- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #6944 üzenetére
Valahol megértelek,igazat adok neked,de ha belegondolsz most ugyanazt kapod csak 35E Ft-al jobb áron!
Ez sem semmi! -
Gaboman
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #6849 üzenetére
Így van ugyanazt a teljesítményt kapod most mint amit a 2900XT tud,csak 60E Ft-ért kapod újonnan nem pedig 85E-ért!
-
válasz
ez_meg_emaz #6849 üzenetére
Hát, én azt mondom, hogy neked legalább 8800GT kell. De azt is nézni kell, hogy a 3870-hez még igencsak nincs normális driver...
2900XT után minimum 8800GT, mert ezek a karik nem sokkal gyorsabbak...most még...
-
válasz
ez_meg_emaz #1185 üzenetére
nem lenne semmi gond az ATI-val, ha a marketingeseik / piackutatóik és a cégvezetés csak feleannyira jó lenne, mint a mérnökeik
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1159 üzenetére
AF-fel eddig sem volt gond, az MSAA-t meg tudnia kell hardware-esen, mert a DX10.1-nek követelménye.
-
keIdor
titán
válasz
ez_meg_emaz #1159 üzenetére
Nem csak a GPU órajel meg a nagy sávszélesség a döntő...
-
leviske
veterán
válasz
ez_meg_emaz #1122 üzenetére
Az ATi-nak volt elég ideje változtatni a RV670-en, főképp, ha képesek voltak kidobálni a már legyártott HD2950-eket (annó volt egy kép szeptemberben gyártott HD2950-ről), akkor szerintem változtattak egy kicsit rajta.
(vagy is gondolom én)
-
korcsi
veterán
válasz
ez_meg_emaz #1112 üzenetére
Ezek videókártyák, nem részvények, hogy kereskedni és "keresni rajta" kelljen vele. Játszatok azt kész.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Senki sem hülye azért ezt tisztázzuk,ilyen jellegű hozzászólásod sehová nem való főleg nem ide a PH-ra ugye megértettél!
Normálisan szavakat használj jó!!! -
leviske
veterán
válasz
De én most spec a GTX-ről beszélek.
Azt pedig csak a GTS fogja előzni...
Amugy azt magyarázom, hogy a GTX-nél nem létszükség a váltás, mert attól még jó kari maradt...Akinek meg már megvan 1éve, annak ugy is ledolgozta azt a 25k-t, amit veszt rajta, ha eladja.
-
Interceptor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #1021 üzenetére
Végülis megértem a problémád és azt is, hogy te is átverve érzed magad.Nehéz volt kibírni de nekem mégiscsak sikerült hogy ne vegyek novemberig új kártyát.
-
rocket
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1021 üzenetére
"nv/ati atveri a felhasznalokat" tobb ilyen hozzaszolast is olvastam az elmult napokban es unalmas mar, mindenhol igy mukodnek a dolgok, a cegek erdeke a termekek eladasa es nem az, hogy ki mennyit bukik rajta, ezert is nagyon utaljak a cegek ha kiszivarognak infok NDA lejrarta elott, mert most pl. a megjelenes elott kiszivargo 8800gt teljesitmeny infok varakozasra kenyszeritettek embereket akik mondjuk 8800gts-t terveztek venni, ami ugye nem jo az NV-nek es partnereinek mert a g80 keszletektol szabadulni kellene.
Internet segitsegevel lehet elore latni valamilyen szinten, igy idoben ellehet adni termekeket kisebb bukoval, megveszel valamit akkor benne van a lehetoseg, hogy masnap sokkal jobb termek jon olcsobban. -
keIdor
titán
válasz
ez_meg_emaz #954 üzenetére
Nem én beszéltelek le...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #966 üzenetére
Kitartunk.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #968 üzenetére
Félreérthetöen irtam le.
Az elözöt ugy értettem hogy term pár luzerre számitok. Nemszokásom de nemtok mit tenni ien helyzetben. -
Dare2Live
félisten
válasz
ez_meg_emaz #962 üzenetére
Pénteken már volt 3 8800GT tesztünk meg már pár nemolcso boltban pl ebolt is feltünt a 8800Gt 58-61K között.
Innen meg aki körbenéz vásárlás elött az új 8800GTS-2900ért nemad 55Knál többet. Mind messze gyengébb mint a 8800GT. Használtban vonj le még -15%. És máris megkapod mennyiben mennek ezek a karik 47-50K. De adtak el ma 8800GTSeket 45Kért is.
ergo nem majd buksz hanem már buktál,
persze lehet jön egy überluzer aki ad 65Kt a karidért amikor 58K boltban a tiednél messze gyorsabb 8800GT -
leviske
veterán
válasz
ez_meg_emaz #964 üzenetére
Én most a saját hozzászólásomat javítottam, mert nem engedett már szerkeszteni.
MOD: nem szoktam mások hsz-ba belejavítani, mert mindenki hibázhat, én is, ők is.
Aki meg egy helyesírási hiba miatt nem tudja elolvasni, az magára vessen. -
leviske
veterán
válasz
ez_meg_emaz #959 üzenetére
"Én nem tudom felfogni, hogy miért akarod cserélni. Amugy két esélyed van, eladod most és vársz az ATi-kra és akkor döntesz, hogy GT vagy az új HD-k..... vagy pedig vársz kari környékéig (felmegy mindennek az ára) és eladod akkor.
Amugy szvsz most még felesleges lecserélned a kártyád..... alig lesznek gyorsabbak az újak, és te azért csak kiadtad rá azt a pénzt amit kiadtál. Tehát számodra megért annyit. "Ezt írtam.
laci666: Az új ATi-kig és az új GTS-ig nincs késő, mert XT egyelőre még mindíg az ATi csúcskártyája. Na meg alapból az XT-nek neve van szerintem, szal többet ér, mint egy PRO- amit viszont 40-50ért fognak vesztegetni.
#962: 75k aladt meg ne hidresd.
-
laci666
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #957 üzenetére
Hát nem tudom hogy én a hejedbe eladnám e a 2900XT.
Rövid töprengés után arra jutottam hogy nem.Habár nem tudom mit tud a kártyád de én a karimmal vigan elvagyok még egy darabig bár kitudja meddig.
Én is tavaj ilyenkor 75-ért vettem az 1900XT-met szvsz annyit buktam már VGA-kon hogy már egy PS3 ki jönne belöle lazán.mod: de ha cserélni akkarod akkor most kell lépned bár már lehet késő.
-
leviske
veterán
válasz
Ha ugy döntöttél eladod akkor viszont ne várd meg az új ATi-kat szerintem és feleslgese tesztet is várni, mert attól mág a XT mögötte marad a GT-nek, mert a GT újabb technologia. Add el most, még eltudod jópénzért és a pénzel a kezedben várd meg a tesztet meg az ATi-ket. Veszteni nem vesztesz vele.
#957: ugye tudod, hogy te Bruttóért adod el, ami viszont több?
(ha tudod és azon akadtál ki akkor elnézést
)
-
laci666
senior tag
válasz
ezaz hogy még csak pletykák vannak semmi kézelfogható
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #792 üzenetére
Te tudod mit csinálsz,én biztos hogy megvárom a januárt hacsak nem lesz az R670 akkora csoda,mert én már az R680-at várom igazán az lesz az ATI-nak a felsőkategória és ő januárban érkezik addig meg simán elvagyok a 2900XT-vel!
-
leviske
veterán
válasz
ez_meg_emaz #788 üzenetére
Én nem tudom felfogni, hogy miért akarod cserélni. Amugy két esélyed van, eladod most és vársz az ATi-kra és akkor döntesz, hogy GT vagy az új HD-k..... vagy pedig vársz kari környékéig (felmegy mindennek az ára) és eladod akkor.
Amugy szvsz most még felesleges lecserélned a kártyád..... alig lesznek gyorsabbak az újak, és te azért csak kiadtad rá azt a pénzt amit kiadtál. Tehát számodra megért annyit.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #788 üzenetére
Szerintem ne cseréld le az XT-t 8800GT-re!
Lassan itt lesznek az új ATI-k érdemes lesz megvárni őket.
Ha meg csalódást okoznának akkor még mindig eldöntheted mit is csinálj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest