- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
Firestormhun #1805 üzenetére
Nem értem, ez a progi visszafelé fejlődik
-
#gab_
őstag
válasz
Firestormhun #1805 üzenetére
-
#gab_
őstag
válasz
Firestormhun #1803 üzenetére
''FEAR-nél és ompany of Heroes-nál mindig visszaveszi az órajeleket...''
nálam is -
Pipó
őstag
válasz
Firestormhun #1792 üzenetére
Nálam Omega 6.5 van fenn és a Set clock gomb gyönyörűen működik. Beállítok valamit a csúszkákon, set clock, save valamilyen profilba. Előtte persze a profilhoz el kell menteni valamilyen gpu fesz értéket, ami kiszolgálja a beállított gpu értéket. Gondolom te is így próbálkozol.
Nálam az szokott előfordulni, hogy ha betöltök egy profilt, mert játszani akarok, telejesen jól tartja az órajelekt. Amint kilépek az asztalra 2D-be, visszaveszi defaultra. Mindezt úgy, hogy a 3 D detection ki van kapcsolva. Most baszkódtam egy kicsit és bekapcsoltam a 3 D detectiont, majd ha kilépek akkor úgy állítottam be, hogy a defaultra váltson. Így legalább nem idegesít, hogy magától lép vissza defaultba. Viszont tökéletesen működik, mert 2* egymás után pontosan ugyanazt az értéket adta 3D05-ben, vagyis ha úgy indítottam, hogy eleve a magasabb profilban volt és úgy is ha maga kapcsolt fel 3D-t érzékelve. Engem egyedül a GPU hőfok (94C) idegesít 3D-ben. -
Pipó
őstag
válasz
Firestormhun #1788 üzenetére
Mijaza 24/7? Miért nem lehet nálad órajelet emelni Atitoolban? Nekem a legújabb (25.b15) van fenn és ugyanúgy el lehet profilokat menteni, mint eddig. Furcsaságokat csinál persze néha (visszateszi defaultra az órajelet).
-
#gab_
őstag
válasz
Firestormhun #1788 üzenetére
nekem is sz@r az atitool..
ATI Overdrive-al nincs semmi gond. ( csak az, hogy a max Mhz 690/800) -
Pipó
őstag
válasz
Firestormhun #1735 üzenetére
Szia! Látom V1Ultra-d van a vga-n. Nekem is van egy ilyen hűtőm, de még nem raktam fel, mert mire megjött kicsit felturbóztam a gyárit. Írnál egy-két tapasztalatot? THX. Ui:Nehéz volt feltenni?
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
válasz
Firestormhun #1526 üzenetére
Nálam egy jó darabig (no persze csak feledékenységből
) bekapcsolt állapotban volt, és ilyen jellegű problémám nem volt. Ugyanilyen kártyám van... de aztán lehet hogy a nála telepített ''szoftverkörnyezet'' (bár ''szűz'' WIN-ről beszélunk) indokolttá teszi a kikapcsolását.
-
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #1420 üzenetére
Ha fizetnenek a jatekfejlesztoknek akkor megint zsakutca a felhasznaloknak, mert akkor vagy ATi, vagy NV kartyara optimalizaljak/deoptimalizaljak a jatekot, es akkor a felhasznalok megint csak rosszul jarnak, 2 vga-t meg senki nem fog ezert tartani.
Szemely szerint jobban orulnek ha hagynak mar a jatekfejlesztok ezt a parasztvakitast amit csinalnak, es inkabb az innovativ megoldasokra helyeznek a hangsulyt,es az eppen leginovativabb hardvert vennek alapul a jatekukhoz (persze ez azt jelenti, hogy a masikat hagyak veszni, hanem abbol is mindent kihoznanak), es nem azet aki a tobbet fizeti, dehat ilyen ugyse lesz, valamibol megkell terulnie a sok gagyi jateknak, amire elkoltenek dollar milliokat, aztan eladnak 10000 darabot.
Reszemrol tema off, leirtuk pro es kontrat, innen mar csak csurni-csavarni lehetne a dolgokat, ugyis a konzoloke a jovo -
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #1413 üzenetére
Ez megint a jatekfejlesztok mentalitasat tukrozi (amennyiben a patch alatt rendes jatek patchet ertesz), es nem az ATi-et.
-
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #1410 üzenetére
Semmi baj nem lenne a twimtbp programmal, ha mar nem a konkurencia szandekos deoptimalizalasara hajazna egy ideje, mert ugye az elmult 1 evben megszaporodtak a ''veletlen'' hibak, hianyossagok.
Nem ertem mit varsz az ATi-tol, irjak ujra a jatekot? ha a jatek kodjanak ujrairasa nelkul driverbol meglehetne oldani a dolgokat nem oldottak volna mar meg? ezeket driverbol nem lehet megoldani, csak a jatek kodjanak ujrairasaval (amikor meglehetett oldani driverbol megtettek a hibak kijavitasat), inkabb a jatekfejlesztoknel kell kopogtatni evvel kapcsolatban, hogy miert is igy irjak meg a jatekot, amikor az ATi-nak nem 5%-os felhasznalo bazisa van, de megvan a megoldas nem tetszik valakinek ott a lehetoseg masik kartyat venni.
Az azert megcsavarja a dolgokat, hogy nem mindenkinel ilyenek az arnyekok az emlitett jatekokban, toca2+aa-val van par sajat tortenetem, kiderult szamomra, hogy a hivatalos codemasters allaspont (jatek nem tamogatja az ATi AA megoldasat) hazugsag volt, sokszor teljesen logikatlan dolgok is tortentek mar, aztan probald meg kitalalni mitol van, a palmat meg mindig a bethesda viszi a ''ki mekkorat hazudik'' versenyben a Oblivon hdr+aa kapcsan.
Monopoliumot nehez feltorni, csak sok penzzel lehetne, inkabb forditsak innovaciora, vagy nem ez lenne a lenyeg?
Ennek a temanak sose lesz vege, csak ha a penzehes jatekfejlesztok vegre rajonnek mirol kene szoljon ez a tortenet, ilyen meg mivel kapitalizmusban elunk(sot ez mar a vadkapitalizmus, ami szepen lassan egyre nagyobb teret nyer) sose lesz,ez van, megszokja az ember vagy megszokik -
Pietrosz
addikt
válasz
pff. Részvétem. ATi hozzáállását meg nem értem, de ez legyen az ő bajuk.
-
tyutyu1983
tag
válasz
Hello! Middle-Earth II-ben nekem is kockásak voltak az árnyékok mikor highon volt, mediumnaál nem csinálta, pedig NV-m van.
-
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #1401 üzenetére
Ezeknek a jatekoknak van egy kozos pontjuk.
-
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #1404 üzenetére
Leesett kozben, az egy demo, mutass kepeket masbol inkabb
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
válasz
Nekem nem x1900xt van hanem x850xt pe !Nem tudtam miert kockasak az arnyekok a jatekban most mar tudom es THX!A problemaddal nem vagy egyedul!
-
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #1396 üzenetére
Amit linkeltel kepet az Oblivonbol van
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
A Most Wanted-ot aláírom, ott minden ATi kártyával csúnyák az árnyékok (pontosabban kockásak). A többit még nem néztem meg.
-
-
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #1103 üzenetére
chuck driver?
-
Gomezz
senior tag
válasz
Firestormhun #901 üzenetére
Nálam fesz emelés nélkül megy az XTX 750/930 is, igaz csak a teszt ideje alatt..
-
éN79
addikt
válasz
Firestormhun #901 üzenetére
Akkor nekem még valami régebbi lehet, mert CCC auton 690/800-ra rakja, bár az is tény hogy a 3DMark 05/06 páros futtatásáig ment csak így, után OC letiltva nálam, a normál teljesítmény is bőven elég nekem.
Valaki lesse már meg nekem ha ideje és kedve engedi, milyen max hőfok fordul elő egy-egy mark alkalmazás közben. -
Speed
addikt
válasz
Firestormhun #899 üzenetére
Igen
Mieben tér el a kető a gyári húzott órajeleken kívül??
-
Speed
addikt
válasz
Firestormhun #897 üzenetére
Az újabb szériásokat is jobban lehet húzni??
-
#gab_
őstag
válasz
Firestormhun #783 üzenetére
''gyakorlatilag jó hogyha nyersz +5 fps-t''
-
AMATŐR
őstag
válasz
Firestormhun #790 üzenetére
Én semmilyen hasonlót nem tapasztaltam, nekem lényegesen jobban futnak a játékok, és szebbek az efektek.
Én is 7800GTX ről váltottam.
Nézd meg, minden rendesen van e nálad beállítva!
A far Crayban a 7800GTX el olyan pixeles volt az árnyék, hogy szinte elájultam. Az X1900as karival teljesen o.k. -
Ole
csendes tag
válasz
Firestormhun #790 üzenetére
Akkor most neked milyen karid is van,mert 7800GTX-et látok a configodba,de az ATI-t fikázod.Nekem is Leadtek GTX-em volt,most egy Sapphire X1900XTX-em és úgy vélem,hogy egy 256-os GTX-nél sokkal jobb az ATI,ja és képbeli különbséget nem vettem észre.minden Gamet 1600x1200 4XAA/16AF játszok.Nvidia nem mindig vitte már igy.
-
AMATŐR
őstag
válasz
Firestormhun #787 üzenetére
Megkérdezhetem, mivel játszól?
-
Gomezz
senior tag
válasz
Soha nem éri meg váltani
A játékok mindég le vannak maradva legalább egyel
Ez egy hobbi, sok embernek örömett okoz ha újabb erősebb gépe van, még ha nem is használja ki
De te is váltasz, mert ha nem tennéd még mindég amigáznál és nem tudnál most ide irogatni -
joshua7
veterán
válasz
Szvsz ez világos volt h nem éri meg a váltás, vagy tévednék?
-
RpPRO
őstag
válasz
Firestormhun #705 üzenetére
Nocsak, nem vesztegetted az idot, le is cserelted a cuccost? Adataidnal meg a regi van.
-
AusWolf
őstag
válasz
ATi TrayToolsban a beállításaidat el lehet menteni profilként és így egy katt és más órajelek, venti f.számok stb vannak egyéni beállítás szerint, vagy beállíthatod a kedvenc profilod Win startup-ra és akkor nem is kell vele bajlódni.
Szerk.: Azt nem tudom, hogy támogatja-e a legújabb ATi-s csodacuccokat, de ha nem akkor biztos kijön hamarosan egy új verzió.
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
válasz
Szerintem minden x1800/1900 tulaj egy ilyen progira vár...
-
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #646 üzenetére
Nekem GTxem volt elötte és jobb azért az XT jóval, ha 512es GTXed lenne akkor nem mondanám, hogy megéri XTre cserélned de így, ha jó árban tudsz szerezni akkor igen. Nekem pl BF2ben GTXel akadásmentesen csak 1024ben volt jó és élvezhető a játék míg XTvel már 1280ban. EQ2nél GTXen ''csak'' Balanced beállítással tudtam játszani, míg XTn High Quality settingsel 1280ban.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Firestormhun #646 üzenetére
Tudnál mutatni képet belőle melyik játék az?
Éa élsimítások rajta voltak? -
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #643 üzenetére
Hidd el jóval gyorsabb azért egy XT mint egy 7800GTx256, megéri váltani.
-
RpPRO
őstag
válasz
Firestormhun #643 üzenetére
Akadnak a jatekok 2048-ban full szuressel?
-
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #629 üzenetére
VAn értelme szerintem. Minte elöttem is írták tényleg jobb az ati képminősége, mondjuk ez lehet, hogy csak azért van mert olyan játékokkal játszottam ahol atin csak szebben futottak a játékok, nem volt anyi elmosódás, stb.
-
AMATŐR
őstag
válasz
Firestormhun #629 üzenetére
Én Asus GTX Top kariról váltottam, nem bántam meg a dolgot. A képminőség ég és föld a két kari között, a játékok-ténylegesen max felbontáson-fantasztikusan futnak.
Ha bárki kötekedni akar a képminőséggel kapcsolatban,tényleg van, és észrevehető! Nekem nagyon jó szemem van:Bérgyilkos vagyok! -
Xander_T
tag
válasz
Firestormhun #79 üzenetére
Nem is rossz. Az x1800XT is így kezdte, akkor ezek árai meg lemennek 100k nettóra.
BiztatóIgy legyen.
-
Exakt
aktív tag
válasz
egy kicsit korainak találom az efajta, kijelnteseket...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Ezt te hol láttad?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest