Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
válasz
tasselhoff #11020 üzenetére
Melyik játék ez?
-
Foglalt név
addikt
válasz
tasselhoff #10996 üzenetére
DVI kábelen van összekötve? Mert akkor szerintem ne reménykedj másban, mint 60Hz
Ha analóg és crt, akkor nem szóltam, csak jó lenne ezeket pontosítani és akkor nem vaktában lövöldöznénk... -
Pala
veterán
válasz
tasselhoff #10992 üzenetére
Próbáltad már kivenni alul a pipát? (reduce DVI frequency.....)
Interceptor: 2700MHz-nél hal be a proci. Mármint, rendszertelenül újraindul a gép, nagy terhelés alatt kikapcsol. Gondolom itt már fesz-emelés kéne, én viszont azt nem akarom, így most 2640-en stabilan fut.
-
Pala
veterán
válasz
tasselhoff #10990 üzenetére
Tudsz linkelni egy képet róla?
-
Pala
veterán
válasz
tasselhoff #10987 üzenetére
ilyened tuti, hogy nincs?
-
Pala
veterán
válasz
tasselhoff #10983 üzenetére
monitort drivert érdemes még felrakni, ha van hozzá..
De nem értem, nekem ugyanezt a problémát az általam felvázolt módszer megoldotta, legalábbis utána lehetett állítani a frissítést! -
Pala
veterán
válasz
tasselhoff #10981 üzenetére
Közvetlenül a display options alatt nincsen ilyen?
esetleg az Ati Tray Toolsban a display menüpont alatt a settingsnél van egy olyan gomb, hogy ddc, ott is ugyanezt lehet állítani.
-
mizol
tag
válasz
tasselhoff #10976 üzenetére
Ha az EDID checkbox-át kicsekkolod, akkor lehet állítani a max. értékeket.
-
Pala
veterán
válasz
tasselhoff #10972 üzenetére
A Catalyst Control Centerben a a monitor propertiesnél a az attributes alatt alul vedd ki a pipát a Use Extended.... blablabla alól és állítsd be manuálisan a monitorod által bírt maximum felbontást és maximum frissítést.
Nekem is ugyanez volt a gondom mint neked és a fenti művelet megoldotta. Emellett még mindenképpen javallott az ati tray toolsban a refreshlockot bekapcsolni (!!!) -
mizol
tag
válasz
tasselhoff #10972 üzenetére
CCC-ben próbáltad a Monitor Properties->Attributes-ban a Max. resolution-t 1440x900-ra, a Max. refresh rate-t 75Hz-re tenni?
-
mizol
tag
válasz
tasselhoff #10963 üzenetére
Nekem CRT-m van, és ATI karikhoz mindig használnom kellett valamilyen segédprogramot az ilyen problémák megoldására (érdekes, hogy NV driverben már régóta van ilyen funkció). Javaslom a RefreshLock ([link]) nevű programot, vagy az ATI Tray Tools-t ([link]).
(#10957) Foglalt név - valószínűleg a RivaTunert használod az oc-hez. Használd inkább a CCC-t, mert akkor alacsony terhelésnél továbbra is működik az energiatakarékos módba váltás (sajnos RivaTuner esetén nem, de ennek is meg van az előnye
).
-
Foglalt név
addikt
válasz
Kereső luxus?
Tessék...
-
ballington
addikt
válasz
monitor driverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest