Aktív témák
-
rudeee
senior tag
Ha rossz a barátod gépében a ház szellőzése, vagy az oldallap a teszt során nem lett feltéve (ami miatt nem lehetett huzat a házban) vagy melegebb volt a szobában mint nálad, akkor nem kizárt a 100fok.
Elképzelhető ezen kívül az is, hogy egy másik program beleszólt a dologba, de inkább ez előzőre tippelek.
Nálad hány fokos volt a kártya?
[Szerkesztve] -
Anonymus23
veterán
Istenem, ne sírjál már vazze.
Nincs semmi baj azzal a kártyával, egyszerűen más mint az nVidia.
Nekem is elmegy néhány pillanatra az elején a kép, régebben volt, hogy akár töbször is megcsinálta. De miután bejött totál a win és betöltött minden szart akkor már ment mint a golyó és nem játszott ilyet. Szerintem valamit kalibrál ilyenkor a driver, de ezt túl lehet élni. Ezt azért kibírom minden indításnál, ezvan.
Megmondom őszintén, amikor legelőször csinálta akkor én is betojtam, hogy na most kinyírtam a príma jó kis kártyámat (9800 Pro@XT), de aztán megszoktam.
Felrakod az Omega drivert, aztán az ATI oldaláról csak a WDM drivert letöltöd és azt rakod fel, ennyi. És mennie kell. -
#gab_
őstag
OFFra
ez az elmegy a kép aztán visszajön ez normális.. nekem is ez van/volt.. az összes driverel.. 6.5,6.6,6.9 stb.....
én azt az ismeretlen eszközt letiltottam az eszközkezelobe.. és nincs semmi gond
ui: neked is csak 1 secre megy el a kép ? mert nekem igen. csak 1et villan
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
Hi
húzáshoz : amivel soha nincs semmi probléma az a ATI override a driverben..
de max 690/1600
ATI tool ez se rossz de. huzás elott a gpu feszt 1.45re kell rakni ! és csak utána huzni a karit.
utána elmenteni egy profilba..
sztem a legjobb: ATI tray tools: itt is elöször 1.45v kell rakni a feszt de ha elmented profilba
akkor winrestart utan csak rákatt az inkonra és nem kell sz@rakodni minden restart után
jah és nem veszi vissza a FEARben az orajelet mint pl az atitool
a legjobb driver : Omega 6.9 amiben benne van az ati tray tools
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
ÉS gondolom el se tudod indíteni a CCC-t, mert nálam amikor ilyet csinált, akkor mindíg kidobott a hibaüzenettel.
Driver unistall, majd újra fel. Nálam ez meg szokta oldani a dolgot, ill. volt még valami trükk (de asszem az alaplapi driver környékén) úgyhogy azt megpróbálom letisztázni magammal mi is volt pontosan.
[Szerkesztve] -
Anonymus23
veterán
Ez érdekes lesz számomra, mármint hogy mi történik, ha benne lesz az új tápod.
A szünetmentesem azt mondta, hogy a rendszer teljes áramfelvétele idle módban 130 W körül alakult.
Holnap jön egy új APC szünetmentes, Pénteken meg az új hűtő a procira, és meg fogom rángatni egy picit a cuccost.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne menne vele ez a táp ami most van.
Már eddig is volt tuningolva 0,05 V emeléssel ment 3360 MHz-en a prockó, és a VGA is fel volt húzva, és meg se pisszent.
Most egy 550W Chieftec van, de szerintem ami ez előtt volt 420W-os is simán vitte volna a technikát. Ez a táp talán annyiból jobb, hogy vannak rajta az új csatlakozók, amik egyrészt a VGA-ba, másrészt az alaplapra kellenek. És nem utolsó sorban szép halk.
Szal ha lesznek eredmények, akkor majd jelzéssel leszek, hogy mennyi is a fogyasztása a cuccosnak. -
éN79
addikt
Ha valahogy meg tudod oldani, hogy becipeld a géped a kiszemelt helyre, ahol az új tápot vennéd , akkor tedd meg. Tudom mit beszélek, én hajlandó voltam kb. 40Km-t cipelni a dögnehéz vasamat, mert egyszerűen be akartam bizonyítani a boltban, hogy nem év vagyok a hülye, tényleg úgy van, ahogy állítottam az akkori problémát. Mivel a saját szemükkel látták, el is hitték. Persze én szenvedtem végig a géppel az utat, de legalább némi elégtételt jelentett a fáradozásom.
+ a Poseidon nem is olyan nehéz!
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
Próbáld meg olyan ágra tenni a kártya tápcsatiját, amin semmi más sincs. A venti molexhez vagy az alaplapra van csatlakoztatva?
Ha nem akarsz/tudsz tápot cserélni és tuti az a kevés, gondolkodhatsz egy 5 1/4'' helyre beszerelhető kiegészítő vga tápban is, bár most még lehet sokan lehurrognának, de amit a jövő vga-inak fogyasztásáról írkálnak itt-ott lehet, hogy ez lesz a jövő. Itt a PH!-n is teszteltek nemrég ilyet. -
GanXstaZ
tag
az a baj hogy a mostani tápod lehet 400W papiron csak epp tenylegesen max 360-380at ad le.
Nekem van itt egy 420-as Chieftech ez le is adja a 420at, a gépem jelenlegi konfigja elment vele 2 író 2 winnyo, x1900xt, 6 cooleres ház stb.
A 450W-os táp a specifikacioban ilyen ráhagyással van.
Mondjuk mostmár hogy 620-as tapom van, vhogy nem parazok ilyen gondok miatt -
éN79
addikt
Sajnos az ajánlott 450W ezek szerint komolyan értendő. A tápot próbáld meg a PH!-n eladni, hátha valaki keres ilyet, remélhetőleg nem buksz rajta sokat. Ill. nem tudod beszámíttatni a boltban, ahol vetted egy nagyobba? Csak nem olyan szőrősszívűek, hogy ha náluk veszel egy nagyobbat (gondolom drágábbat is), akkor ne tegyék meg ezt a gesztust. Próbálj meg egyezkedni velük, és ha e mellett döntesz, akkor sok sikert, és bízom a jóindulatukban. -
éN79
addikt
Ez nekem is tápnak tűnik.
Nem annyira lol, mert baromi sokat fogyaszt a kártya, és nagyon nagy az áramerősség felvétele (használja az ampereket becsületesen).
Amit még kipróbálhatsz, hogy minden feleslegeset lehúzol, kiveszel a gépből, és úgy próbálod elindítani.
Melyik Catalystet tetted fel?
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Bocsánat, ha teljesen triviális dolgot kérdezek, de a kiegészítő tápcsati csatlakoztatva van (ill. nem lehet, hogy esetleg valahogy a táp miatt vágja ki a rendszert). Nem feltételezem, hogy nem tudod ezeket, csak első blindre én ezt kizárnám.
(annak ellenére kérdezeme a fentieket, hogy tudom, hogy kiváló tápod van. )
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest