Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
nova001 #9767 üzenetére
Lehet hogy elkapkodtad ezt a hdmi kábel vásárlást. Ha nem jelenik meg a win betöltő képernyő akkor kár a küzdelemért.
Viszont ha dvi hdmi-n van kép akkor nem is értem, elvileg van egy hdmi bemenet amely párosul egy rca bemenettel, nálam pl hdmi2. Ez annyit jelent hogy a gépből bekötöttem simán 3,5jack-rca + dvi-hdmi és minden további nélkül hangos mozit produkál.
-
Chaser
legenda
válasz
nova001 #9762 üzenetére
Ha peched van mint nekem volt, a tv-d nem komázza a hdmi-t. Megoldás dvi-hdmi átalakító vagy másik kábel.
szerk: nem driverfüggő a dolog, képet már bootkor is ugyanúgy adnia kellene, mint dsubon, ha bootnál sincs kép ne a drivert nézd
szerk2: úgy látom beletaláltam
nálam is ez volt minden vga-val. Erre mit ad a jó ég? vettem egy 74g-s GB lapot, annak az integráltjával közvetlenül hdmi-ről is tökéletes a kép
a notebooknál asszem a 3 v 4. kábel volt ami jó lett, de azért nem 100%-os, meg csak wintől ad képet érdekes módon
-
leyo76
senior tag
válasz
nova001 #9742 üzenetére
Hali!
Ezt már egyszer végig zongoráztam:
Elsőként javasolnám hogy rakd vissza a 10.2 drivert. Ha clone módban szeretnéd használni akkor nem fog összejönni hogy két külön felbontással menjen a dolog mivel ő úgy gondolja hogy két egyforma képet kell adnia, sajna a fejlesztők még nem jutottak el oda hogy a júzernek lehet két különböző megjelenítője.
Filmet színház módban ugye bár gyerek játék, ha játékot szeretnél akkor viszont tényleg úgy van ahogy fentebb írták, tévét kell az elsődlegesnek kiválasztani. Ez alatt az kell érteni hogy az asztal marad, csak a sorrendet kell megcserélni és elvileg a játékod a tévé képernyőjére fog illeszkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen egeret válasszak?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest