- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Ati sapphire 4670 512mb ultimate silent kártyám van, fél éve win7 64bit alatt hibátlanul fut. Egyszercsak elfelejtette az aero módot. Keresem az okát, de nem jöttem rá. Az élményindexnél azt írta, hogy hardverváltozás történt és az index frissítésre szorul, pedig csak új winchester került bele. A frissítés után az aero és a 3d teljesítmény már 1,1 ponttal kevesebbet kapott. Pedig a vga kártya változatlan. Tettem legfrissebb ati drivert, és leszedtem minden programot, amit az utolsó 3 hónapban telepítettem, de aero azóta sincs
Mit javasoltok? -
fulcrum
tag
Sziasztok!
Megvettem a kicsikét, Sapphire HD4670 512MB Ultimate (hűtő nélküli, hőcsöves).
Eddig csupa öröm, nagyon jó, és mivel nincs ventije, nincs hangja sem. Játék alatt 64-70°C a kártya, a hőcsöveket nem érdemes fogdosni, de ha áthúz a levegő a házon, akkor nem lesz ez meleg (márpedig nálam áthúz). Aki középmegoldást keres (hang vs. teljesítmény), ez egy nagyon jó kártya rá, ajánlom. -
fulcrum
tag
válasz
Ateszzero #7795 üzenetére
Főleg régebbi játékokat szeretnék 1600*1200-on játszani (COD2, COD4, FarCry, GTR2, Colin DIRT, Richard Burns Rally, Toca Race 3), és a következőket ki sem próbálnám: FEAR, FarCry2, Crysis, GTA4. Szóval a régebbiekre elég lehet a 4670 512mb, venti nélkül?
Köszi a véleményt. -
fulcrum
tag
Sziasztok!
4-5 éve nem figyeltem a vga kínálatot, most egy "SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 Ultimate"-et néztem ki, aminek passzív a hűtése. Havi 3-4 órát játszom, tehát fontosabb a csendes működés, mint a játékteljesítmény. Az a kérdésem, nem sül-e meg egy ilyen kártya venti nélkül, ha meg lesz terhelve? Nem a legújabb játékokat engedném rá, viszont 1600x1200-ban jó lenne ha menne...
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest