- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ezt el kéne hitetned a 3870-esekkel.
ATT nem viszi fel, ha meg bios-t modolok, akkor nem lehet ezután állítani az órajelet, mindig visszaugrik a biosban beállítottra.
Ha visszaolvasod a "szénbányászokat" 3850-ügyben (tegnap), az sem éppen szoftveres, bár 3850-nél minimálisat tud az ATT. Csak sztem azon is lqrja Oblivion grafikáját, meg tudtommal pár másik játékét is. -
TomBoy1986
veterán
-
katt777
félisten
Vazze, össze kell állni 10-20 embernek, aztán valaki, aki megbízható ismerős és jár is Bécsben, rendel/vesz egy kupac 190Euro-s HD3870-et kint. Adott esetben lehet, hogy Szlovákiából is megoldható ugyanez. Máris 50k alatt van mindenkinek karija, a magyar kereskedők meg ... (a pontozott rész kívánság szerint kitölthető).
És ott is lejjebb fognak menni az árak sztem, mert most még rajta van az újdonsági felár.)
-
TazLeacher
nagyúr
Csak én olvasok itt PH!-s cikkeket:
"Már a GeForce 8800 GT debütálásakor hallani lehetett a szintén 112 stream processzoros GeForce 8800 GTS-ről. Most, fű alatt megérkezett a hazai piacra. Úgy hívják, EVGA GeForce 8800 GTS SSC 640 MB. A stream processzoroknak nem csak a számát, hanem az órajelét is megemelték, 500 MHz-ről 576 MHz-re, bár ez még mindig alacsonyabb, mint a GT-nél. A 640 MB GDDR3 memória órajele viszont megegyezik a GT-ével, 900 MHz (effektív 1800 MHz), tehát szélesebb, 320 bites memóriavezérlője miatt az új GTS ezen a téren gyorsabb a GT-nél. Figyelembe véve, hogy a GeForce 8800 GT-vel szemben a 8800 GTX sem tudott túl nagy előnyt kovácsolni izmosabb memóriarészlegéből, az új GTS-nek sem jósolunk komoly fórt. Ráadásul a pénztárnál a 105 000 forintos ár sokkal nagyobb hátrány, mint amennyit a plusz memória hozhat, igaz, erre az EVGA kártyára is 10 év garancia vonatkozik, ráadásul azonnal megvásárolható."
-
Gaboman
nagyúr
-
jani1973
tag
Mint ha észrevetétek volna mi még magyarországon lakunk
és sajna itt még a 1280x1024 is nagyon jó engem egyáltalán nem érdekel hogy 2000 felet nyomják alaszkába
nekem megfelel az itthoni szinvonal még a fizetésünk is le van maradva akkor mi az a monitor méret külömbség nekünk
-
FragMaster
addikt
-
bernyo
csendes tag
Az új kártyáknál a 256 bit széles memória kicsit aggasztó, igaz majd meglátjuk. Haveromnak egy 8800GTS 320mb-je van 320bit széles rammal. Nekem egy 2900pro-m 512bit széles rammal felhúzva 800/1000-re. Nagyjából ugyanannyit megyünk minden játékban, kivéve tedu-ban, meg coh-ban, ott eléggé elverem (kb. 30%-ot ráverek mind a kettőben, ha nem többet). Mondjuk az is igaz, hogy ez két játék. Szerintem a 2900 Pro, akkor éri meg, ha mázlid van, és xt szintre, vagy fölé tudod húzni, csak ezt sajnos előre nem lehet tudni. Ha az enyémet nem lehetne húzni, sajnálnám, hogy nem 8800GTS-t vettem, de így már jobban jártam ezzel.
Üdv.
Bérnyó
-
Az összes HIS IceQ kártyán AC hűtő van. Csak azok picit drágábbak, mint a mezei HIS kártyák, viszont nem kell hűtőt cserélni rajtuk, nem ugrik a gari.
A HIS biztosan megtámogatja az RV670 szériát valami AC hűtővel. Bár ez az R600-nál elmaradt, persze az AC nem is nagyon tervezett rájuk hűtést. Valamit tudtak, amit mi nem...
-
Gorneck
legenda
De, ha az ATI jobb lesz pár %-kal, de csak 5k-val lesz drágább, akkor lehet fogni fogod a fejed...
A hűtésüket elnézve nálam ATI lesz a nyerő, mert azé ezek a dolgok sem utolsóak...Nem biztos futná a keretből egy azonnali hűtőcserére...mert ugye nem rossz dolog a csend...persze a 3 9es Coolink nem rossz hanggal bír így sem...szal tuti elnyomná a GT csöpp ventijét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest