- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hello!
Erre valaki?
VAn egy Sapphire 3870-em, de a gép néha kifagy vele és 1-2szer már újra is indult (passzív hűtés van rajta). A 3DMrak06 el sem indul rajta, egyszerűen belefagy az indításba. Azt mondták tegyem fel az SP3-t (XPre) nem hiszem hogy ez lenen a gond, de feltettem és ugyanaz a hiba.
Azóta a 3Dmark-ra rájöttem hoyg kell egy peccs file hozzá, hoyg menjen .. az azóta lefut... érdekes módon még sosem fagyott bele, és sosem indult újtra ez alatt, de sima letöltéskor, telepítéskor meg ilyenek akkor simán fogja magát és újraindul. Raktam rá már rá egy CPU ventit is és akkor is ujraindul.. megőrülök tőle...MI lehet a gond? Tud valaki megoldást?
UI: jaaa.. ée SP3on kívül még valami peccs file-t emlegettek, de erre nem emléxem hoyg mi is volt. De a neten nem találok róla semmilyen infót, hogy lehet ilyen probléma..
-
djadji
senior tag
Helo!
VAn egy Sapphire 3870-em, de a gép néha kifagy vele és 1-2szer már újra is indult. A 3DMrak06 el sem indul rajta, egyszerűen belefagy az indításba. Azt mondták tegyem fel az SP3-t (XPre) nem hiszem hogy ez lenen a gond, de feltettem és ugyanaz a hiba.
MI lehet a gond? Tud valaki megoldást?UI: ha az alaplapi VGAt használmom akkor minden ok, nincs vele baj. Persze az valami vacak integrált kari..
-
djadji
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hyg mitől van az hogy a 3Dmark nem ad ki pontot? Frankón lefut (nosysteminfo-val indítva) és mikor végez és kattintok, hogy nyomuljon a netre, akkor azt írja, hgy a kapcsolat nem sikerült.. és nem adja ki a pontszámomat...
Tűzfal kiengedi.... Nem tudom mi a baj...
Egy 3870 van a gépben...
Vlakinek van ötlete? -
djadji
senior tag
válasz
Foxmulder89 #9366 üzenetére
kösz
Már csak működésre kell bírnom ezt a nyomorult gépet... remélem nam alaplaphiba, mert akkor uj lap uj CPU..
AZt meg nem bírja el a büdzsé...
-
djadji
senior tag
Köszi mindenkinek.. ezt próbáltam én is....
Sajnos miután ujratettem a Epox lap hangkártyáját (alaplapi) azótta a gép nem indul újra...
Nem tudom mia problémája.. de majd szétvet az ideg.. renélem csak valami banális hiba (kicsuszott valami vagy ilyesmi..)
De kipróbálom amit mondtatok..
ÉS a 3870 alatt miért nem megy a 3DMark? kell valami peccs hozzá? -
djadji
senior tag
Senkinek nem volt olyan problémája hogy elment a hang a telepítés után? Mitől lehet ez?
Én az ASUS driverét raktam fel, amit kaptam a VGA mellé, és ebben volt valami ATI hang eszköz amit feltett. A ATI Catalyst-ben is van ilyen? -
djadji
senior tag
Nem a VGAnak nincs hangja teeee.....
A programoknak nincs hangja..
De most vettem észre, hogy a ATI driver feltett valai ati hang-ot is.. nem is értem miért... Sztem az lehet a bibi.. Mindjárt visszateszem a régi hangdrivert.. azzal hátha..Az ucsó 100ban nem leletem a megoldást.. de keresem..
-
djadji
senior tag
Ma beszereztem egy ASUS 3870es VGA-t. a Gondom az, hogy sok programnak nincs hangja. HOgy lehet ez? nem értem....
A másik, hoyg a 3DMark nem akar elindulni. Elindítom és kirakja azt a aképet, amit mutat egy darabig.. várok, várok.. és semmi nem történik.. nem indul el, hogy kattinthassak a "bencsmárk"-ra. Van erre valami gyógymód? vagy én bénázok?UI: nincs hangja pl a Moha airborne-nak meg a CSnek se, de a WOWnak van. MI lehet?
UUI: Win XPm van
-
djadji
senior tag
Tisztázzunk már valamit. Ha SLI-s alaplapom van akkor abba nem tudok Ati kártyát2-t rakni, ha meg CFes alaplapom van (olyat még nem láttam) akkor meg a Nvidia kártyából nem tudok 2-t beletenni?
Ezt nem is tudtam...:-(
Jól tudom? -
djadji
senior tag
válasz
Gorneck #7852 üzenetére
Szerintetek megéri egyáltalán a 3870? egyre inkább úgy érzem, hogy a 3850es is majdnem ugyanazt tudja. NAgy felbontás.. sztem 90%ban max 1280ban használják a monitorokat...
Szval... 48-ért 3850 (256MB)vagy 65ért 3870? Sztem ennyivel nem ér többet...UI: hűtés nem fontos.. vízhűtést használok.. tehát tökmindegy.. ugyis le lesz cserélve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest