- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
MaSzKa #17077 üzenetére
Egyszerű: 077 bios hűtése frankó, csak min 40%-on pörög.
077-es bios-szal nincs olyan, hogy csak 20-25% sávokban hajlandó váltani RivaTuner (mint a 071-essel, ezért ha azt visszateszed, megint csak használhatod ezt).
RT-vel felülvezérelheted a min. ventit is, nem csak a többit, a kész beállításokat majd feltöltöm, ha helyreáll a netem.
CF-höz marad a 077-es bios + a 40%-os min. venti. -
katt777
félisten
válasz
MaSzKa #16990 üzenetére
Ha hardveres videokódolást használsz, nem árt a 40%-os venti, mondjuk nálam az nem is hallható a ház hűtése mellett (pedig az sem hangos), inkább 60% felett válik zavaróvá.
Másrészt, ha pont ez a probléma, állítsd be a RivaTunert a monitorozó szabályozással 25/50/75/100-as beállításokkal (a másik nem műxik ATI karikon), és filmnézés előtt indítsd el, utána meg kapcsold ki. Ez még mindig jobb, mint bekockáztatni egy túlhevülést.
Igyexem mielőbb feltenni a 4-sávos beállítást a tesztoldalamra, de az is használható, amely fönt van, csak hagy ki sávokat. -
katt777
félisten
válasz
MaSzKa #16495 üzenetére
Így kell ezt:
www.techpowerup.com -
diablo1984
veterán
válasz
MaSzKa #15847 üzenetére
de azért mert gyárilag hülyék még nem kötelező megfőzni! nekem pl 5 perc után túlmelegedett a mag, igy szivás! atitoolal álits a ventifordulaton, mert megdöglik a mag! nekem msi 3870 OC-m volt, 857-es mag és 2718-as memótunningot is birt, talán s1-el a memó ment volna még fentebb is! zsir kari volt, de szerintem még korai ez a dx10-es vga-t venni(mint anno a geforce fx5200-as, az is hamar ganyé lett....)
-
Armando_19
őstag
válasz
MaSzKa #15673 üzenetére
3dmark 2005. Mindjárt tolok egy 06-ot is.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
MaSzKa #10722 üzenetére
Várhatóan tévedsz: wikipedia-ról:
"Later developments include a dual GPU solution to be released early 2008, the "ATI Radeon HD 3870 X2", featuring a CrossFire bridge directly included on the PCB circuitry, with one CrossFire connector for dual card, four GPU scalability. MSI and AMD have acknowledged that the Radeon HD 3870 X2 will support four card CrossFire, to reach octagonal GPU scalability. [3]" -
TTomax
félisten
válasz
MaSzKa #10241 üzenetére
Emberünknek Amd Athlon 64 X2 4200+ CPU-ja van...
erre irtam hogy erösebb kellene...
Erre TE
"minek erősebb mikor játékokba semmit se jelent szinte hogy e6550 vagy q6600"
Azt nem értem ez hogyan jött ide...vagy elnéztél valamit az adatlapján???
A fáradságot sem vetted,hogy utánnanéz mire reagálsz csak fujod a magadét....
Ja igen és a 3Mark06 arra nagyon jo hogy lásd kb ki van-e hajtva a karid...kb...ezt a "nem azzal játszol" cimü közhelyet hagyjuk... -
TTomax
félisten
kb ugyanitt járatom a procim csak nekem több fesz kell 100ponttal ha kevesbbet kapok
viszont 3400hoz már nagyon sokat kell plusszba emelni és bizony HyperTX2 ide vagy oda emberesen melegszik szépen 80 fok fölé ha Orthossal tesztelem...megvárom én a 45nm-eseket azt hiszem...csak hát addig
UI: a SM3 eredményed nagyon jo -
djadji
senior tag
Nem a VGAnak nincs hangja teeee.....
A programoknak nincs hangja..
De most vettem észre, hogy a ATI driver feltett valai ati hang-ot is.. nem is értem miért... Sztem az lehet a bibi.. Mindjárt visszateszem a régi hangdrivert.. azzal hátha..Az ucsó 100ban nem leletem a megoldást.. de keresem..
-
pcMANiac
aktív tag
-
Sickboy25
addikt
sajna nem hozatok többet mert ha tényleg nem lesz jó vmelyik én nem fogok futkározni más karijával a gari érvényesítéséhez!!
bocs!
amúgy vki a 8800 gt pár ezerrel írta többre nos újonnan a németenél is kb 40-45 ojró a vételi ára!!
215-220 a hd 3870
260-270 a hd 8800gt persze ez az átlag van sokkal drágább és olcsóbb is!!nekem kedden meglesz a hd 3870 és majd leírom a tapasztalatokat! viszont nekem lcd tvre kell és ahhoz meg bőven elég ez a kari is!!
-
Finwe
őstag
"Hammon 11 hónap alatt összesen 2db hd3850 256MB-et tudott produkálni"
11 hónapja kapható a kártya? Egyébként sztem nem itt kellene próbálkozni az eladással, másik is belinkelték, h most tudnak eladni párat de te folymatosan itt tolod az orrunk alá, h neked van és nem adod olcsóbban de azért vegye már meg valaki.
Ha valakit tényleg érdekel majd megkeres téged, ennyire nem kéne itt nyomulni az eladással.
Aki meg bizonytalan az vár, ugyanis aránytalanul drágák/pill a boltokban.Finwe
-
ktg3
őstag
mondjuk én ennyiért látok...
a középsőt tessék figyelni!VGA SAP 256MB RA HD2600XT DDR4 -T2D-X LR 27 023 Ft
VGA SAP 256MB RA HD2600XT Ultim-T2D-X FR 24 914 Ft
VGA SAP 256MB RA HD2900GT -T2D-X FR 39 358 Ft
VGA SAP 256MB RA HD3850 -T2D-X LR 37 017 Ft
VGA SAP 256MB RA X1050 -T-D-8 LR 10 271 Ft
VGA SAP 256MB RA X1650 -T-D-X LR 16 686 Ftde volt olcsóbban is csak az nem elérhető...
szal sztem kicsit borsos az az ár érte akkor is ha 512es..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest