Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Igen, maximum a textúraméretet kell majd lejjebbvenned, és kikapcsolnod az AA-t.
Persze az elkövetkező 1-2 év játékairól senki sem fog neked biztosat mondani. Lehet, hogy kijön egy olyan szép és gyors 3d engine, ami csak és kizárólag 512 vrammal hajlandó menni, és mindenki erre fejleszt majd. Persze erre szinte 0 az esély.spiercell: a demo nekem is tetszett, de haveromnál néztem, amint játszik ezek az alienes részek nekem a Far Cry-ra emlékeztetnek, amiben szintén nem volt a legjobb. Emberek ellen királyság, meg a nanosuit is egy telitalálat, de ezek az alienek nem jönnek be egy ilyen játékban annyira. De majd elválik. Bárcsak lenne AvP3 játék
-
Thomas1
addikt
Mondjuk 8800GT esetében, ami bírná 1680*1050-ben egyes játékokat AA-val, nem bírsz játszani, mert kifutsz a vmem-ből.
8600-as szériánál ez a probléma szerintem nem áll fent.De legjobban 1920*1200-ban jön ki, oda szerintem már nem is kell AA.
1280*1024-ig egy kis AA-val a legtöbb mai játék még elvan 256 rammal, de ez lassan már változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest