hogy miért nem kötnek szerződést az AC-vel, és pakolnak rájuk módosított Silencereket... Lehet, hogy butaságot írtam, de majd kijavítotok....
A GT-nek pedig nagyon hűvösnek kell lennie, ha azt akarják, hogy ez a pöcsköszörű lehűtse. Ilyen kis izét utoljára a 7300 GT-n láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest