- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
Hi!
Kéne egykis HELP.
Adott a VGA karim, átvittem ismerőshöz és 3dmark06 lefuttatása közben kidob egy hiba üzit ,hogy túlmelegedett a kártya és valóban 100C az ati CCC szerint...
Elötte egy 7800GT kari volt haver gépébe és azzal minden oké volt.
Haza hoztam 2x lefutattam márkot, és semmi baja...
Nem tudja valaki mitől van ez?
Ami érdekes lehet a kipróbált gépben 350W-os volt mindössze a táp, ha ez para, akkor gondolom nem abban nyilvánúl meg ,hogy túlmelegszik
Esetleg valami progi nem kavarhat be? Vagy pl: nincs fent valami
Hallottam érdemes ezt a microsoft work stationt is feltenni, ez sincs neki fent...
előre is THX! -
Hány fok az ami korrektnek mond6ó a vga nal ?
-
válasz
Anonymus23 #2286 üzenetére
nincs tulhuzva a kari, kiprobaltam mas driverral is, most csak aa sima 6.9 catalyst displey driver van fent.
Ami kiderült igy menet kozbe, hogy 1280 as felbontásnál minden OK, csak 1600x1200 ban pislog , de akkor össze -vissza mikor rájön és néha több mp-ig, mint az örult...
[Szerkesztve] -
válasz
Anonymus23 #2282 üzenetére
csak az a baj nálam folyamatosan és néha megállás nélül több mp ig
marha zavaró, ez nem az hogy 1 óraban 1x, hanem nagyon sűrűn... -
válasz
keratom #2271 üzenetére
vivo-s és miután feltettem az omega drivert talált egy ismeretlen eszközt, ekkor betettem vga cd-ét és sikerült megtalálni az ismeretlen drivert, ami
ATI T200 unified AVStream driver, viszont felkiáltó jellel tette be nekem a hangok közé...
Ezt a WDM drivert fel lehet tenni így is , hogy nekme omega van fent ?
SOSEM VOLT ATI KÁRTYÁM, CSAK NV GONDOLTAM KIPRÓBÁLOK EGY ÜTŐSET BELŐLE , DE AZT KELL MONDJAM EDDIG CSAK A SZÍVÁS VAN VELE
[Szerkesztve] -
Nem tud valaki problémat hogy időnként elmegy 1 mp re a kép(elsötétűl), aztán visszajön, ez mitől lehet ?
Most tettem újra XP és úgy vettem észre, mintha a NOD32 felrakása után kezdte volna el csinálni... -
omega fel istallnal a frast writot ON/OFF ra kell tenni ?
Én ON ra raktam.
Viszont feltettem omega drivert most talált egy ismeretlen eszközt a gép, ami fogalmam sincs hogy micsoda..
Meg most időnként elmegy a kép aztan viszsajön ez mitől lehte ?
Ez is omega feltétele után jelentkezett -
Hi!
Nah végre megjött a moncsim és kiderült hibátlan a kártyám...
Szal mostmár szeretném elkezdeni a tesztelgetéseket.
Nem volt még Ati karim és nem tom melyek azok a progik, amik kellenek a húzáshoz stb...
Valaki mondja el mire lenne szükségem.
THX! -
Kábel csere sem segitett de jöv7en jön a samu 204B moncsim ha azzal is suxxx lesz, akkor visszaviszem a vga karit a nagykerbe és a fejükhőz baszom, mert kicserélni basznak, pedig mondtam még rá is fizetnék és elhoznék egy másik márkát, mert szerintük jó(crt moncsival tesztelték) én meg ugyebár TFT használom, nah de mindegy...
hozzáállásuk a dolgokhoz nagy 0 -
válasz
GreatGodzi #2114 üzenetére
hupikék
-
Ha elindítom ccc-t kapok egy ilyen üzit:
CLI Application (Command Line Interface)
CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
If you were in the middle of smoething, the information you werw working on might be lost.
Ez micsoda? -
MA megyek veszek egy DVI kábelt, remélem a sok huzavona után ma már nyugodtan W3-azok
De lehet felbaszom magam és megveszem a q4 et -
Megvettem az új tápot ill. becseréltem..(620w ez volt a legkisebb modularisuk ami volt, kisebb vagyont kellett ráfizetnem), ami SUXXXXX nem a táppal volt gond...
A helyzet az ha analóg kábellel(dvi átalakítóval) van összekötve a gépem a moncsival akkro müxik rendesen...
Hogy tudom megvalósítani, a digitális feelinget
Vennem kéne másik digitális kábelt ? -
-
Megnéztem Club3d oldalát
Club 3D X1900XT 512MB
System requirements:
• Pentium® or Athlon™ or compatible
• 128MB of system memory
• Mainboard with free PCIe (x16) slot
• CD-ROM drive for software installation
• 450Watt or greater Power Supply
• 650Watt(4x 12V/15A) or greater for CrossFire™
OS Support:
• Microsoft® Windows® XP/x64, MCE
• Microsoft® Windows® 2000
• Linux
450W ennyi...
Gondolom ez nem véletlenül van odaírva, bár én mikor ezt az új konfigomat összeraktam X1900XT 256MB karit akartam venni, lehet ehhez elég is lett volna a 400w tápom, de mostmár tényleg nincs mese veszek egy 500W
Pipó: Moduláris tápom van és ennek külön dugesza van ami csak a vag nak van fentartva, ide mást nem is tudok dugni, thát magyarán egy kábel jön a tápból, ami megy a vag-ba, a venti az alaplapra van dugva(mármint ha a házéra gondolsz, a vga saját ventije az a kártyára van).
Mindegy köszi mindenkinek a HELP-et, veszek 500W Enermaxot(modulárisat, remélem kapok, mert ezért is 3 napig rohangáltam mire hozzájutottam).
Ha mégse táp gondja lesz, akkor tökön szúrom magam, és rátok hagyom ezt a roncsgépet
[Szerkesztve] -
Én is mikor vettem ugy voltam vele elég kell legyen egy markas 400w , foleg hogy nekem 1 dvd író+ 1 vinyó vna a gépben összesen...
Már csak akkro szívnék ennel nagyobbat, ha megvennem pl: 500w tápot és mégse táp gondja lesz...
Amúgy megfigyeltem egy jelenséget, a gépembe a ahátsó venti nem mindig pörög, esetleg ez is nem a tápra útal?
Tehát van mikor megy, de van mikor else indúl.. -
Természetesen minden jól van csatlakoztatva hozzá, amúgy már azon gondolkozom lehet nem elég neki a 400w táp?? Bár ez elég lol lenne...
Kipróbáltam a régi 7800gt karimmal müxik minden elsőre rendesen.
Ma visszavittem a karit, kipróbálták a nagykerbe és ott működött.
Azt mondták tegyem fel a microsoft .net framework-öt és utána a catalys control centert, nah ezt is megcsináltam de így se akar működni
Mit tegyek ???
Ki nem akarják cserélni, mert ott működött rendesen... -
összeraktam egy új gépet, de van egykis gondom, ha felteszem a VGA drivert(club3d x1900xt), akkor miután újraindul a gép, nem jön be az xp, hanem megint újraindul és elmegy a moncsim sleep üzemmódba...
Most újratettem XP és csak az alaplap drivere van fent így müxik minden hibátlanúl, de ez elég sovány vigasz számomra...
csökkentett módban tudom futtatni, de nem tudom mi a hiba és nem tudom kijavítani
Nem tudna valaki segíteni ??
Giga ds4 lapban van. -
Sikerült beszereznem egy Club3d X1900XT 512MB-os karit, valaki megmondaná melyik drivert érdemes feltenni hozzá ?
Eddig csak Nvidiaban utaztam, nem követtem nagyon figyelemmel az ati oldalt...
thx! -
válasz
keszegduda #1904 üzenetére
-
válasz
keszegduda #1901 üzenetére
Nah ja, én is kerestem HIS X1900XT (256) iceQ3-at , de nem nagyon találok árlistában
Van tipped ? -
Hi!
Sapphire X1900XT (256) VGA karit néztem ki magamnak, tényleg nagyon hangos a gyári hűtőjük, a kis bestiáknak ??
Az X1900GT , az ugye gyengébb ennél a VGA-nál ?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest