- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #16974 üzenetére
No, akkor érvénytelen a #16973-as hsz (modni már nem lehetett), mielőtt vki hülyének nézne, miért írok olyat.
-
Bundás22
őstag
válasz
Foglalt név #16972 üzenetére
lehet hogy igazat mondott, kicsit jobban finomhangolta az oprendszerét mint te ennyi
valaki 2900pro-val@780mhz ultra grafikán 40 fps fölött kapott 1680-ban xp alatt(2 beállítás high-on)
meg lehet csinálni
3850el 1920 highban játszható a játék mondjuk ez túlzás, sztem rosszul emléxel
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #16972 üzenetére
Játszható az 3800+-on és 6600GT-n is.
High alatt lévő beállításokkal.
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #16955 üzenetére
Előbb-utóbb csak megnézi valaki pl. egy 8400-zal 4 GHz felett. Mondjuk, aki éppen konfig-ügyben kért tanácsot.
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #16952 üzenetére
Akkor bőven jó lesz nekem még ez lap- és procicsere után is.
-
KiriK
tag
válasz
Foglalt név #16923 üzenetére
A memo nem bír többet? 3DMark nem szokott kiabálni miatta, nekem 1100on is megy. Mekkora feszt hoztál össze?
Nekem is ez a GPUfreki a célom, csak még a biosmod kell. Talán holnap. -
pisti
őstag
-
MaSzKa
senior tag
válasz
elég szép 1 hd3850-től ez
nekem max 12000pont
-
P00By
nagyúr
válasz
Az XPs hátteredet nyugodtan atküldheted püben
Na komolyan plz
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #16875 üzenetére
Márkafüggetlen, de majd hexeditorral is bele kéne nyúlni, mert vhol eltárolja az alap értékeket, azaz olyan, mintha 2x kéne beírnod. A másodiktól függ pl a CCC csúszka is. 38xx Bios Editor-al csak az elsőt tudod állítani, ezért maradt ott a 770-es limit.
-
floxet
tag
válasz
Foglalt név #16636 üzenetére
nekem asus 8800Gtx voltés nem volt vele para. igazából msi-t nem ismerem.... szóval más is felszólalhatna bátran, hogy ha egy sima asus és egy oc verziós MSI x2-esről van szó akkor ki melyiket ajánlaná
thx -
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #16636 üzenetére
Lehet, hogy kifogtál egy rossz darabot.
De azért szerencsére nem ez az általános. -
rumkola
nagyúr
válasz
Foglalt név #16631 üzenetére
ÁNUSZ
-
Pala
veterán
válasz
Érdekes, nekem volt már néhány Asus VGA-m és egyikkel sem volt soha semmi gond. Sőt a 6800LE az egyik legjobb vétel volt anno tőlük. Biztos vannak gyengébben sikerült szériák is, de azért nem szabad ennyire leírni.
-
floxet
tag
válasz
értem. thx.
akkor a feljebb említett MSI oc verzióját vehetem bátran? -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #16459 üzenetére
Tényleg vége, most már minősítsék magukat az értetlenek.
-
pisti
őstag
válasz
Foglalt név #16459 üzenetére
Ha valaki itt a topikban ír nekem, akkor engedtessék meg, hogy a választ és a részemről lezárást is had tegyem megy ugyanitt, így fair nemde?
-
Flow
senior tag
válasz
Foglalt név #16396 üzenetére
Nem hiszik el... Micsoda népség...
-
dokar
addikt
válasz
eldőlt a 8-as
mutasd már, hogy hol satíroztál -
aeroxr
tag
válasz
Nem rossz, de nekem már 3d mark99-ben is ennyit hoz.Alapon.
-
bajusz15
senior tag
válasz
LOL
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Foglalt név #16373 üzenetére
Na közben mar en is kitöröltem a csipat a szememböl es mindjart 2 dolog is feltünt... az egyik 05-ös teszt pl...
Mindenesetre brutal, hogy ennyit megy a kartya, en mar annak is örülök, hogy a 800-at viszi az enyem, de mostanaban feltünt valami: minden game alatt stabil orakon keresztül, egyedül csak a Hellgate-nel all le neha a driver aztan jön is vissza- a kartya termeszetesen nem melegszik 55c° föle meg akkor sem...
erre valak magyarazatot?
STALKER, FEAR, Tabula Rasa, Quake 4, gond nelkül megy, csak a Hellgate nem, ha huzom a kartyat, nem ertem -
zso73
veterán
válasz
Foglalt név #16369 üzenetére
Jól odavágtál a lovak közé.
Szép!
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #16369 üzenetére
ekkora geek, hajnali 2-kor kockázik
jó, akkor mutasd meg hol satíroztad és mennyi lett a fesz
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #16356 üzenetére
hogyan sikerült eddig felrántanod a GPU-t?
voltmod? feszemeléses BIOS? -
Larry303
addikt
válasz
Foglalt név #15305 üzenetére
alapon bírja is, de szegénynek 260at le kellett adnia, szal a quad tuning elmarad....
-
Larry303
addikt
válasz
Foglalt név #15301 üzenetére
az már rá van dugva a lapra viszont, a tápomból jött egy másik is...
mind1 rádugtam 2 6tűst és ,ost már arról írok...
a quadot visszavettem alapra, nehogy a 450es corsair kilehelje a lekét...szal most jönnek a tesztek alapon, megnézem mennyit zabál aztán ha belefér visszakapja a quad is a magáét... -
P00By
nagyúr
válasz
Foglalt név #15204 üzenetére
Látom, mindenhol manipulálod a tudatalattidat
Egyébként, szép eredmény. -
dokar
addikt
válasz
te hogy kaptál ilyen jó eredményt vista alatt?
gyúrós háttér besegített? -
Kelvin
őstag
válasz
Sajnos én nem látom,h mennyi a te gpu-d
Csak azt,h 50-es a karid.A különbség ezért ekkora(főleg ha a procit is levonjuk)Amúgy ez egy egésséges húzás a karinak.900-on is szépen megy mert gyárilag emelt biosban a fesz.
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #15185 üzenetére
jaja, belül UV reaktív zöld.
vajon honnan tudtad? -
CimbiX
aktív tag
válasz
Foglalt név #15174 üzenetére
Ezt hol tudom egnezni? Everest nem irja ki, CCC-t meg nem hasznalok, nem szeressem
-
gjoe
addikt
válasz
Foglalt név #15173 üzenetére
Tudom hogy ki lett tárgyalva, de neharagudj hogy reagálok lehurrogásokra.
Az előző hozzászólásom másnak szólt. -
tomcat33
tag
válasz
Foglalt név #15085 üzenetére
Probáltam abban is. Ugyan ez a hibaüzi.
-
tomcat33
tag
válasz
Foglalt név #15078 üzenetére
Egyszerűen el sem indul. Cannot detect low level driver
-
tomcat33
tag
válasz
Foglalt név #15074 üzenetére
Akkor nem értem , hogy a 64biten nekem mért nem müxik?
-
tomcat33
tag
válasz
Foglalt név #15067 üzenetére
Az ATT az én gané Vistamon sem müxik. Te melyiket használod ? 32 vs 64 bit? Viszont a Riva már müxik!
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #15067 üzenetére
melyik verzsön?
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #15048 üzenetére
tényleg ez a fránya ccc csak 770-ig engedi
az atitool pedig nem indul ezen gané vistán
-
tomcat33
tag
válasz
Foglalt név #15037 üzenetére
Nekem csak bios csere után engedte 770 fölé húzni.
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #15037 üzenetére
nem megy 770 fölé?
btw nálam full inaktív az overclock ccc-ben.
ezért inkább rivatuner-el lövöm be. -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #14476 üzenetére
Akkor mégiscsak érthető voltam.
Egyébiránt nem szépségről volt szó, hanem játszható sebességről. Sztem minden beállítással kb. Crysis-nek fog kinézni.
-
diablo1984
veterán
válasz
Foglalt név #14316 üzenetére
jóhogynemmár leugatsz! a rivatuner régi a karihoz, driverét nem ismeri fel, ezért cigány a ventiszabályzása! az atitool megint!(és nemcsak vista64 alatt)
vga-t csak nemadnak úgy ki, hogy aszr a biosa, mert azt nem szokták csak úgy egy kávé mellett frissitgetni! még alaplapit igen, de vga az esetek többségében 1 biossal éli le az életét! lehet biost buherálni, és azzal egy fix értékre állandósitani a ventit, de szerintem inkább a hőfokszabályzásank több értelme lenne!
és tényleg hagyd már más leugatását, mert tényleg baromságot irtál, megha mág úgyis lenne, akkor is miközöd hozzá? inkább kövesd a topicot, szivj el egy cigit, vagy mennyé tv-zni!
-
horux
csendes tag
válasz
Foglalt név #14316 üzenetére
tnx, este megpróbálom, de izgi
-
diablo1984
veterán
válasz
Foglalt név #14269 üzenetére
megcsinálja helyettem más, én meg kivárom! úgyis ha meglesz az s1-es, akkor indul be az igazi buli!
katt77: akkor az msi mégkevesebbet kap? mert az egyik bios 1,3, a másik 1,327V-ot adna neki...
-
pisti
őstag
válasz
Foglalt név #14218 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy azt honnan veszed, hogy a Chieftec gagyi. Itt valamit nagyon félrenézhettél, mert ott van a helye abban a listában amit írtál. Sőt arról a listáról kissé lelóg a Zalman meg az Enermax, árban azért kissé "erősebbek" már ebben az 500W+ kategóriában, mint mondjuk az FSP, a Chieftec vagy a Corsair.
Itt nézd meg, hogy mely tápok szerepelnek az ajánlottak között, meg fogsz lepődni, ott van köztük az 550W-s Chieftec is (GPS-550AB_A). -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #14122 üzenetére
Az programozás függvénye. Ha nem csinálják meg rendesen, nehéz mérni.
-
lacka1111
tag
válasz
Foglalt név #14105 üzenetére
nincs meg már sajna
hol lehet letölteni? demo is elég? -
poted
csendes tag
válasz
Foglalt név #13317 üzenetére
Oké biost már találtam de honnan nyomassam win alol vagy flopy, milyen progival csináljam ati winflash jó?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Foglalt név #12382 üzenetére
Na, ez a barkácsosdi nem használt szinte semmit. Idle-ben -20fokot jelent, de tuningolva+terhelve ugyanúgy 75-80 körül van /miközben a gyári venti 25%-on megy és a vinyóventi is csak 5V-ot kap/.
Tuning is maradt 760/~1100 körül. -
ttt1
őstag
válasz
Foglalt név #12382 üzenetére
Az én Asusom 43 terhelve ,szal nem tom kell-e viz alá rejteni.(a többi cuccom nekem is vizzel va nhütve, cpu és nb, jah és nem lett hangosabb a rendszer).
-
papi77
addikt
válasz
Foglalt név #12370 üzenetére
köszi szépen,elmentettem.megmondanád,h mit is kell ezzel csinálni???please...
-
papi77
addikt
válasz
Foglalt név #12336 üzenetére
kérném szépen a linket.lécci...
-
dokar
addikt
válasz
még nincs meg a karim, de jöhet a link, vagy küldd át msn-en
-
szitaati
aktív tag
válasz
Bár nekem nincs (még
) ilyen karim, de mért nem osztod meg velünk?
-
varga911
senior tag
válasz
Foglalt név #12269 üzenetére
Szia,
Univerzál blokk tökéletes rá. A memóriák soha nem is igényeltek vízhűtést, bordát rájuk azt elvannak magukban. Fetekre is bordát tanácsos. (Én valószínüleg egy P4-es hűtő bordáját fogom feldarabolni.)
Vmodot mért nem csinálod meg ceruzával?
Nem kellene biossal vesződnöd.
Üdv.
-
blst
tag
válasz
Foglalt név #12241 üzenetére
Érti a fene ezt
[link]
Mondjuk még igy se vagyok vele teljesen megelégedve(mehetett volna még 1 kicsit feljebb)
-
blst
tag
válasz
Foglalt név #12241 üzenetére
7.12
a procit kipróbálom kicsit lasabban mert 3,2 csináltam már 3DMarkot és az 12e felett teljesített
-
Thrawn
félisten
válasz
Foglalt név #12220 üzenetére
És ez így is van
szerk: nem én voltam aki állította, én csak tapasztaltam -
Bali27
addikt
válasz
Foglalt név #12208 üzenetére
Nem csesztem el semmit.. nekem a max az a High , mivel dx9 meg Xp alatt használom. Szal minden highon egyedül az AA van kikapcsolva 1280 ban 30-40 fps...alapon
-
Goliath8
csendes tag
válasz
Foglalt név #11603 üzenetére
Egy dolgot felejtessz el, nem mindeggy, hogy pl. crysist dx9 vagy dx10 alatt játszod, mert bizony nekem sp1-es vistán c2d6750-el minden maxon, kivéve aa, az 0, és gyönyörűen fut.
Ja és az nvidiának szerintem rosszabb a képminősége (effektek, fénykezelés stb.) -
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #11567 üzenetére
No igen, de nyílván más lenne a helyzet egy 512-es 3850-essel.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Foglalt név #11564 üzenetére
Így van hangosabb de nem annyira hogy zavaró legyen.
És 780-800Mhz-et is tudnak ezen az órajelen hozza a 2900XT feletti teljesítményt ami gyorsabb mint egy 3870 hát 33E Ft-ért tehát nem kérdés mit kell venni. -
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #11564 üzenetére
Sebességben hogyan viszonyul a 2900Pro a 3850-hez? Neten nem találtam összehasonlító tesztet.
-
Csaby25
őstag
válasz
Foglalt név #11214 üzenetére
Koszi a tanacsokat!
Amugy tudom hogy van kulon topic, csak gondoltam, "megkockaztatom itt is a kerdest" -
pisti
őstag
válasz
Foglalt név #11213 üzenetére
Pontosan, csak téped a szád és nem teszel le semmit az asztalra.
Támaszd már alá úgy mégis valamivel az álláspontod, konkrét eredmények, tudod. Tesztek, mérések.
A levegőbe beszélést, meg a felesleges szájtépést meg inkább hagyjuk. -
pisti
őstag
válasz
Foglalt név #11170 üzenetére
Most nem azért, de ezeket a baromságokat olvassátok vlhol vagy megálmodjátok?
Ebben a hangnemben az óvodás haverjaiddal beszélgess, ok?
Különbség van, mérhető. Rengetegen megtették.
Kicsit nézz körül a neten, netalántán mérj magad is. Ne csak a levegőbe beszélj, hülyeségeket.Mindezt kioktató hangnemben, röhej.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Foglalt név #11171 üzenetére
Csak ha azzal a beállításal kap 27FPS akkor egy durvább beállításnál nagyon leesne neki,procika kicsikét kevés a karinak.
-
rento
őstag
válasz
Foglalt név #11141 üzenetére
hát most majd kiderül, kedden jön a 8800gt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Foglalt név #11108 üzenetére
Gondolom Te nem csak 2.1V-ot tudsz adni a ramoknak
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Foglalt név #11102 üzenetére
Milyen lapod/ramod van? Amúgy meg kabbe
-
dunc
nagyúr
válasz
Foglalt név #11068 üzenetére
elöször huzd fel 100% ra alakalmazd,majd a kivánt értékre és alkalmazd,akkor nem úgrál el.
-
papi77
addikt
válasz
Foglalt név #11042 üzenetére
nekem is igy volt,de, ha fixre állítod,akkor először alapon(25%)apply,utána állitsd a számodra +felelő értékre,és apply!
így működnie kell...
-
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #11059 üzenetére
Lehetséges...mindenesetre amennyire körbenéztem a driverben, többféle mintavételi eljárás közül is lehet válogatni az AA opcióknál
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Foglalt név #11028 üzenetére
Találtam egy tesztet, ahol Phenommal meg Crysis hotfix-szel tesztelik a 3870-et meg a 8800GT-t, és elfelejtettem belinkelni, most meg már nem is találom.
-
papi77
addikt
válasz
Foglalt név #10946 üzenetére
bocsi.ATITool-ban is lehet szabályozni a ventit.
-
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #11024 üzenetére
Huh, hát annak pedig lazán bírnia kéne.
Valami egyéb dolog kavarhat ott be, mert nekem gyengébb procival sem produkál ilyet. (igaz én csak 1152x864-ben játszom) -
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #11021 üzenetére
Az már tényleg fura. Nekem 4-5fps-t esik fordulásnál, de utána visszaáll azonnal.
Az objektumok minőségét érdemes közepesre venni, ha netán highon van.mod: a 2 giga ram tuti nem kevés se 3dmarkhoz, se Crysishez; én is néztem ennyivel és nem tapasztaltam ilyen belassulásokat.
Milyen procid van?
-
Pala
veterán
válasz
Foglalt név #11017 üzenetére
Crysisnél mindenképpen esik az fps, amikor hirtelen fordulsz (főleg ha egy jó nagy nyílt terepre fordulsz rá). Ismerősömnél Q6600 + 8800Ultra + 4giga ram mellett is csinálta, bár a játék nem akadt, de fordulásnál, sőt egyáltalán bármilyen mozgásnál is leesik kb. 5-tel az fps. Úgy látszik ez ilyen.
A 3Dmark06 firefly forest nekem csak az elején fut 40 körül, de utána már alulról szagolja a 30-cat végig.
-
tasselhoff
tag
válasz
Foglalt név #10998 üzenetére
DVI kábelel van összekötve de a régi 1900gt-nél is az volt és ott ment 75Hz a monitor ezért nem értem mi lehet a gond.
-
tasselhoff
tag
válasz
Foglalt név #10968 üzenetére
Nem luxus de nem segített a dolog továbbra is 60hz
-
papi77
addikt
válasz
Foglalt név #10942 üzenetére
miért ne működne
nekem igen(valamit elszúrtál a beállításnál)
-
pisti
őstag
válasz
Foglalt név #10810 üzenetére
[OFF]Kutyus világképe lehet nem gyerekes, de a témára kiterjesztett általános tapasztalatokon alapuló sokszor alaptalan és érthetetlen véleménye, számomra gyerekesnek hatott.
Ráadásul az egész vélemény kifejtés pontosan azt támasztotta alá amit én elkezdtem kifejteni, mégpedig, hogy az emberekből manapság egyre inkább hiányzik a kompromisszum készség.
Crytek-nek valószínű alkalmaznia kéne egy pszichológust is, mert sajna az ilyen gondolkodású embereket csak úgy lehet kielégíteni, ha eleve csak azokat az engine által renderelhető minőségi szinteket teszik elérhetővé a játékban, amiket szépen visznek az éppen aktuális HW-k is . Merthogy nekem nagyon úgy tűnik, hogy próbáltak létrehozni egy olyan engine-t (szerintem sikerrel) amit sokáig használhatnak majd a jövőben is, viszont nem találták el - a maximalista emberek igényeit figyelembe véve - a maximális grafikai minőség beállításokat játékuk első epizódjához.A játék rövid ez tény. Az sajna az epizódosítás következménye. Ez egyrészt jó, mert már tavaly novemberben játszhattunk Crysis-t, másrészt rossz a rövidség miatt, meg a korai megjelenéssel járó egyéb bajok miatt.
A hangulata pedig teljesen szubjektív, ezen abszolút felesleges vitázni, meg belemagyarázni.
Annyit azért megjegyeznék, hogy 2 azaz kettő darab fegyverhez legalább, szokott lenni lőszer; FY-71, Shotgun, Submachine gun ezekhez bőven van többnyire, SCAR-hoz is van néha, ahol kell Rocket Launcher-hez, Sniper Rifle-hez, Gauss gun-hoz vagy a Gatlinghoz. Szóval azért van ott fegyver sokféle, még lőszert is lehet találni. Nameg sokszor fegyver sem kell, elég a puszta nanosuitos kéz, vagy a kábító lövedék.[/OFF] Johh ez itt eddig off-ban van, hogy miért nem működik rendesen az meg talány...
A párhuzmosítás már a múltban is a jövő volt.
Amennyire tudom már az MMX meg SSE utasítás készletek is erről szólnak/tak. Nameg a GPU-k is. Amióta pixelek százezreinek/millióinak kell képkockánként kiszámolni a színét, azóta gyúrnak a párhuzamos számolásra. Jó persze te nem így értetted.
Egyszerűen túl gyorsan nő a számításigény, és nem éri meg vagy talán nem is lehet annyi tranzisztort egy lapkára zsúfolni, hogy az egymagos megoldás mellett maradhassanak.
A körítés fejlesztését csinálják folyamatosan, reméljük el is érnek egy magasabb szintet a közeljövőben. Addig is érdemes megszavazni az ATI-nak is a bizalmat, az egyszereplős piac egyetlen fogyasztónak sem jó szerintem. -
keszegduda
őstag
válasz
Foglalt név #9502 üzenetére
Hitelesség kedvéért:[link]
-
keszegduda
őstag
válasz
Arra én is igencsak kíváncsi lennék, az első pályán még elhiszem -talán-, de utána már igencsak hervad, sokan panaszokdtak, hisz olvastam a Crysis topikot, sírtak a GTX/Ultrások elhiheted...
-
lacafaca
addikt
válasz
na azér azt megnézném
-
varga911
senior tag
válasz
Foglalt név #7974 üzenetére
Az egy dolog hogy most minden elmegy, de az emberek többsége nem engedheti meg magának hogy 4-5 havonta grafikus kártyát cseréljen, és ezért az 512MB-os időállóbb, már amennyire hardvernél lehet ilyesmiről beszélni.
Mod: Nem 22" wideom van, hanem egy 21"-es monitor ami 2048x1536-ig mindent tud, ki tudom tesztelni mi hogy megy, milyen felbontáson.
-
Alpachino
veterán
válasz
Foglalt név #7982 üzenetére
Azért minden 3.-ban, az egy kicsit túlzás
Ha lesz időm akkor végig olvasom az egész 7891 HSZ-t
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Foglalt név #7324 üzenetére
Én csak azt írtam, amit tapasztaltam...miért írnék valótlant
Munkámból adódóan nem egy, nem két hardwer megfordul a kezeim között, szóval van összehasonlítási alapom. Nálam ezek mennek, így mennek, pont. Crysis-t nem próbáltam, nem vonz, de hallottam, mennyit eszik, ha medium elmegy, én már kiegyezek vele, már ha felrakom. Nem tudom, miért hihetetlen, amiket írtam. Crysis-t nem is említettem, mégis mindenki azzal jön, meg 3DMark - valaki találóan írta, hogy "nem játszom 3DMark-kal" - ergó nem érdekel, mennyit kapnék benne. Most tényleg, nem cseszegetés végett, de Te is hozod a Jericho-t...dunsztom nincs, hogy megy, mert még nem volt szerencsém hozzá, de elhiheted, hogy ha medium-on is akadna, azt is beírnám, hangsúlyozom, amiről nincs tapasztalatom, abba nem kontárkodok bele, csak a tényeket írom, aki meg kételekdik a szavhihetőségemben, az magára vessen. Arról nem is beszélve, hogy nagyban függ egy játék sebessége a többi összetevőtől is...egy cerkán nyilván nem hasít
Nekem sincs atomerőművem (4600+ X2 kicsit húzva + 4x1GB Geil egy ASUS M2N-E lapban), nem rossz, Nekem megfelel, elősorban nem játszom a géppel, hanem Photoshopra használom, nem véletlen a 22"-os moncsi sem, nem játékra vettem, de ha már játszom, ekkora felbontáshoz nem elég egy 8600GT (volt olyanom is, jó kari, de 128bit, ennyi), azért vettem meg ezt...nekem 39K-t megért, akinek nem, az vegyen 8800GT-t, ami egy-két dolgot elfelejt lerenderelni - ergo ezért gyorsabb, THX, nekem a képminőség fontosabb - aki már látta ua. a gamét a két karin azt tudja, miről beszélek
u.i.: amúgy sztem nekem is a procim a leggyengébb láncszem
-
vazzz
őstag
válasz
Foglalt név #7290 üzenetére
Mod: Nyugodtan töröltessétek, amiket írtam, nem sértődök meg, legalább nem gyűrűzik a hülyeség tovább
-
Myers
senior tag
válasz
Foglalt név #7138 üzenetére
Foglalt név, m4rc!
Kössz a gyors reakciót!
Nem tudom, milyet rendeltem. Majd meglátom, hogy lesz-e hozzá doboz
Egyébként bárhol lehet ilyen átalakítót venni? -
0Li
senior tag
válasz
Foglalt név #7017 üzenetére
Én most raktam xp-t és akad mint az állat a menü (játék közben nem). Az nvidia meg az intel logo introja is kuvvara szaggat. 7.11driver
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Foglalt név #6921 üzenetére
Hol? Link?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Foglalt név #6904 üzenetére
1680x1050-ben kell, hogy elfusson minden
szerk: "egy 40eFt-os 3850/3870"
3850 40K+
3870 60K+ -
Gaboman
nagyúr
válasz
Foglalt név #6904 üzenetére
Azért valamivel jobban megy rajta!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Foglalt név #6901 üzenetére
Hát ha elcsípek egyet használtan 80 körül, akkor nem fogok sokat gondolkozni a dolgon
-
Speed®
titán
válasz
Foglalt név #6567 üzenetére
Sry, hogy így későn reagálva, de többszörösen baki
Első kör: XPs drivermóka, simán helyrehozhattad volna csökkentett módban.
2.: XP alatt a 3Dmakit -nosysteminfo paraméterrel kell indítani az új karikkal
vagy feltenni hozzájuk a futuremark oldalon fellelhető kis patchet
3.: Vistát teszel fel és nem hotfixes drivert, amivel normálisan megy a Crysis
4.: ugyanezen driverrel 1680x1050ben High beállításokon szeretnél játszani..
5.: ezek után azzal jössz, hogy a 8600GTnek bezzeg hogy ment..gyalázat
Ötletek: vista alatt 7.11le, Hotfixes driver fel. XP alatt 7.11 tökéletes, hajrá.
A vista alatt tapasztalt órajeles szívásod okát nem tudom, bár de!:TFT -
Birsinator
tag
válasz
Foglalt név #6567 üzenetére
3DMarkhoz, patch kell, hogy a splash screen-en ne fagyjon ki. Nekem a Sapphire 3870 Full-hoz adtak teljes 3dMark06-ot és volt a papírtokon egy kis matrica hátulján, hogy a következő... linkről szedjem le a patch-et ha nem akarom, hogy kifagyjon a spalsh screen-nél (egy dll-t kell lecserélni). Nézz körbe a neten, hogy pontosan mi kell, én a pontos linket csak késő este tudom kipakolni ha kell, mert akkor leszek gép és net közelben.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #6585 üzenetére
Valószinű a catalyst hülyült meg. Kézzel átállítottam az órajeleket 700/1000-re és dobott 9669 pontot a 3dmark. Mindjárt ránézek a játékokra
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Foglalt név #6585 üzenetére
az a 432 MHz nekem nem igazán tetszik, annak ott 300-nak kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest