- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
RapUGround
tag
512MB az jobblenne de ez is tudja a azt csak kicsit lassabb idővel lassulás érezhettőbbé válik de akkor is megéri jobban mint 7950gt ami alapból sokkal drágább lehet, hogy azon már 512Mb ram van de ahogy a tesztben is látszik 10-ből 8-szor kikapott az EVGA gyárilag tuningolt változata a X1900XT 256-tól. de a későbbiekben egy szintet fognak teljesíten a ram hiánya miatt de ez így 15-ezer forintal (attól fögg hol) olcsóbb is. amúgy igazadvan abban hogy kéne nagyobb vas alá de az majd csak karácsony tájékán fog össze jönni de akkor már core 2-es rendszert szeretnék ami össze is jöhet mert karácsonyig még sok idő van most nagyon zsír munka helyem van havi 110000Ft-ból csak kijön akkor 220000ftból kell majd összeraknom de ez még a jővő zenéje.
-
éN79
addikt
Most lehet hogy sok blődséget írok, de azért nem tettek 24 futószalagot rá, mert az a további 8 futószalag fizikailag növelte volna meg a mag méretét, ami gyártási költségben is jelentkezett volna, nem utolsósorban (gondolom a tervezésnél is). Ennek azért úgy érzem, utána kell néznem, mert hát elég hiányosnak tűnnek nekem is az ismereteim.
Talán érthetőbb lesz így:
[link]
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Így van, bár forintasítani nem sok értelme van (mondjuk van, de inkább hagyjuk
), szerintem az XT egyenlőre jobban megéri, mint a GTO. Úgyhogy ne bánkódj, azért én se vagyok a legboldogabb, hogy anno mennyiért vettem az enyémet, most a 60%-áért tudnék venni, sőt válogatni is ezek szerint ugyanolyan v. hasonló teljesítményű kártyák közül, de hát ez van.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Kiváló az ára. Azért most úgy simán nem cserélném le a kártyámat egy olyanra, de a tendencia (tekintsünk el attól, hogy mi nagyon nagyot bukunk az eladáskor, bár ez többnyire így van ebben a szegmensben) egész ígéretes. Én nem vennék GTX-et 30-40%-al több pénzért, ha van egy csak ennyire butított verziója is.
Viszont be szoktam nézni az ő topikjukba is, hát vannak érdekes történések (rossz kártya(ák)), bár ha megnéznénk a korábbi hozzászólásokat, bizony itt is előfordul a mágikus T_Fault led szindróma.
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Kifejtem hosszabban, hogy mért van szükség az 512mb ramra.
Ezekben a tesztekben amiket lehet olvasni egyértelmű, hogy egy bizonyos felvett pályarészen mozognak. A felvétel mondjuk 10perces időtartam. Evvel nincs is gond, de mi van akkor ha te otthon normálisan játszol 2-3 órát és szépen eltűnik a kártya fizikai ramja?
Pont ez volt velem is, ugyanis 2 óra játék után, mivel az Oblivionban sokat mászkáltam itt-ott, betöltötte a textúrákat és egy idő után teljesen elfogyott a memória! Szűrőket nem használtam, HDR-t sem, csak Bloom effektet, valamint közel a max. értékhez volt állítva a grafikai beállítás.
Ha valaki vesz egy felsőkategóriás 256mb-os kártyát és játszik pl. az Oblivionnal 2 órát max beállításokkal, HDR-el, esetleg szűrőkkel is, majd észreveszi hogy berángat, mert elfogyott a ram, nemhiszem hogy elégedett lenne!
Természetesen a Texture mérete visszábbvehető, de ki az aki egy közel 100k-ba kerülő kártyán visszábbveszi a játék grafikáját?
Ez a dolog a jövő játékaira fokozottan vonatkozik, mert azok még nagyobb textúrákat tartalmaznak majd. Az Oblivion csak 1 példa.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest