- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sutty66 #29007 üzenetére
Red Towerből rendeltem, ott a legolcsóbb, de a futáruk/postájuk egy mizéria. Talán a boltban. eBoltból is rendelhető, jóval drágábban. Nem linkelem, nehogy büntit kapjak, de biztosan meg tudjátok találni. Arra vigyázzatok, hogy 12 cm-esből a fogazottat vegyétek, az a legerősebb, és a legcsöndesebb, és természetesen az is leszabályozható.
Tényleg nem tudja senki, milyen jók a Noctik? Gondoltam 2 ilyet a Chillára, tuti nem melegedne 50°C-ra sem GPU-CV alatt, de hát jók és csöndesek a rajta levők is.Kelvin: Tudtam én, csak most lett rá szükségem. És ez legalább olyan hardver, amelyben nem csalódik az ember.
-
katt777
félisten
válasz
Sutty66 #29002 üzenetére
Noctua nem PWM-es, de adnak hozzá két szabályozó kábelt. Én nem raktam fel egyet sem, hagyom teljes fordulaton pörögni, úgy is halk (17 dB), és 50 m3/h a légszállítása. Direkt arra fejlesztették, hogy erős és halk legyen. Ha a nagyobb ellenállást alkalmazod, akkor nyújtja egy hagyományos venti teljesítményét, és csak 7 dB a zaja,
Na, még mindig nem tettem föl az oldalamra a Chillás teszteket...
-
szitaati
aktív tag
válasz
Sutty66 #28993 üzenetére
Szia! Én anno a 9800-amat passziváltattam (hö, még, jó, hogy nem a félévemet
) és a mai napig rendben megy. Szerintem tedd vissza az oldallapot, és állítsd be a házventiket úgy, hogy elöl be, hátul ki. Ja, és szedj le minden vga-buzeráló progit, ATT, Rivatuner, meg mittomén mik vannak, állítólag hajlamosak megkavarni a kártya 2D-s üzemmódját.
Ha ezek után is szar a hőmérséklet, próbáld meg újrapasztázni esetleg. Ha ez se segít, a ház elejében lévő ventit tedd rá a bordára gyorskötözővel, v. amivel jólesik. (én is ezt tettem egyébként az S1-el.) Annyira nem lesz melehg a házadban miatta, a karid rendesen lehűl, és nem lesz plusz venti a házban, tehát csend kipipálva.És ingyé' van.
-
katt777
félisten
válasz
Sutty66 #28986 üzenetére
Hát én már akkor megírtam itt, hogy milyen "remek" a "passzív" kártya, amikor megjelent, merthogy nincs rajta venti, az egy dolog, de te még külön vehetsz hozzá, és ha a házad nem jól szellőzik (hiába a venti), akkor azt is. Mindenesetre Noctuát javaslok, 1 db 8cm-es 10°C-kal csökkentette a házamban a hőmérsékletet úgy, hogy 2 másik 8 cm ventit még ki is vehettem, és most Chilla van a 3870-emen, amely nem fúj ki, mint a meglegebb házból anno a stock cooler. 12cm-es Nocti légszállítása 81m3/h, és halk (NF-P12). Az kell neked. Ha alap órajelen hibás a VGA-d, akkor meg gar.
Ha ATITool-t telepítettél, az lekapcsolja a 2D módot, illetve ha csinálsz benne, az sem viszi le a feszültséget 2D módban, akárcsak az ATT. Szóval ott lesz valami galiba.
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Sutty66 #16703 üzenetére
Rivatuner szerint most az alap orajelek 750/1000. Everest szerint a regi alap 720/900 van most is (A Powerplay alatt viszont 750/1000). A BIOS datumakent 10/25/07-et ir ki, ami eleg fura, mert innen szedtem a BIOS-omat: [link]
#45-ös hsz. Viszont ha monitorozom a kartyat RivaTunerrel, akkor 716/900-at jelez, ha a huzasra megyek, akkor 750/1000 a default. Akkor most hogy is van ez? -
Dubmaster
aktív tag
válasz
Sutty66 #16575 üzenetére
Ezeket a hőmérsékleteket milyen progiban látod?
Arra viszont nem egyértelmű a válaszod, hogy az általam megadott verziószámú Everest van -e a gépeden!
Viszont, amennyiben ezek a hőmérsékletek valósak, akkor ezzzel a kártyával bizony gondok vannak!!! Jobb, ha visszaviszed!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Sutty66 #16549 üzenetére
A 3850-et és a 3870-et az Everest 4.20.1264 béta vertiójától tudja kezelni!
Ez van meg neked? Ha esetleg nem, akkor el tudom küldeni, darabolva, vagy ftp-re, ha van, vagy le is lehet tölteni...
Mennyit vársz a 3DMARK06 indulására, mert nálam kb 2-3 perccel a klikk után indul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest