- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
djadji #39020 üzenetére
Rájöttél, mert megmondtam (vagy nem is olvastad).
Ugyanott a válasz a másik kérdésre is. A cuccaidat még mindig nem töltötted ki. Ha megoldást vársz egy problémára, olvasd a válaszokat, a cucc-kitöltést meg nem passzióból javasoltam.
hunfatal: Már mondtam neki, mindegy.
-
TTomax
félisten
válasz
djadji #10572 üzenetére
Én tudom mi a gondod,vagyis mi történhetett.Éppen most botlottam bele magam is.Nem szabályosan álitottad le a firefoxot.Ilyenkor feldob egy ablakot,hogy folytatod-e a böngészést vagy uj munkamenetet nyitsz,na e miatt a felbukkano ablak miatt jelez hibaüzenettet a 3dmark.Nyisd ki elötte böngészöd mielött az online gombra nyomsz és akkor menni fog...
-
TTomax
félisten
válasz
djadji #10572 üzenetére
Pont ez az hogy firefoxxal megy nekem is... de valami nem engedi meg a proginak hogy a netre csatlakozzon esetleg tözfalad van-e? /halkan mondom csak,hogy egy serial minden problémádat megoldaná,mert akkor nem akar a netre csatizni közvetlen kiirja az eredményt,tippet had ne adjak hogy honnan szerezhetö be/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest