- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
szacsee #23686 üzenetére
Igen, de nem hiszem, hogy akár a quad is kihajtaná 3,4GHz alatt. 100MHz-enkénti különbségekből kalkulálj. Párválasztónak sok értelme nincs, ha nincs megadva, mekkora felbontáshoz és milyen beállításokkal javallják az adott konfigot.
Lényegében 1680x1050-ben 2,9-3,0 GHz kell egy 3870 kihajtásához (Intel kicsit kevesebb), 1280x1024-ben 3,3-3,4 GHz, persze mindkét felbontásban minden elérhető grafikai extrát maximalizálva. 3D06 defaulton kb. 3,7GHz kell (ez már simán Intel, AMD itt nem játszik). -
Gaboman
nagyúr
-
-
Eyesis
őstag
válasz
szacsee #3696 üzenetére
ASUS - P5KC
CORE DUO 1600/800 LGA 775 1MB E2140 (ezt lehet huzigálni állítólag megfelelően :-) )
4x1024Mb 800MHz 4 4 4 12ilyet tervezek, és az újdonságok közül a Pro Street, meg World In Conflict, COD 4 amit szeretnék játszani, na meg a "régi" játékok, DiRT, Carbon, CandC3 ilyesmik...
akkor 1680x1050-ben kéne mindenképp és kevesebb extrával? AA nélkül is élvezetes lehet nem? Bevallom kerek perec még nem láttem AA-san semmit :-) milyen az? :-)
-
gpatrik
tag
válasz
szacsee #3656 üzenetére
Hát igen, Marhára nem jön be, amikor egy gamma videói közt ott fityeg az nvidia videója, holott ATI-m van és megvagyok vele elégedve. Picit hibás a kártya (VPU Recover) de a Pro Street 2xAAval megy full grafon szóval egy szavam nem lehet. Egyébként amilyen tesztet én láttam, ott a hd 3870et verte a hd 2900xt, szóval ez valami közép közép kari lesz, ami ha azt vesszük jól is jön.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mit nem értesz? Kérdezz nyugodtan.
A HD3800 széria képességeit nem tudom.
Tulajdonképpen az SBAA alapjai is MSAA-ra támaszkodnak, csak a számítást nem egy specializált egység végzi, hanem a Shader egységek. Ilyen értelemben az AMD R600-ban megismert AA megoldása is elég a D3D10.1 támogatáshoz.
Nyilván a D3D10.1-es eljárások használatához D3D10.1-et támogató kártya kell, és nyilván a játéknak is 10.1-esnek kell lenni. Az új API verzió eljárásai elsősorban sebességnövelő hatásúak illetve főleg a jobb kompatibilítást célozzák.
Az R600 AA sebessége pusztán az API változásától nem fog gyorsulni. Az RV670 még kérdéses, elég idő állt rendelkezésre némi változtatásra. -
aginor
veterán
Érdekes elmélet, de szerintem van egy komoly hibája.
Tegyük fel, hogy minden igaz amit írtál, de holnaptól kapható a 8800gt, mindenki úgy tudja, hogy mindent aláz, és van min fél hónapja, hogy hódítson, mint anno a 8800gts/gtx.
Az ati bármilyen jó kártyát is hozzon ki, nem fogja tudni azt a fél hónapot könnyen behozni, amikor az emberek ennyire ki vannak éhezve, és mind egyből elrohan, és elkölti a fizetését 8800gt-re.
De ha tényleg olyan nagyot ütne az "új" ati kártya, akkor az nvidia szépen piacra dobja a tápolt 8800gtx-et, amiben már valami 168 stream proc lesz.. -
Gorneck
legenda
Lehet csak szimpla paráztatásról van szó...szal NV ugrasszon mi meg majd szépen lemossuk, mert van mivel...legalábbis Én ezt érzem.
Magasabb órajel miatt még kerülhetett rá 2 slotos hűtés és egyben ez megmutatná, hogy Én vok most a legerősebb Radeon.
Persze idő van még és sok infó nem áll rendelkezésünkre...de már a hajam égnek áll ezektől a találgatásoktól amik zajlanak a topikokba... -
Gaboman
nagyúr
-
Def26
félisten
Én is igy gondolom, viszont azt valahogy nem hizsem, hogy a HD 2950XT lenne a csúcskártyájuk, nemhiszem, hogy lenne akkora ugrás mint anno a x1800 x1900 között.
Igazából azt nem értem, igy jobban belegondolva, hogy aki vett egy HD 2900XT -t (pl.:én)
azt mi motíválja arra, hogy lecserélje egy ugyanolyan erős karira?
Saját magamról elmondhatom, hogy én megveszem, mert ATI,de mások hogy vannak ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest