- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
Gucunja #10212 üzenetére
Ha jóltudom, csak úgy, hogy a rögzítőpántra új furatokat fursz rá. A meglévő furatok kisebb furattávolsághoz vannak kiszámolva.
Már a hd2600-ra se tudtam rátenni a vf-700-at, csak a furattávolság növelésével, ha minden igaz a hd2x00-es széria után már nem változtattak a furattávolságon. (amúgy jó kis hűtő)Esetleg még az is elképzelhető, hogy a zalman csinált hozzá új rögzítést és külön kit-be árusítja. (vagy az új vf700-akhoz mellékelnek már kompatibilis pántot) Ennek nem néztem utána. (nekem egyszerűbb volt két új furatott bökni a pántra...így univerzálisabb is lett)
-
Dr.Alien
csendes tag
válasz
Gucunja #10208 üzenetére
Nekem ez a megoldás sem segített, mint amit írtál. Továbbra is boldogan kifagy a játék
Nem akarok tovább kísérletezni, le kell szögeznem: vagy a játék konfig sz@r (pedig minden létező és használhatónak ígért patch le van töltve), vagy az Ati Radeon 4670-es. Talán majd egyszer kipróbálom még a Fallout NV-t egy újabb kártyával, ha azzal jó lesz, akkor megveszem eredetiben. Ha nem, akk minek venném ugyan meg? -
leyo76
senior tag
válasz
Gucunja #10198 üzenetére
Ennek az 'öccse' fut a gépemben, nem rossz vétel, ha van egy kis szerencséd akkor a lapod támogatja a 4 mag feloldást és akár jó is lehet. Viszont ajánlanám hogy egy pre-tested verzsönt vegyél, hardverapróban árulnak páran ilyet. Annak csak annyi a lényege hogy tutira nem lesz hibás mag a feloldottak közül. Úgy már nyugodtan nyomhatod a cf-et.
Ha nem szenvednék pénz hiányban akkor legalább egy ilyenre cserélném.
-
leyo76
senior tag
válasz
Gucunja #10196 üzenetére
Hát szerintem ezzel a procival lehet hogy nem használod ki a cf adta lehetőségeket, én phenom X2 3.0ghz-t 5670-el gyakorlatilag kihajtottam (80-90%között), X4-el már jöhetett volna a cf, de odáig nem jutottam el hogy kipróbáljam.
Ne érts félre nem rossz proci, de nem egy atomerőmű, szal sztem 2*4670-el túl lövöd a procit. Cseréld le egy izmosabb darabra, a többi az jó lesz.
Persze nem mondom hogy így nem lesz élvezhető
mod: asrock oldalán eleve X6-al propagálják, az se lenne rossz
-
leyo76
senior tag
válasz
Gucunja #10190 üzenetére
Gpu számít, de ha nem szeretnél kísérletezni akkor egyformát vegyél. Amúgy az is fontos lenne hogy az adott gép ki is tudja ezt használni, anélkül hiába az egész. Tudni kéne hozzá a konfig többi paramétereit is, elképzelhető hogy jobban jársz ha szimplán lecseréled egy erősebb vga-ra.
-
zodo
nagyúr
válasz
Gucunja #10190 üzenetére
Tápod, biztos elegendő.
CF rendszerhez nem igazán értek, de mintha a kártyák órajelei számítanának.
Gondolom két egyforma kártya az ideális kiépítés, de ezt csak az én tippem.
Itt egy cikk, hátha segít dönteni amíg egy hozzáértő nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest